Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה זה קרה,_באיזור ראשון לציון ליד הרכב רחוב הפלמ"ח פניתי שמאלה בתמימות באור ירוק,_באמצע הפניה אני קולט טויוטה קורולה כסופה שנת 2008 עד 2010 מספר רישוי 780966X דוהרת לכיוון שלי במהירות של 100 קמ"ש אם לא יותר נסע באדום מלא._הבחור לא האיט ולא בלם נשאר בפול גז עד לפגיעה,,_כנראה שהתעסק ברדיו או בטלפון...

לא היה מה לעשות! ראיתי את המוות שלי מול העיניים המהירות הייתה אדירה,הייתי ממש חסר אונים.

אחרי הפגיעה הקשה יצאתי מיד מהרכב ורצתי לכיוון של ההרכב הפוגע.

מן הרכב הפוגע יצא ערס צעיר ושחור ומגולח גם בראש בגיל באיזור 20-25 יצא מהאוטו,הסתכל עליי,נכנס לאוטו,ונסע בפול גז מהזירה,,_למזלי היו גם הרבה עדים לאירוע.

הערס כנראה חשב שמעוצמת הפגיעה אני אהיה לא מפוקס...אבל הייתי והדבר הראשון שעשיתי עוד לפני שהוא התחיל לבצע את ניסיון הבריחה היה לשנן את המספר רכב באותו הרגע, הייתה לי הרגשה אולי הוא ינסה להימלט וכך קרה...

פונתי באמבולנס אחרי שרשמתי את המספר רכב שלו ודיווחתי למשטרה שהגיעו מיד לאירוע ולקחו עדות מכל העדים. החלקים של הרכב שלו כמו טמבון ופלסטיק קבורים בתוך הסקסו שלי עדיין...

עדיין לצערי סובל מכאבים בצוואר ובגב. בצילומים הכל נראה תקין.

אז המספר הוא 78096 בוודאות והסוף הוא כנראה 61. ביום ראשון אני חוזר למשטרה וביחד אנחנו נאתר את הרכב ואת הבעלים. המזל שאני גם יודע בדיוק איך הוא נראה.

מה שמחכה לבחור זה מאסר בפועל,והרבה מאוד פיצויים. כמובן שאני גם התחלתי את התביעה על נזקי גוף, הרכב זה כסף קטן.

מה שקרה לרכב שלי,_מה שלא רואים בתמונות,_הכריות אוויר נפתחו,_כל הדשבורד התרסק מבפנים לחלוטין._לא היה אפשר להוציא את המפתח מהסוויץ' אפילו. אם חברה שלי הייתה יושבת איתי ברכב, חס וחלילה, היא לא הייתה יוצאת מזה בחיים. כל השלדה של הרכב מעכה לחלוטין את הכסא. הרכב הפוגע לא ראה בכלל אם יש מישהו שיושב בצד נוסע, הוא פשוט ברח מהמקום.

בקיצור, אנשים זבל יש במדינה שלנו,_לפחות זה ילמד את הלקח.

IMG_2300.jpg

IMG_2299.jpg

IMG_2297.jpg

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 111
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואוו!

אני המום! :shock:

העיקר זה הבריאות, רפואה שלמה ומהירה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא להאמין שיש אנשים שמסוגלים להתנהג ככה,

מאחל לך רפואה שלמה,

ולבן ז-נה שירקב בכלא להמון זמן וזה אחרי שישלם לך את כל הכסף שירוויח במשך החיים.

מקווה מאוד שמערכת המשפט לא תוציא אותו עם עונש מטופש.

פורסם

שלא נדע מטומאה, קודם כל תגיד הגומל, ואחר כך תצא תאתר את החלאה וקח את החוק לידיים.

זה מה שאני הייתי עושה, אה ואחרי שלקחת את החוק לידיים תתבע אותו ותוציא ממנו כל אגורה שחוקה שאין לו.

לילה טוב ותרגיש טוב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

FUC#$% SHIT !!!

תשמע העיקר שיצאת מזה חי, ותתבע אותו ואת המשפחה שלו שגידלו ילד כזה.

תיהיה בריא.

זה נכון

פורסם

מראה תאונה מפחידה ביותר.

הכי חשוב שיצאת בחיים.

רפואה שלמה. והכי חשוב זה הבריאות ולא הרכב.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

מצער לשמוע על דברים כאלו.

בעייני פגע וברח זאת עבירה ששווה הריגה ואף יותר.

שמח יותר מכל דבר לשמוע שיצאת מזה בהכרה וללא נזק גופני קשה, הכי משמח שלא היה עוד אדם ברכב.

מאחל לאותו אדם להרקב בתוך הקורולה שלו, שיקבר יחד עם הרכב, ושתאתרו אותו במהרה ותתבע לו את החיים.

לגבי ה vtr מאחל לך לקבל כאלו פיצויים שתקנה c2vts חדשה מהנילונים.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

וואו לא יאמן, איזה מזל יש לך, תגיד הקורולה פשוט נסעה כרגיל בלי שום נזילה מהרדיאטור או איזה גלגל קרוע??

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

רפואה שלמה אני מאחל לך, מקווה שימצאו את האחראי לכך ושלא ייענש בעונשים של מדינת ישראל כמו חודשיים כלא אלא לכול החיים הבן אדם יכל לקחת עכשיו חיים ממישהו אחר.

פורסם

זה כנראה לא היה ב-100 קמ"ש כי אז ככל הנראה לא היית פה בשביל לספר לנו על זה. אבל מעוצמת הפגיעה שרואים ברכב שלך, אני די מופתע שהרכב שלו היה במצב נסיעה. אני משוכנע שהנזק שנגרם לו דורש תיקון, כך שהוא בטח יצוץ בקרוב (אם המשטרה לא מצאה אותו כבר בזכות מספר הרכב).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ואוו לא יאמן.

תעדכן אם תפסו את החלאה, אני אפילו הייתי מפיץ את הפרטים ואת התמונה שלו בפייסבוק, שאנשים ידעו בדיוק מי החתיכת חרא

אברה קדברה

• תוכן חדש...