Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ממש לא קשור לסיפור האישי שלי.

כתבתי שמתוך 19 איש שלא ממש מכירים אחד את השני וכל אחד מהם מגיע מרקע אחר וממקצוע אחר, רק שניים עובדים, וגם הם מחפשים עוד עבודה כי המשכורת לא מאפשרת להם לסיים את החודש.

לי היו עבודות מעולות עם שכר מתאים (יש לי ניסיון בניהול ואני טוב במה שאני עושה) אבל יש מציאות בשטח שלא מאפשרת לסיים את החודש, גם אם מישהו עובד במשרה מלאה.

לי יש מזל שאני יכול לעוף מפה לכמה שנים ולעשות כסף אבל רוב האנשים לא יכולים לעשות את זה.

אז נכון שאומרים ששכר המינימום שלנו יחסית גבוה (לא יודע אם זה נכון), אבל ברוב העולם אנשים מתביישים לשלם שכר מינימום ומשלמים הרבה יותר מהמינימום.

פה לא. פה חלק עצום מהאוכלוסיה מקבל שכר מינימום ועם משכורת כזאת אי אפשר לסיים את החודש.

זה דור שלם של אנשים שמאוד קשה להם למצוא עבודה, וגם כשמוצאים, זה לא מספיק.

אנחנו דור של עבדים של חברות תקשורת וחברות שנותנות "שירות" אבל בעצם דופקת גם את הלקוחות וגם את העובדים.

יוסי ידידי

מדוע אתה חושב שבדורות הקודמים היה קל יותר ?

הרי גם אנחנו הקמנו משפחות והתקדמנו אט אט תוך כדי מחזוריות של בערך 10 שנים של מלחמות עם הכאב הנורא וההפסדים בעבודה .

למזלנו לא היו קיימים אז פיתויים כפי שיש כעת ,חלק גדול מהשכר הולך לפיתויים ,ניהול נכון של חיינו איפשר לנו להתקדם ללא בכי .

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איך אפשר להגיד ולהשוות את ישראל למדינות אירופה

זה מתחיל מהעובדה שבאירופה סטודנטים לומדים בחינם או בזול מאוד ברוב המקומות

מקבלים הטבות במיסים בשכר דירה ובתחבורה ציבורית.

והחינוך בבתי ספר בכמה רמות מעל המצב (המזוויע בהחלט)בבתי הספר בארץ, עד כדי כך שאמא לתלמיד שהיא מורה,קוראת למורה של הבן שלה לדחוף את הציונים שלה לת..

באירופה התחבורה ציבורית עובדת בצורה מדהימה להפליא,

בהולנד אתה עולה לחשמלית או לרכבת ואפילו לא מעביר כרטיס כי יש אמון שאנשים מחזיקים בכרטיס,

חופשי שבועי לחשמלית עולה כמו 10 נסיעות באגד,ומחזיק לך לכל האופציות של התחבורה הציבורית.

יש שבילי אופניים וחניות אופניים בכל מקום,

ברחובות מרכזיים אין אישור להכנס עם רכב מלבד לדיירים,וגם אם כן אין איפה לחנות

השכר הרבה יותר גבוהה,לעומת מוצרי מזון שהרבה יותר זולים(שישיית מים בברלין עלתה לי 1.29 יורו)

כשיש לך יעילות בתחבורה ציבורית לכל משפחה יש אוטו אחד וגם זה לא תמיד כי אפשר להגיע לכל מקום בשיא המהירות.

אבל עם ישראל ימשיך לאכול חרא,ולשלם על זה בכסף שהוא עובד כל כך קשה ובוכה כל כך הרבה כדי להרוויח.

ועם ישראל ימשיך ליסוע ברכבת שמשתינה עליו באיחורים,במחירים יקרים בקרונות מסריחים בלי מיזוג בדוחק שלא יבייש את תקופת מלחה"ע ה2 בשעות מסוימות

הצבא ימשיך לזרוק כסף על בניינים ומשרדים מפוארים על עבודות חוץ ומכרזים לא חסכוניים בכלל,על רכבי ליסינג פלאפון והטבות מפה עד שנה הבאה לכל פוץ

והחילוניים ימשיכו לפרנס את החרדים

והכנסת תמשיך להכיל ולפרנס שונאי ישראל כדוג' חנין זיבי, ושאר חברים שעובדים בחודש מספר שעות של שבועיים עבודה בשכר מינימום ומקבלים פי 5 יותר.

מקווה שבמחירי הדלק העולים,יהיה לי מספיק כסף לסיים את הלימודים ולעוף מפה.

פורסם
אני רוצה שנטל המיסים ישאר כמו שהוא, אולי אפילו קצת יגדל (אם אין ברירה) אבל אני באותה נשימה גם דורש רה-אורגניזציה של כל החלוקה של כספי המיסים.

ספר לנו קצת על החלוקה הזו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

תנסה לפזר את המוקשים בצורה קצת יותר אלגנטית ודיסקרטית אז אולי יש מצב שאני בטעות אדרוך על אחד או שניים :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא, לא. אין מוקשים. אני פשוט סקרן לדעת מה אתה רוצה שיעשו עם הכסף.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תגיד לי אתה אמיתי? לרגע חשבתי שאתה טרול. זה שמאפשר קיום בדוחק וזה עדיף על כלום, זה לא אומר שהבנאדם לא עני:idea:

עוני קיים. ואם אתה טוען שהוא לא, אז כנראה שאתה לא רוצה לראות אותו. מדינת ישראל היא אחת המדינות עם ההכנסה הפנויה הקטנה ביותר אל מול יוקר מחיה גדול ביותר, כשיש לך פה לא מעט עובדי קבלן בלי תנאים, ויוקר מחיה בשמים (רק אתמול הדלק הגיע ל8 שקל), לא יודע מה אתה מגדיר עוני, אבל הפתעה......

סלח לי, אבל אתה מקשקש. רמת החיים בישראל טובה. טובה מאוד אפילו. אם החיים בישראל היו חרא אנשים היו יוצאים לרחוב גם במינוס 5 מעלות ולא מחכים לקיץ כדי לפתוח "במחאה חברתית". (או במילים אחרות אין לנו מה לעשות בחופש הגדול עם הילדים אז אנחנו יוצאים לכיכר המדינה לשמוע הופעות בחינם) בזמן שאתה בוכה על 8 שקל ליטר דלק מיליוני צעירים באירופה מפגינים ברחוב כי הם מובטלים ולא רואים עתיד.

"להיערך בהתאם" כלומר לחזור לכושר כי בקרוב הולכים לעבודה ברגל?

אם הייתה תחבורה ציבורית נורמאלית או לפחות במחירים שפויים אבל אפילו את זה אין במדינה העלובה הזו

העיקר שהליצנים בכנסת נוסעים באוודי מבזבזים כספי ציבור ומצביעים להעלות לעצמם את השכר כל כמה חודשים ( כי הם פשוט

עובדים נורא קשה והכסף לא מאפשר להם לסגור את החודש) .

עצוב מאוד

מדינה משקיעה עשרות מיליארדים בשדרוג התחבורה הציבורית; רכש אוטובוסים, הנחת מסילות ברזל, הזמנת קרונות וקטרים חדשים. פרוייקט הרכבת הקלה בגוש דן הולאם ומתחיל סוף כל סוף להתפתח. מחיר נסיעה בתחבורה ציבורית הוא שבריר מעלות אחזקת רכב. אני לא משתמש באוטובוס כי אני פשוט מפונק. אבל זו בהחלט אלטרנטיבה.

פורסם

האבטלה באירופה כפולה מזו שבישראל, וגם שם המגזר הציבורי גדול.

אין מדינה בעולם שאין בה מגזר ציבורי - מורים, שוטרים, עובדי רשויות מקומיות וכדומה.

אתם רק שוכחים שאלו אנשים שעובדים ואי אפשר בלעדיהם.

בניגוד לאירופה, ישראל חוותה משבר כלכלי קשה בשנת 83' וממנו למדנו והפקנו לקחים, וזה בדיוק מה שחווה אירופה כעת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
יוסי ידידי

מדוע אתה חושב שבדורות הקודמים היה קל יותר ?

הרי גם אנחנו הקמנו משפחות והתקדמנו אט אט תוך כדי מחזוריות של בערך 10 שנים של מלחמות עם הכאב הנורא וההפסדים בעבודה .

1) היו אפשרויות למשכנתאות קלות יותר. כיום ממש קשה להשיג אחת אם אין לך כמות כסף גדולה מלכתחילה.

2) טלוויזיה, אינטרנט, כבלים, טלפון סלולרי וכו'. אלו דברים שלא היו קיימים פעם ולא נכללו בהוצאות החודשיות.

גם מי שלא היה לו הרבה, היה לו מספיק בשביל לאכול.

כיום הרף של מה נחשב תנאים מינימליים עלה ו אי אפשר להסתדר בלי חלק גדול מהדברים שאז לא היו קיימים אפילו.

3) פעם התרופות היו חינם. אחר כך עלו שקל.

ואז הפריטו את כל מערכת הבריאות וכיום אנשים משלמים מאות ואלפי שקלים בחודש אם יש להם בעיה רפואית.

4) שכ"ד: פעם היה אפשרי לשלם אותו עם רבע מהמשכורת בערך, והשאר הולך על אוכל.

כיום אי אפשר לעשות את זה.

חלק גדול מהאנשים משלמים שכר דירה הרבה יותר מדי גבוה, ובגלל שבממשלה לא מאשרים עוד בנייה, זה מקפיץ את המחירים וכולם בסוף מפסידים (כן, גם המשכירים כי השוכרים מתקשים לשלם להם).

יש עוד המון סיבות רלוונטיות לא פחות אבל העיקר הוא שהמציאות השתנתה ומה שנדרש מכל אחד מאיתנו כיום הוא הרבה יותר בשביל תנאים יותר גרועים.

פורסם
מחיר נסיעה בתחבורה ציבורית הוא שבריר מעלות אחזקת רכב. אני לא משתמש באוטובוס כי אני פשוט מפונק. אבל זו בהחלט אלטרנטיבה.

נסיעה מכרמיאל לחיפה באוטובוס עולה לי יותר מאשר באוטו שלי, וגם לוקחת כפול 3 ועוברת דרך כל כפר ערבי באזור.

לא תודה.

והתחבורה הציבורית בארץ היא ביזיון.

אי אפשר לסמוך על השעות, לא ברור כלום, הנהגים מטורפים, הקוים עוברים דרך מקומות אידיוטיים (נסעת באוטובוס בחיפה?) ובכלליות זה מגעיל להשתמש בתחבורה הציבורית פה.

ומה עם המטרונית של הקריות וחיפה?

כשהתחלתי ללמוד באוניברסיטה (לפני 7 שנים!) הם כבר התחילו את הפרויקט האידיוטי הזה ועדיין לא מסיימים אותו.

פורסם
1) היו אפשרויות למשכנתאות קלות יותר. כיום ממש קשה להשיג אחת אם אין לך כמות כסף גדולה מלכתחילה.

2) טלוויזיה, אינטרנט, כבלים, טלפון סלולרי וכו'. אלו דברים שלא היו קיימים פעם ולא נכללו בהוצאות החודשיות.

גם מי שלא היה לו הרבה, היה לו מספיק בשביל לאכול.

כיום הרף של מה נחשב תנאים מינימליים עלה ו אי אפשר להסתדר בלי חלק גדול מהדברים שאז לא היו קיימים אפילו.

3) פעם התרופות היו חינם. אחר כך עלו שקל.

ואז הפריטו את כל מערכת הבריאות וכיום אנשים משלמים מאות ואלפי שקלים בחודש אם יש להם בעיה רפואית.

4) שכ"ד: פעם היה אפשרי לשלם אותו עם רבע מהמשכורת בערך, והשאר הולך על אוכל.

כיום אי אפשר לעשות את זה.

חלק גדול מהאנשים משלמים שכר דירה הרבה יותר מדי גבוה, ובגלל שבממשלה לא מאשרים עוד בנייה, זה מקפיץ את המחירים וכולם בסוף מפסידים (כן, גם המשכירים כי השוכרים מתקשים לשלם להם).

יש עוד המון סיבות רלוונטיות לא פחות אבל העיקר הוא שהמציאות השתנתה ומה שנדרש מכל אחד מאיתנו כיום הוא הרבה יותר בשביל תנאים יותר גרועים.

כבלים\לווין, אינטרנט וטלפון סלולארי הם לא צרכים קיומיים, נקודה.

משפחה שמוציאה 1500 ש"ח על תקשורת ממש לא ענייה ולא בקשיים.

פעם הביגוד וההנעלה היו יקרים פי 20 מהיום, שלא לדבר על מוצרי חשמל, וזה בדוק.

מעולם תרופות לא היו בחינם, תמיד הן עלו, בדיוק כמו היום.

קשישים משלמים עד 200 ש"ח גם אם הם צורכים תרופות ב 20K בחודש.

ויתרה מזו, אין היום אזרח במדינת ישראל שאין לו ביטוח בריאות, פעם זו לא היתה חובה, וביטוח רפואי עלה לא מעט.

דירה תמיד היתה מוצר יקר, ופעם לא היה קל יותר.

פשוט פעם התחתנו והקימו משפחות צעירים יותר, לא כמו היום שאנשים פותחים את חייהם בגיל 35 מחוסרי כל.

ואת זה אף ממשלה לא יכולה לפתור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

הממשלה יכולה להוריד את המס על הדלק כדי שהעלויות של היצרנים והספקים יירדו ויוכלו להוריד מחירים.

זה יעזור לכל השווקים ולכלכלה.

אם היינו מדינה שבה אנשים אוגרים כסף בלי להוציא אותו, ניחא. אבל בארץ אנשים מוציאים כל גרוש שיש להם וחיים על הגבול של המינוס.

הממשלה יכולה לאשר יותר בנייה בשביל שהמחירים של הנדל"ן יתאזנו קצת ואנשים לא יצטרכו לחיות בשכירות מטורפת.

הממשלה יכולה להטיל קנסות עתק על חברות סלולר שחורגות מהחוזה עם האזרח ולוקחות לו יותר כסף ממה שמוסכם.

וכן, טלפון סלולרי במציאות של היום הוא כן מצרך בסיסי.

רוב החברות לא ייקחו מישהו לעבודה אם אין לו טלפון סלולרי או לא יודע להשתמש במחשב.

הממשלה יכולה להפסיק לקחת אגרה על שירות שהוא בסיסי כמו טלוויזיה (עזוב כבלים, אני מדבר על המכשיר עצמו, שבמקרים רבים משמש פשוט כמסך מחשב).

הממשלה יכולה לעשות ייעול בכמה מהמשרדים (מישהו ראה את השרשור על המכס בימים האחרונים?) ולעשות לאזרחים את החיים לקצת יותר קלים בלי מכס על כל דבר.

הממשלה יכולה לתת אישורים ליבוא של המון דברים שאין פה כי פשוט אף אחד לא טורח להתעסק עם הבירוקרטיה.

הממשלה עשתה שוק קטן, צפוף, מונופולי וסגור, ככה שכל הכוח אצל אנשים ספציפיים שעושים מה שבא להם.

אתה יודע מה?

הממשלה יכולה פשוט להפוך לדמוקרטית ושיהיה קצת ייצוג של העם בכנסת. בואו נתחיל משם.

נ.ב

אני זוכר שכשהייתי קטן ההורים שלי היו מקבלים את רוב התרופות בשקל אחד בלבד בקופת החולים.

ואם היית רואה את הבירוקרטיה וכמויות הבכי שצריך לעבור בן אדם כדי לעבור ניתוח פשוט בברך, היית מתחרפן.

כשלי היה ניתוח, שמו אותי לישון בלילה בחדר האוכל של המחלקה ואז בתוך איזה ארון כי לא היו מיטות.

מערכת הבריאות שלנו היא גועל נפש ואין כמעט רופאים שמדברים עברית (אולי זה רק בפריפריה אבל זה נורא).

פורסם

משפחה שמוציאה 1500 ש"ח על תקשורת ממש לא ענייה ולא בקשיים/

צודק 100%!

כנ"ל, 100% נכון!

אתה מוכן להביא תימוכין לטענה המופרכת הזאת?

ויתרה מזו, אין היום אזרח במדינת ישראל שאין לו ביטוח בריאות, פעם זו לא היתה חובה, וביטוח רפואי עלה לא מעט.

כנראה לא בדקת את התלוש לאחרונה (או במקרה שלי ושלך, לא דיברת עם רואת החשבון לאחרונה), אנשים משלמים פה הון על ביטוח רפואי. מה שכן, זה דוקא לא רע כי כשאתה משלם מאות שקלים בחודש, אנחנו מכסים על החלשים שלא יכולים לשלם ועדיין מקבלים ביטוח בריאות.רק לידע כללי, זוג שמרוויח 10K ברוטו כל אחד מהם, משק הבית משלם כמעט אלף ש"ח דמי ביטוח בריאות, זה זול?

היה יותר קל מהיום, זה בטוח!

פשוט פעם התחתנו והקימו משפחות צעירים יותר, לא כמו היום שאנשים פותחים את חייהם בגיל 35 מחוסרי כל.

כן, גם היינו יותר סגפנים, פחות נהנתנים, היו לנו פחות פיתויים וכו' וזה עדיין לא שולל את זה שיוקר המחיה עלה בצורה לא פרופורציונאלית למשכורות שכמעט ולא עלו כלל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
כן, גם היינו יותר סגפנים, פחות נהנתנים, היו לנו פחות פיתויים וכו' וזה עדיין לא שולל את זה שיוקר המחיה עלה בצורה לא פרופורציונאלית למשכורות שכמעט ולא עלו כלל.

לכל מה שביקשת תימוכין ,ובכן אני התימוכין .

עם גילי יהיה לך קשה להתווכח .

משכורות שרות ציבורי לא היו גבוהות כמו היום ,כך גם הפנסיות .

לא היו כל אותם הייטקיסטים שמרויחים כמו היום .

לא היו פיתויים כמו היום ,לא הלכו על מעברי חצייה ושוחחו בנייד מבלי להתבונן עם רכב מגיע .

לא היו עצלנים כמו היום בנושא טיפול ברכב ,היינו בשבת שמים על בוקים וחוסכים הרבה כסף .

דירה היתה קשה מנשא להשגה ,אגב,לא היתה תמיכה חזקה בשקל כמו היום ולכן שער הדולר המזוייף מקפיץ לך את עלות הרכישה היום ,אם שער דולר נכון מחירי הזירות צונחים בדולרים .

לא היו קניונים וסופרי מגה כמו היום ,המוניות לא היו מרובות כמו היום .

לא התנהגנו כעדר ראוותן ,משה ...תראה איזה אוט יש לשכן ,רוץ לקחת הלוואה לחדש ,רוץ ואם לא אני מרביצה לך ..

לא היו כל הרבה עורכי דין ,או חנויות לנעלי ספורט של נייק .

היו המון מעבדות לתיקון טלוויזיות ...איפה הן היום ? קונים חדש כי יש כסף פנוי ,כך גם מכונות כביסה ,תנורים וכיוצא באלו .

קציני צהל לא התקבלו לעבודה בתפקידי מפתח ובמשכורות עתק כמו היום ,כמו בחברת חשמל למשל ,ראש אגף בחברת חשמל מרוויח 25 -30 נטו ולוקח מהצבא פנסיה עוד 20 .כאלו יש אלפים במוסדות שונים.

קמנו מוקדם בבוקר,לא בגלל פקקים ,אלא ממלחמת הקיום ,היום כולם קמים היישר לפקקים .

לא דפקו בירה ומכות בכל מועדון ,בטח לא דקרו .

לולא הרנטה הגרמנית ששולמה כאן לעדות אירופה לא היה כאן הדלק שמבעיר את שוק הדירות ,המזרחיים נאנקו תחת עול קניית דירות .

בקיצור ,מי שטוען שקשה היום ,אחד משניים ,או שאינו יודע לתעל את כישוריו למקום הנכון ,או שלא חווה שנים קשות מאוד עם ימי מילואים רבים .

רוצים פתרון ?

תנפנפו את השומן מהשרות הציבורי ,אז ירד גם הדלק .

אבל אם תפנפו את השרות הציבורי צפוייה כאן קטסטרופה .

פורסם

משפחה שמוציאה 1500 ש"ח על תקשורת ממש לא ענייה ולא בקשיים.

את משפט המפתח הזה הצעירים חייבים להפנים וכמה שיותר מהר !

"פשוט פעם התחתנו והקימו משפחות צעירים יותר, לא כמו היום שאנשים פותחים את חייהם בגיל 35 מחוסרי כל.

ואת זה אף ממשלה לא יכולה לפתור."

פורסם
איך אפשר להגיד ולהשוות את ישראל למדינות אירופה

זה מתחיל מהעובדה שבאירופה סטודנטים לומדים בחינם או בזול מאוד ברוב המקומות

מקבלים הטבות במיסים בשכר דירה ובתחבורה ציבורית.

והחינוך בבתי ספר בכמה רמות מעל המצב (המזוויע בהחלט)בבתי הספר בארץ, עד כדי כך שאמא לתלמיד שהיא מורה,קוראת למורה של הבן שלה לדחוף את הציונים שלה לת..

באירופה התחבורה ציבורית עובדת בצורה מדהימה להפליא,

בהולנד אתה עולה לחשמלית או לרכבת ואפילו לא מעביר כרטיס כי יש אמון שאנשים מחזיקים בכרטיס,

חופשי שבועי לחשמלית עולה כמו 10 נסיעות באגד,ומחזיק לך לכל האופציות של התחבורה הציבורית.

יש שבילי אופניים וחניות אופניים בכל מקום,

ברחובות מרכזיים אין אישור להכנס עם רכב מלבד לדיירים,וגם אם כן אין איפה לחנות

השכר הרבה יותר גבוהה,לעומת מוצרי מזון שהרבה יותר זולים(שישיית מים בברלין עלתה לי 1.29 יורו)

כשיש לך יעילות בתחבורה ציבורית לכל משפחה יש אוטו אחד וגם זה לא תמיד כי אפשר להגיע לכל מקום בשיא המהירות.

אבל עם ישראל ימשיך לאכול חרא,ולשלם על זה בכסף שהוא עובד כל כך קשה ובוכה כל כך הרבה כדי להרוויח.

ועם ישראל ימשיך ליסוע ברכבת שמשתינה עליו באיחורים,במחירים יקרים בקרונות מסריחים בלי מיזוג בדוחק שלא יבייש את תקופת מלחה"ע ה2 בשעות מסוימות

הצבא ימשיך לזרוק כסף על בניינים ומשרדים מפוארים על עבודות חוץ ומכרזים לא חסכוניים בכלל,על רכבי ליסינג פלאפון והטבות מפה עד שנה הבאה לכל פוץ

והחילוניים ימשיכו לפרנס את החרדים

והכנסת תמשיך להכיל ולפרנס שונאי ישראל כדוג' חנין זיבי, ושאר חברים שעובדים בחודש מספר שעות של שבועיים עבודה בשכר מינימום ומקבלים פי 5 יותר.

מקווה שבמחירי הדלק העולים,יהיה לי מספיק כסף לסיים את הלימודים ולעוף מפה.

כמילות השיר

עוף גוזל חתוך את השמיים ,רק אל תשכח ...יש נשר בשמיים .

• תוכן חדש...