Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

שוקלים לשדרג את הרכב לסופר מיני מהחדשות,

ידני כמובן (אחחח, התגעגעתי!)

הדרישות:

חדשה מהניילון

ידני עם תפעול נוח ונעים של הגיר (לשם דוגמה: את הI10 לא ממש אהבתי, הגיר של אוקטביה ידנית היה לי נעים מאוד, הגיר של קליאו היה לא רע גם כן)

לא מקונצרן VAG

אבזור בטיחותי - כמה שיותר יותר טוב, עדיפות לרכב בעל 5 כוכבים במבחני הריסוק

אבזור חשמלי - כל המרבה הרי זה משובח...

אמינות! יש מצב שהרכב הזה ייסע הרבה במהלך השירות הצבאי שלי, שיהיה אמין ואיכותי.

תחזוקה סבירה, לא רוצה לשלם 800₪ על טיפול בסיסי.

צריכת דלק טובה, לפחות 1:12-1:13 בעיר, לא מוצהר (כלומר שזו הצריכה האמיתית של הרכב!)

כרגע עומדות על הפרק בעיקר הקליאו והפיאסטה החדשה.

תודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי כדאי לך לשקול גם את הריו ב 82,היא מציעה 7 שנות אחריות הם קצת יותר מאובזזרת.הפיאסטה גם יכולה להיות אופציה טובה היא גם זולה ב 7 K.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמע,

בסך הכול יש לי ניסיון טוב עם יונדאי, אני מרוצה מהאספקט של האמינות,

אבל יצא לי לקרוא כאן כמה אשכולות על ניצול אחריות בעייתי בקיה, האם יש ממה לחשוש בנושא הנ"ל?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

פיאט פונטו עונה על כל הדרישות שלך: יש ידני, בטיחותית עם 5 כוכבי בטיחות, יש רמות אבזור גבוהות כולל גג שמש מקורי וכו', תחזוקה לא יקרה (3 שנות אחריות ומרווח טיפולים של 30000/ שנתיים) וצריכת דלק חסכונית.

כמו כן, אם עדיין לא מכרתם את הגטס, אז יש עכשיו את הטרייד+5% בפיאט, גם על הדגם שלכם.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם
פיאט פונטו עונה על כל הדרישות שלך: יש ידני, בטיחותית עם 5 כוכבי בטיחות, יש רמות אבזור גבוהות כולל גג שמש מקורי וכו', תחזוקה לא יקרה (3 שנות אחריות ומרווח טיפולים של 30000/ שנתיים) וצריכת דלק חסכונית.

כמו כן, אם עדיין לא מכרתם את הגטס, אז יש עכשיו את הטרייד+5% בפיאט, גם על הדגם שלכם.

כבר דיברתי עם פיאט,

הם דורשים מחיר הזוי של 95 אלף ש"ח לפונטו 1.4.

שאלתי את נציג המכירות מה לגביי נסיעת מבחן,

וענה לי שרק לאחר שאשלם מקדמה ואזמין את הרכב אוכל לבצע נסיעת מבחן.

איפה נשמע דבר כזה?!

אצל כל היצרנים, אם יש רכב - רק תבוא ותעשה נסיעת מבחן!

פורסם
לדעתי כדאי לך לשקול גם את הריו ב 82,היא מציעה 7 שנות אחריות הם קצת יותר מאובזזרת.הפיאסטה גם יכולה להיות אופציה טובה היא גם זולה ב 7 K.

+1

אלה האופציות הכי משתלמות לטעמי אם אתה נמנע מקונצרן VAG.

אם תסכים להתפשר על זה :) אז אני ממליץ לבחון את הפאביה, שם אתה מקבל רכב איכותי עם מנוע 1.4 ב- 73K.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
+1

אלה האופציות הכי משתלמות לטעמי אם אתה נמנע מקונצרן VAG.

אם תסכים להתפשר על זה :) אז אני ממליץ לבחון את הפאביה, שם אתה מקבל רכב איכותי עם מנוע 1.4 ב- 73K.

בהצלחה.

אני די סולד מקונצרן VAG, בעיקר בכלל הניסיון המר והרע שלנו עם צ'מפיון, שכל פעם לנצל אחריות היה סיפור איתם, או שכל כניסה למוסך הייתה מלווה בחרטוטים ובסיפורים שבסוף התגלו כלא נכונים (מזל שאבא שלי לא מיהר להאמין להם, אחרת היה משלם ים של כסף סתם), ובלי קשר - התחזוקה יקרה, רק שנתיים אחריות ובמקרה של הפאביה גם הבטיחות - 4/5 כוכבים במבחני הריסוק.

פורסם

מבחינת החלפת ההילוכים הידנית, אין על פיאט (לדעתי) ואין מה להשוות לניסאן מיקרה הידנית שעשיתי עליה נסיעת מבחן וגם ליונדאי. בפיאט גם יש HILL HOLD. קצת תמוהה הגישה של סמל"ת שאתה מתאר, והמחיר באמת מוגזם...אולי תספיק לך ה 1.2 ואז הקניה יותר משתלמת.

פורסם
מבחינת החלפת ההילוכים הידנית, אין על פיאט (לדעתי) ואין מה להשוות לניסאן מיקרה הידנית שעשיתי עליה נסיעת מבחן וגם ליונדאי. בפיאט גם יש HILL HOLD. קצת תמוהה הגישה של סמל"ת שאתה מתאר, והמחיר באמת מוגזם...אולי תספיק לך ה 1.2 ואז הקניה יותר משתלמת.

1.2 שלהם חלש מדי עבורי,

הרכב יצטרך גם לשרת אותי מחוץ לעיר במהלך השירות הצבאי אולי,

ולך תדע איפה אשרת, לא שהוא לא יסחוב את העליות של חיפה אם צריך, אבל יהיה לו יותר קשה מל1.4...

את האמת שניסיתי הרבה רכבים ידיניים, והכי אהבתי את התפעול של סקודה ורנו בגיר.

פיאט לא ניסיתי.

מיקרה לא אקח, אוטו מכוער ברמות שאי אפשר לתאר, מנוע 3 צילינדרים רועד (מעצבן).

• תוכן חדש...