Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש לאמא שלי רכב.

התקקציב הוא כ40000 פלוס מינוס (עם אפשרות להתמתח ל50000 במקרה מאוד קיצוני). היא צריכה רכב קטן (כנראה מיני או סופר מיני) אמין ,חסכוני ,ונוח לנהיגה , אפשרי גם עם גיר ידני. הרכב אמור לנסוע קצת בעיר ובערך פעם בשבועיים נסיעה בין עירונית.

למרות שהסברתי לה שלא כל כך משנה אמא שלי מאוד מעדיפה שנתון גבוה - שזה אומר בפועל לקנות מחברת ליסינג או השכרה.

אני לא כל כך מתלהב מהעניין כי שמעתי דברים לא חיוביים על החברות הללו בנוגע לשמירה על הרכב והטיפול בו אבל לעת עתה אני אכבד את בקשתה של אימי.

רציתי אם אפשר לקבל כמה טיפים ודגשים בקנייה מחברות ליסינג והשכרה -

1) על מה חשוב לשים לב במיוחד ברכבים כאלו?

2) מה הקילומטראז הסביר לרכב ליסינג ואיזה דגמים מומלצים ( שיכולים לשרוד 3-4 שנים בליסינג ועדיין להשאר במצב טוב)?

3) האם זה ריאלי לצפות למצוא רכב מליסינג ללא תאונות כמו רכב פרטי?

אני לפחות חשבתי על משהו בסגנון של פיאט פונטו גרנדה או טויוטה יאריס( שנתונים נמוכים יחסית) או מאזדה 2.

אם למשהו יש עוד משהו רלוונטי שלא העלתי אני אשמח לשמוע

תודה מראש לעונים

פורסם

אענה לך על השאלות כמי שכבר רכש רכב מחברת ליסינג/השכרה:

1) על מה חשוב לשים לב במיוחד ברכבים כאלו? לוודא שלא קרעו אותם יתר על המידה, לראות שתא הנוסעים שלם, לבדוק את מצבו של הגיר האוטומטי היטב, לבצע כמובן בדיקה ולא להסתמך על הבדיקה של החברה שברוב המקרים נראית טובה יותר מהבדיקה שתעשה בעצמך, להעדיף רכבים מחברות השכרה וליסינג שמטפלות במוסכים מורשי יצרן כמו אוויס או אלדן.

2) מה הקילומטראז הסביר לרכב ליסינג ואיזה דגמים מומלצים ( שיכולים לשרוד 3-4 שנים בליסינג ועדיין להשאר במצב טוב)? בעקרון, אפשר למצוא גם רכבי ליסינג פרטי, ששירתו אנשים שלוקחים את הרכב כעסקה, הם אחראים על הביטוח, על הדלק ועל הטיפולים ועל כן רכבים אלו במרבית המקרים יהיו שמורים הרבה יותר. מצד שני יהיו יקרים יותר.

רכבי ליסינג והשכרה עם 60-70 אלף ק"מ זה לא רע בכלל, הגטס שלי נרכשה עם 66 אלף ק"מ, נתון לא רע לרכב יוצא השכרה... (כיום לרכב אין אפילו 75 אלף ק"מ והוא נמצא אצלי מעל שנה! הממוצע של הק"מ יורד ככל שהגיל שלו עולה, בעיקר אם נוסעים מעט).

אם זה רכבים שהגיעו ל80-85 אלף ק"מ והם במצב טוב, תוודא שעשו לרכב טיפול טיימינג, או תתעקש לכלול את זה, כי זה טיפול יקר (רלוונטי למכוניות עם רצועות טיימינג).

מי מומלצים? בתקציב שלך אפשר למצוא דייהטסו סיריון, יונדאי גטס, יונדאי i10, לדעתי מאזדה 2 לא נמצאת במסגרת התקציב שלך, כולן יראו אמינות גבוהה ולא יקרות לתחזוקה בכלל.

3) האם זה ריאלי לצפות למצוא רכב מליסינג ללא תאונות כמו רכב פרטי? כן, למה לא? אתה חושב שכל רכבי ההשכרה והליסינג עוברים תאונות קשות?

לרוב חברות הליסינג וההשכרה בכלל לא מתעסקים עם רכבים כאלו ומגלגלים אותם לסוחרים...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה על ההסבר המפורט

אני מאזור באר שבע. יש חברות שמישהו יכול "להמליץ" לא להתקרב אליהם?

פורסם
תודה רבה על ההסבר המפורט

אני מאזור באר שבע. יש חברות שמישהו יכול "להמליץ" לא להתקרב אליהם?

אני גם באר שבעי,

אני יכול להגיד לך שבמגרש של אלדן (ליד אייבורי ומשרד הרישוי, בתור באר שבעי אתה בטח מכיר), יש אחלה יחס, הרכב שלי משם, השירות ממש טוב, גם רכבים טובים (העניין שהמגוון קצת מצומצם, הרוב מאזדה 3 וכאלה, כל השאר צריכים להביא לך מסניף אחר).

ממול יש את שלמה סיקסט ולא רחוק משם גם את קל אוטו, אני לא פוסל אותם, גם בסיקסט קיבלתי שירות טוב אך לא רכשתי מהם את הרכב.

אלבר נמצא מול הביג, גם אופציה.

בהמשך אתה יכול למצוא את אוויס, אוטו סנטר, ושני מגרשי טרייד אין של היבואנים - כלמוביל טרייד אין וקרסו טרייד אין, אלו נמצאים באיזור התעשייה סמוך ליציאה מהעיר לכיוון עומר ומיתר.

תחפש אצל כולם, תקנו מה שנראה לכם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
שלום

אני מחפש לאמא שלי רכב.

התקקציב הוא כ40000 פלוס מינוס (עם אפשרות להתמתח ל50000 במקרה מאוד קיצוני). היא צריכה רכב קטן (כנראה מיני או סופר מיני) אמין ,חסכוני ,ונוח לנהיגה , אפשרי גם עם גיר ידני. הרכב אמור לנסוע קצת בעיר ובערך פעם בשבועיים נסיעה בין עירונית.

למרות שהסברתי לה שלא כל כך משנה אמא שלי מאוד מעדיפה שנתון גבוה - שזה אומר בפועל לקנות מחברת ליסינג או השכרה.

אני לא כל כך מתלהב מהעניין כי שמעתי דברים לא חיוביים על החברות הללו בנוגע לשמירה על הרכב והטיפול בו אבל לעת עתה אני אכבד את בקשתה של אימי.

רציתי אם אפשר לקבל כמה טיפים ודגשים בקנייה מחברות ליסינג והשכרה -

1) על מה חשוב לשים לב במיוחד ברכבים כאלו?

2) מה הקילומטראז הסביר לרכב ליסינג ואיזה דגמים מומלצים ( שיכולים לשרוד 3-4 שנים בליסינג ועדיין להשאר במצב טוב)?

3) האם זה ריאלי לצפות למצוא רכב מליסינג ללא תאונות כמו רכב פרטי?

אני לפחות חשבתי על משהו בסגנון של פיאט פונטו גרנדה או טויוטה יאריס( שנתונים נמוכים יחסית) או מאזדה 2.

אם למשהו יש עוד משהו רלוונטי שלא העלתי אני אשמח לשמוע

תודה מראש לעונים

בוקר טוב,

תשים לב שלא מופיע סעיף של מפתח אחד בלבד עלה לי לשכפל לפורטל עו 700 שח

פורסם

1. ריאלי בהחלט למצוא רכבים ללא תאונות. רוב המכוניות יהיו עם תיקוני צבע כאלה או אחרים, או מעיכה כזו או אחרת.

יש כמובן גם כאלה ללא תאונה או מעיכה בכלל.

2. מה לבדוק? הדבר היחידי ששווה בדיקה בעין הוא שלמות תא הנוסעים. רכב שקרעו אותו, יהיה עם שברים בפלסטיקה איפה שלא צריכים להיות כאלה, עם יותר מחור סיגריה אחד על המושב (נפוץ ברכבי השכרה), עם שריטות מרובות על דיפוני הדלתות והדשבורד.

בקיצור - ראית כזה דבר, אל תיקח לבדיקה. אין סיבה.

לעומת זאת - ישנם רכבים שנראים חדשים לגמרי שהיו בליסינג או השכרה. תחפש כאלה, גם אם זה אומר שאתה צריך לנסוע לת"א או חיפה. לא יקרה לך כלום.

3. לקחת לבדיקה עצמאית.

4. להתמקח קשות על המחיר.

זה מבחינת טיפים.

מבחינת רכב - מישהו פה בדיוק סיפר שהוא רוצה לקנות מאוטוסנטר גרנדה פונטו ידנית שנת 2010, והמחיר הוא 50K.

אז אם זה מתאים לך, גש לשם וקנה לך אחת. זה עומד בהחלט בקריטריונים שהצבת לעצמך.

• תוכן חדש...