Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטער להפריע לוויכוח שלכם, אבל מה אנחנו יכולים לעשות תגידו לי?

מדינה עושקת אזרחייה אין מה לעשות.

מישו פה פתח עסק לאחרונה?

אז תיראו מזה עשיקה!

!

מישו שם לב לשירשור שקיים למטה?

"כמעט 6 ש"ח לליטר:מחר בחצות הדלק מתייקר ב4.5" שירשור מ2007.

אני לא יתפלא עם עוד 5-10 שנים ליטר יעלה 15 שקל!

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יוסי מספיק להשליך את הסיפור האישי שלך על כולם.

אתה בחרת במקצוע שאותו למדת, הפלוס בשבילך הוא שאתה יכול לעסוק במשהו שאתה באמת אוהב.

ממש לא קשור לסיפור האישי שלי.

כתבתי שמתוך 19 איש שלא ממש מכירים אחד את השני וכל אחד מהם מגיע מרקע אחר וממקצוע אחר, רק שניים עובדים, וגם הם מחפשים עוד עבודה כי המשכורת לא מאפשרת להם לסיים את החודש.

לי היו עבודות מעולות עם שכר מתאים (יש לי ניסיון בניהול ואני טוב במה שאני עושה) אבל יש מציאות בשטח שלא מאפשרת לסיים את החודש, גם אם מישהו עובד במשרה מלאה.

לי יש מזל שאני יכול לעוף מפה לכמה שנים ולעשות כסף אבל רוב האנשים לא יכולים לעשות את זה.

אז נכון שאומרים ששכר המינימום שלנו יחסית גבוה (לא יודע אם זה נכון), אבל ברוב העולם אנשים מתביישים לשלם שכר מינימום ומשלמים הרבה יותר מהמינימום.

פה לא. פה חלק עצום מהאוכלוסיה מקבל שכר מינימום ועם משכורת כזאת אי אפשר לסיים את החודש.

זה דור שלם של אנשים שמאוד קשה להם למצוא עבודה, וגם כשמוצאים, זה לא מספיק.

אנחנו דור של עבדים של חברות תקשורת וחברות שנותנות "שירות" אבל בעצם דופקת גם את הלקוחות וגם את העובדים.

פורסם

עם משכורת מינימום פה אי אפשר לחיות בתור רווק אצל ההורים ולהחזיק רכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני חושב שהבעיה האמיתית היא אלה עניים עובדים.

אנשים משתכרים מעט מדי, ורק קודקוד אחד בראש הפירמידה משחיל את הרוב לכיס.

הרי אין באמת נושא מסוים שבגללו כל כך קשה כאן. הכל קשה כאן.

משכנתא זה קל

פורסם

בקיצור, אמרת עבדי קבלן.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ביום שהדלק יגיע ל-10 ש''ח אני חושב שזה היום שאני יצא עם לפיד וכילשון לכיוון הכנסת עם עוד כמה חבר'ה זועמים.

ושנגיע לדלתות הכנסת נארגן גם איזה איל ניגוח, נעשה משהו סטייל ההפיכה במצריים ולוב.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לא יודע באיזו מדינה אתם חיים, אני נוסע כל יום בכבישים ואין מקום לזוז מרוב ג'יפים חדשים ונוצצים ורכבי ליסינג מהניילון.

פורסם

בקצרה,שטייניץ טוען שרציתם מחאה חברתית! עשיתם שביתות! הממשלה היתקפלה קצת וזה עולה להם כסף! מאיפה אתם חושבים שהממשלה תחזיר את הכסף? מהדלת האחורית ישר לחשבון האזרח הקטן:evil:

פורסם

סליחה חברה על מה שאני הולך לרשום, אך הגיון פשוט אומר לי שמחיר דלק אכן יכול להגיע למחיר של כ-10 שקלים לליטר וכל זה יקרה בעוד מספר חודשים בלבד, מדובר על חודש יולי שבו יסגרו את ברז הנפט לאירופה. :arrow:

פורסם
בקצרה,שטייניץ טוען שרציתם מחאה חברתית! עשיתם שביתות! הממשלה היתקפלה קצת וזה עולה להם כסף! מאיפה אתם חושבים שהממשלה תחזיר את הכסף? מהדלת האחורית ישר לחשבון האזרח הקטן:evil:

לחלק עצום של האזרחים הקטנים כדבריך, יש מזל גדול שהממשלה מעסיקה אותם בשלוחות השרות הציבורי ,כולל מפעלי נשק(כושלים ונתמכים) ,מו"פ , כוחות בטחון ועוד .

לולא היתה הממשלה מסכימה להשקיע ולשלם עבור העסקתם ,היה עסק ביש גדול מאוד .

כבוד גדול לציבור העצמאים בארץ שאינו יכול להתלונן או לקבל קצבאות ביטוח לאומי או השלמות ,אלא נלחם את היום יום בכבוד רב .

תדמיינו מה היה קורה למספרי האבטלה אם כך היה המצב .אנשים צריכים להבין כי טוב להם כאן ועדיף לא לעורר מהומות .

זו הסיבה שהציבור הרחב שותק ,הוא יודע בדיוק מי תומך אותו ובכמה ,לכן עדיפה שתיקה מפיטורים .

פורסם
לא יודע באיזו מדינה אתם חיים, אני נוסע כל יום בכבישים ואין מקום לזוז מרוב ג'יפים חדשים ונוצצים ורכבי ליסינג מהניילון.

לי יש הרגשה שמרוב הסתאבות ואי הכרת האמת ,שהיא מרה ,אנשים באמת אינם יודעים היכן הם חיים .

האמת כואבת ומדממת ,מה שמשנה כאן את המצב מקטסטרופה למצב טוב יחסית הוא הסכמת הממשלה להעסיק ציבורים שלמים במשכורות מאוד גבוהות גם לכאלו שאינם מוכשרים דיו לתפקיד .

מי שנדפק אלו אותם צעירים מוכשרים שאינם יכולים לקבל תפקידי מפתח או אחרים במוסדות כבדים ,קחו למשל ההסתדרות ,אתם יודעים מה ששם הולך ?

פורסם

סתם סקרנות גרידא, את שיטת ספירת הג'יפים שלך הבנתי, איך בדיוק אתה סופר מנגד את המשפחות שאין להן כלל רכב?

אז מה אתה אומר, יש יותר משפחות עם ג'יפים חדשים נוצצים או משפחות שמחוסר תקציב אין להן או נפרדו מהרכב?

פורסם

רבים רבים האוחזים ברכבי יוקרה נוצצים ומושכי תשומת לב נמצאים במצב כספי לא כל כך טוב ,זו כבר בעייה כואבת אחרת של חלק מהציבור בארץ ,הציבור הזה אינו ציבור שתומך בפרקטיקה ואינו מתאים עצמו לנאים ולצורך ,איני רוצה להכנס לסיבות לכך ,אך סיבות אלו קשורות בחינוך ובהסברה .

שתבינו ,אלו שיושבים חזק מאוד אינם נוטים להפגין זאת והם שייכים בעיקר לעדות היותר אשכנזיות .

אבל לממשלה מה איכפת מהמצב הזה ? היא מבסוטית ,זורם אליה כסף רב מהציבור ,כל מה שלא נלכד ברשת המיסים חוזר חזרה בדמות מיסי רכב , מה ששוב מחזיר אותנו לכך שגם הממשלה אינה מחנכת לניהול יעיל של החיים .לכן היא גם אינה משקיעה בתחבורה ציבורית יעילה ומתוחכמת ,אומר לעצמו שר האוצר ,למה שאני אשקיע אם אני אוסף כסף בקלי קלות ללא פקידות את הכסף היישר מפיות הדלקנים בתחנות .

אבל לגרגרנות והרצון להספיק הכל מיד ועכשיו שמא נפסיד משהו בחיינו כאן ,אין גבולות ,לכן ממשיכים לקרוע אותנו .

מזלנו הוא שהממשלה היא מעסיק ענק ולא תמיד ביעילות ,אחרת היינו מתפלשים בעפר בכדי להתקדם .

חוץ מהדלק ,כיצד מוסברת קניית הדירות ? אם כה רע כאן ?

פורסם

יש את הגורמים שציינת אבל אני מזה כמה שנים נתקל בהלך רוח של "אכול ושתה כי מחר נמות".

• תוכן חדש...