Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז כנראה לא כל כך רע כאן.

המסקנה חסרת כל הביסוס הזאת גם טוענת שסובארו ליאונה ומזדה 3 זה הרכבים הכי טובים בעולם?

(תראה כמה מהם יש על הכבישים).

בכל מקרה, כולכם פספסתם את הפואנטה של הראיון:

דוח ה-OECD אף ביקר את ישראל על מיסוי דלק נמוך מדי, אשר אינו מעודד מעבר לרכב היברידי או חשמלי.

ותודה לרועי על תואריית הקנספירציה שקורמת עור וגידים לנגד עיני כולנו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רע פה מאוד, ואני מאמין שכמות המפגינים בקיץ הקרוב תהיה כפולה מהשנה שעברה. ואם החברה למעלה ימשיכו להתעלם הם יפלו חזק חזק בבחירות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חבל על המאמץ, חבל לצאת מהבית, אני יצא מהבית למחות על כול העניין רק פעם אחת, בבחירות הבאות.

שכול אחד פה יזכור טוב טוב את ביבי ושטייניץ שאם לא היה מדובר בבמת הפורום הייתי רושם פה לפחות שתי שורות של קללות על הנבלה.

שכול אחד פה יזכור למי לא להצביע, לא משנה למי תצביעו העיקר לא להם, ואין פה שום קטע פוליטי ימין או שמאל לא ממש משנה לי מי שעושק אותי בצורה כזאת לא יראה את הקול שלי.

אם רבים אחרים יעשו את זה האפקט יהיה חזק יותר מכול הפגנה במינימום מאמץ.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
המסקנה חסרת כל הביסוס הזאת גם טוענת שסובארו ליאונה ומזדה 3 זה הרכבים הכי טובים בעולם?

(תראה כמה מהם יש על הכבישים).

רמת החיים בישראל היא מהגבוהות בעולם המערבי, ועולה בהרבה על זו שבמדינות דרום אירופה, שלא לדבר על מדינות ערב שמקיפות אותנו.

וכל זאת מבלי שלישראל יהיו חובות חיצוניים או גירעון תקציבי.

הרבה מאד מדינות בנות 64 שנה יכלו להתגאות בכלכלה כמו שלנו, וזה אחרי שעברנו 4 מלחמות לא קלות.

ואגב, לאורך שנים הסובארו ליאונה הוכיחה את עצמה יותר מכל מכונית אחרת.

הן כמעט היחידות ששרדו 20 שנה בשימוש יומיומי.

להערכתי, הסובארו ליאונה היא, ביחד עם הטויוטה לנד קרוזר, המכונית הכי אמינה שיוצרה אי פעם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בגלל עניין הדלק האמריקאית שלי שוכבת רוב הזמן בחנייה לצערי. :cry:

זה פשוט בושה עניין הדלק הזה במדינה שאין לו גבולות.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

מנסיעה עירונית באוטבוס לשני כיוונים ,במכוניות מיני .

באוצר מדברים על כך שאין מניעה שהדלק ממש בקרוב יגיע ל10 ואף יותר.

בקטנועים עירוניים הנסיעה תיהיה אף הרבה יותר זולה מתחבורה ציבורית .

פורסם
אם יגיע ל-10 ש"ח אני עובר לאופניים... גם ככה קרעו לי כבר את הצורה ואני חושב פעמיים לפני כל לחיצה על הדוושה.

אתה אולי עובר לאופניים ,מאות אלפים ימשיכו בנסיעותיהם כפי שנסעו עד עתה .

תהליך ההתרגלות לרכב פרטי אינו רוורסביליטי ,הרגל ונחות קשה לשנות.

פורסם
רע פה מאוד, ואני מאמין שכמות המפגינים בקיץ הקרוב תהיה כפולה מהשנה שעברה. ואם החברה למעלה ימשיכו להתעלם הם יפלו חזק חזק בבחירות.

אם היה רע מאוד כדבריך ,לא היה ממשיך הגודש בכבישים .

אני לא קובע עובדה ,אבל כפי הנראה לעין ,טוב פה מאוד מאד .

פורסם

אני לא קובע עובדה ,אבל כפי הנראה לעין ,טוב פה מאוד מאד .

ועל זה נאמר - מרוב דבש כואבות השיניים..

פורסם

אז אל תתן לעין שלך להטעות אותך. על יוקר המחיה שמעת? אתה יודע למה אחוזי האבטלה נמוכים? כי היום לחתום בלשכה זה לא אופציה, זה מספיק אולי לפסק זמן. הציבור פה במדינה זה מה שנקרא קהל שבוי. אין תחבורה ציבורית אין רכבות. אז מה תעשה? לא תלך לעבודה? תלך ברגל לעבודה? ואל תשכח שהאוכלוסיה פה גדלה והמדינה והכבישים לא ולכן יש גודש בכביש.

לא נראה לי שהעין שלך זה מדד משהו...

אברה קדברה

פורסם
הכל טוב והכל נכון.

יש לך מקורות מימון אחרים מאלו שכולם מכירים ?

חבל על כל העצומות וההפגנות, ההפגנה הגדולה והחשובה ביותר היא ביום הבוחר, בו יקבע הרכב הכנסת הבאה שתרכיב את הממשלה הבאה.

תרשו לי להמר שהיא תהייה דומה עד זהה לזו הנוכחית.

אז כנראה לא כל כך רע כאן.

אתה יודע יש עוד מסקנה אפשרית מכך שתוצאות כל הבחירות בישראל זהות. תנסה לחשוב על עוד מדינות בהן זה קורה ונראה אם תמצא מה משותף ביניהן.

פורסם

אני מניח שאתה מתכוון לדיקטטורות.

אז אתה ממש לא בכיוון.

ישראל הינה דמוקרטית להפליא, ותוצאות הבחירות משקפות את רצון העם.

או שאולי נחזור למשפט האלמותי של יצחק בן אהרון אחרי המהפך של 77' - "אם זה רצון העם, אז צריך להחליף את העם".

פורסם
ועל זה נאמר - מרוב דבש כואבות השיניים..

בקשר לתוצאת הבחירות,לי אישית חשוב עתיד המדינה ובטחונה העתידי מאשר מחיר הדלק, נקודה .

פורסם
אני מניח שאתה מתכוון לדיקטטורות.

אז אתה ממש לא בכיוון.

ישראל הינה דמוקרטית להפליא, ותוצאות הבחירות משקפות את רצון העם.

או שאולי נחזור למשפט האלמותי של יצחק בן אהרון אחרי המהפך של 77' - "אם זה רצון העם, אז צריך להחליף את העם".

המשפט הזה של בן אהרון מעורר בי חלחלה וצמרמורת גם אחרי כמעט 40 שנה . מגעיל !

אני זוכר את יעקב אחי מאיר מראיין את הברנש הזה בערב הבחירות ,מעורר בי גועל האיש הזה ,בן אהרן .

פורסם
רמת החיים בישראל היא מהגבוהות בעולם המערבי, ועולה בהרבה על זו שבמדינות דרום אירופה, שלא לדבר על מדינות ערב שמקיפות אותנו.

וכל זאת מבלי שלישראל יהיו חובות חיצוניים או גירעון תקציבי.

הרבה מאד מדינות בנות 64 שנה יכלו להתגאות בכלכלה כמו שלנו, וזה אחרי שעברנו 4 מלחמות לא קלות.

.[/b]

1. נא להפסיק לקחת את הכדורים ההם שגורמים להזיות שוא., מהגבוהות בעולם המערבי אעלק! :shock:

2. הודו בת 64, איפה המהינדרה של ישראל, איפה טאטא? עכשיו יתחילו תירוצים בסגנון "אנחנו ארץ קטנה מוקפת אויבים"

שטויות, אנחנו ארץ קטנה ומלאה במושחתים שעדיין חושבים שקופת האוצר היא קופת הצאר ולכן כל המרבה לגנוב, הרי זה משובח.

ושרו על זה רביעיית המועדון לפני 60 שנה ( דרוש ידע בסיסי ביידיש וביידיש קייט):

אוי, מעכאַפּט זיי מענעמט זיי, מעכאַפּט זיי מענעמט זיי!

כ'זע נישט גאָרנישט, כ'זע נישט גאָרנישט!

אוי פֿופֿצן, זעכצן, פֿופֿצן, זעכצן!

פֿינף און אַכציק, פֿינף און אַכציק!

זיבעציק אַכציק, זיבעציק אַכציק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...