Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
1. נא להפסיק לקחת את הכדורים ההם שגורמים להזיות שוא., מהגבוהות בעולם המערבי אעלק! :shock:

2. הודו בת 64, איפה המהינדרה של ישראל, איפה טאטא? עכשיו יתחילו תירוצים בסגנון "אנחנו ארץ קטנה מוקפת אויבים"

שטויות, אנחנו ארץ קטנה ומלאה במושחתים שחושבים שקופת האוצר היא קופת הצאר ולכן כל המרבה לגנוב, הרי זה משובח.

שמע ,אנשים חיים כאן טוב ,בעיקר שכירים בתפקידי מפתח או דומה לזה ,הכי טוב חיים הפנסיונרים שסידרו לעצמם פנסיה שמנה ,מקורות.,חב חשמל ,משטרה ,בנקים וכדומה ...

אני לא יודע לקבוע אם זה שטויות או לא ,אבל כאן בארץ חיים טוב מאוד ,רק שלדור הצעיר אין חשק להתאמץ .

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
1.

"אנחנו ארץ קטנה מוקפת אויבים"

אם אתה לא מסכים עם העובדה הזאת, כנראה שגם אתה צריך לבדוק את מינון הכדורים.

תעשיית רכב צריכה משהו בסיסי מאוד שאין אותו בארץ, עופרות ברזל ופחם. אם תשים לב רוב מפעלי הרכבים נמצאים באיזורים עשירים במחצבים אלו. לפני שאתה כותב משהו דמוגוגי לפחות תתעמק בעובדות.

פורסם
1. נא להפסיק לקחת את הכדורים ההם שגורמים להזיות שוא., מהגבוהות בעולם המערבי אעלק! :shock:

2. הודו בת 64, איפה המהינדרה של ישראל, איפה טאטא? עכשיו יתחילו תירוצים בסגנון "אנחנו ארץ קטנה מוקפת אויבים"

שטויות, אנחנו ארץ קטנה ומלאה במושחתים שעדיין חושבים שקופת האוצר היא קופת הצאר ולכן כל המרבה לגנוב, הרי זה משובח.

ושרו על זה רביעיית המועדון לפני 60 שנה ( דרוש ידע בסיסי ביידיש וביידיש קייט):

הכדור האחרון שנטלתי היה אקמול, לפני כמה חודשים.

כנראה שהכדורים שלקחת גרמו לך לשכוח את "טבע" וצ'ק פויינט..

ישראל לא מושחתת יותר ממדינות מערביות אחרות, וכן, רמת החיים בישראל גבוהה מאד, והסיבה היחידה שמונעת מאיתנו להיות מעצמת על הם המגזר החרדי והערבי שיושבים כמו אבן ריחיים על צוואר כלל האוכלוסיה, כל אחד מסיבותיו שלו (חרדים שלא עובדים ונשים ערביות שלא יוצאות לעבודה).

שיעור האבטלה נמוך ועומד על 5.5% (!).

בדוק מה רמת האבטלה בספרד בקרב צעירים ותשוב אלינו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

שמע, לריב עם מספרים אתם יכולים עד הירח בחזרה, זה לא ישנה אותם!

יוקר המחיה כאן הוא מהגבוהים ביותר בעולם המערבי והמשכורות הן מהנמוכות בעולם מהמערבי.

מכאן ועד "איכות חיים מהגבוהות במערב" המרחק רב!

חן,

אחוז האבטלה הוא לא 5.5%, זה אחוז דורשי האבטלה מתוך כח העבודה!!!

תוסיף את הערביות ואת כל החרדים ואת תושבי הפריפריה ותקבל גם איזה אחוז מפלצתי דו ספרתי שלא מתחיל ב 1.

דרך אגב, את בעיית האבטלה בקרב נשים ערביות אני מכיר הייטב וזאת בעיה שלצערי יצרנו במו ידינו.

נשים ערביות עבדו במשך שנים בחקלאות, היום כל החקלאים עברו לתאילנדים ש 99% מהמשכורת שלהם יוצאת מהארץ שזאת בעיה נוספת.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה שאדם קם בבוקר ויש לו היכן לעבוד ויש לו תקווה, זה הישג גדול.

למיליוני צעירים באירופה אין את זה.

לפי התאוריה שלך, ישראל על סף קריסה והרחובות מלאים אנשים מזי רעב..

אם זה נכון, מי קנה השנה מאות אלפי מכוניות חדשות ?

מי ממלא את המסעדות ובתי הקפה ?

איך החנויות בקניונים מחזיקות מעמד ?

בישראל יש מעמד ביניים חזק מאד, וזה מאפיין דמוקרטיות ראויות.

פורסם
הכדור האחרון שנטלתי היה אקמול, לפני כמה חודשים.

כנראה שהכדורים שלקחת גרמו לך לשכוח את "טבע" וצ'ק פויינט..

ישראל לא מושחתת יותר ממדינות מערביות אחרות, וכן רמת החיים בישראל גבוהה מאד, והסיבה היחידה שמונעת מאיתנו להיות מעצמת על הם המגזר החרדי והערבי שיושבים כמו אבן ריחיים על צוואר כלל האוכלוסיה, כל אחד מסיבותיו שלו (חרדים שלא עובדים ונשים ערביות שלא יוצאות לעבודה).

שיעור האבטלה נמוך ועומד על 5.5% (!).

בדוק מה רמת האבטלה בספרד בקרב צעירים ותשוב אלינו.

למזל האומה כולה חרדים וערבים משתמשים בדלק ,אז בואו לא נאמר שהם רק מנצלים ,יש גם יתרונות ...

אני שוב חוזר ואומר ,אם המצב היה כל כך קשה לא היו ממשיכים לנהוג ברכב כאילו אין מחר .

וכשאין כסף במשק או אצל הציבור לא קונים דירות במליון שקל ...אני צנוע במחיר במתכוון .

פורסם
שמע, לריב עם מספרים אתם יכולים עד הירח בחזרה, זה לא ישנה אותם!

יוקר המחיה כאן הוא מהגבוהים ביותר בעולם המערבי והמשכורות הן מהנמוכות בעולם מהמערבי.

מכאן ועד "איכות חיים מהגבוהות במערב" המרחק רב!

חן,

תוסיף את הערביות ואת כל החרדים ואת תושבי הפריפריה ותקבל גם איזה אחוז מפלצתי דו ספרתי שלא מתחיל ב 1.

דרך אגב, את בעיית האבטלה בקרב נשים ערביות אני מכיר הייטב וזאת בעיה שלצערי יצרנו במו ידינו.

נשים ערביות עבדו במשך שנים בחקלאות, היום כל החקלאים עברו לתאילנדים ש 99% מהמשכורת שלהם יוצאת מהארץ שזאת בעיה נוספת.

תגיד בבקשה ,אתה מלין על כספי תאילנדים ובצדק ,שיוצא מהארץ .

מה תאמר על כסף מט"חי שיוצא מהארץ לגויים על רכישת אוסף מתכות גומי ופלסטיק של המכוניות שנרכשות ?

פורסם

בכל המדינות בעולם כך מחושבת האבטלה, לא אנחנו המצאנו אותה.

החרדים לא רוצים כלל לצאת לעבודה, וגם בפריפריה אין בעיית אבטלה אלא בעיית בטלה.

בקשר לנשים הערביות אתה מתבלבל בינן לבין הפלסטיניות מהשטחים שעבדו בחקלאות.

לפני 3 עשורים משכורתו של הגבר הספיקה - היום כבר לא, וזה שורש הבעיה.

פורסם

לפי התאוריה שלך, ישראל על סף קריסה והרחובות מלאים אנשים מזי רעב..

טוב, לא צריך להגזים אבל יום אחד (לא רחוק) כשכולנו נעמוד מול שדוקת שבורה, אתה תהיה מופתע, אני אהיה מוכן וערוך.

אם זה נכון, מי קנה השנה מאות אלפי מכוניות חדשות ?

מי ממלא את המסעדות ובתי הקפה ?

הבעיה העיקרית היא לא של מעמד הביניים שנאנק אבל עדיין נהנה, הבעיה היא של המעמד התחתון שנדחס ונדרס כמה שיותר למטה, כמה שיותר מהר.אם לא נצא להגנתו היום, מחר נתפלא מה אנחנו עושים שם!!!

איך החנויות בקניונים מחזיקות מעמד ?

שמת במקרה לב לכך שכל החנויות הפרטיות בקניונים נסגרו ובמקומן נפתחו חנויות רשת?

יש לך רעיון למה זה קורה?

בישראל יש מעמד ביניים חזק מאד, וזה מאפיין דמוקרטיות ראויות.

בישראל יש קיטוב הולך ומקצין בין העשירים לעניים וזה מאוד אופייני ללא דמוקרטיות לא ראויות.

אפילו ה OECD שלך (שמעניינים לי ת'תחת) העיר על כך מספר פעמים.

פורסם

בפעם המאה, בישראל יש מעמד ביניים חזק ומבוסס ואין עוני אמיתי.

כן, אין עוני של ממש בישראל.

אם כמובן לא מחשיבים את כל העניים המיקצועיים שבאים לבקש מזון מהעמותות שביד אחת הם אוחזים אייפון וביד השניה קופסת פרלמנט ארוך.

פורסם
בכל המדינות בעולם כך מחושבת האבטלה, לא אנחנו המצאנו אותה.

פשוט לא נכון ואני לא יודע על בסיס מה אתה קובע בכזאת נחרצות השערה שאין לה שום יד ורגל במציאות.

מדובר בספין תקשורתי של משרד האוצר.

שוב, את מוזמן לקרוא על הנושא.

ואין עוני אמיתי.

אתה אשכרה מאמין לזה?

איפה בדיוק אתה מסתובב שאתה חושב שתראה עוני?

אין עוני אעלק, בטח, בשכונה שלך אני מסכים שאין עוני.

הבעיה שלך שאתה מלהג דברים פה בלי שום הכרות עם הנושא או הבנה מינימלית בו ואתה בטוח שהקשקשת שלך היא דברי אלוהים חיים.

אני מזמין אותך לסיבוב איתי לחלוקת מזון לנצרכים, תראה עוני כמו שלא חשבת שיש בכלל בעולם.

קשישים עריריים שחיים מ 1200 ש"ח לחודש.

ניצולים שואה שחיים יותר גרוע מבמחנות.

אנשים קשי יום שהולכים ברחוב ומציעים לעשות כל עבודה מזדמנת תמורת אוכל.

אנשים חולים שכל המשכורת לא מספיקה אפילו לקנות את התרופות שכמובן מחוץ לסל התרופות (נראה אותך מסתדר החל ממחר אם חו"ח תצתרך תרופות ב 15K ש"ח לחודש, נראה איך יראה משק הבית שלך אחרי חצי שנה).

שוב, אין לך מושג על מה אתה מדבר!

פורסם

באגירה, תופעת "הדריסה" על ידי רשתות ותאגידים היא לא יחודית לנו, אלה מתרחשת בכל העולם ועוד בעזרת הבנק העולמי.

זה שיש בעיה בדבר אני מסכים איתך לגמרי, השאלה היא מה הפתרון?

פורסם

הבעיה העיקרית שאני שם לב אליה בתח״צ זה לא שהיא יקרה אלא שברוב המקרים היא מכפילה, משלשת, ומרבעת (?) את הזמן שנדרש להגיע לאנשהו בעזרתה.

V5

פורסם
בפעם המאה, בישראל יש מעמד ביניים חזק ומבוסס ואין עוני אמיתי.

אם כמובן לא מחשיבים את כל העניים המיקצועיים שבאים לבקש מזון מהעמותות שביד אחת הם אוחזים אייפון וביד השניה קופסת פרלמנט ארוך.

בואנה אתה חי בסרט. כנראה שחוץ מהפורום פה לא הסתובבת הרבה זמן ברחובות. מציע לך בחום, להצטרף לעמותה שכזו ולך תראה אם לאנשים יש אייפון או לא, עזוב את זה, לך תראה אם לאנשים שם יש ארוחת צהריים או לא.

אברה קדברה

פורסם
באגירה, תופעת "הדריסה" על ידי רשתות ותאגידים היא לא יחודית לנו, אלה מתרחשת בכל העולם ועוד בעזרת הבנק העולמי.

זה שיש בעיה בדבר אני מסכים איתך לגמרי, השאלה היא מה הפתרון?

הפתרון לנתק עשרות אלפים מהצוואר של משכורות השרות הציבורי .

השרות הציבורי ,חרדים ,ועוד כהנה מגזרים כבדים עלינו .

השרות הציבורי הוא גם פנסיות בעתיד ,כסף שמגיע לעובדים בו מבלי שיש להם רגע של חרדה או חשש מאי קבלת משכורות .

ברגע שאתה מנפח שרות ציבורי אתה מרגיל עובדים בו לא לפחד ,לא להתאמץ ,לא לחשוש מאי קבלת שכר בסוף החודש .

אבל ...ביבי יודע זאת היטב ,רק אין לו מספיק כוח לכרות את הדבר הזה ,כמו גם את משכורות עובדי מקורות או חברת חשמל לדוגמא .

כאלו יש באלפים בצבא בקבע ובכל מיני מגזרים שכפופים לשרות הציבורי ,זו המחלה העיקרית שלנו ,הפנסיות שלהם !

• תוכן חדש...