Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהנחה שההודעה שלך היא יותר מאשר, כפי שאמרו חכמים, "זריקת חרא", מה מצמרר אותך באג'נדה כזו?

יש לי הרגשה שאתה מגלם את הארכיטיפ עליו נאמר -

How to annoy a liberal? Work, succeed, be happy

אצלנו בשכונה משתמשים בביטויים מעט פחות מבחילים מאלו בהם אתה בוחר להשתמש. ובכל מקרה, אם אינך מבין, אין הרבה תועלת בהסבר. מציע בידידות שתסתפק בהרגשה שלך.

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בקיצור, אמרת עבדי קבלן.

לא בהכרח,

במפעל שאמי ואחי עובדים בו, יש כ-2000 עובדי ייצור (מן המניין - לא עובדי קבלן). המפעל מרוויח יפה, מתרחב כל הזמן.

ע"ח כך שאין אפילו עובד 1 מתוך האלפיים שמשתכר יותר מ-30 ש"ח לשעה, רובם 22.

כנראה רק בגלל שהוא נמצא בפריפריה ולאנשים אין אלטרנטיבות אחרות.

משכנתא זה קל

פורסם
אצלנו בשכונה משתמשים בביטויים מעט פחות מבחילים מאלו בהם אתה בוחר להשתמש. ובכל מקרה, אם אינך מבין, אין הרבה תועלת בהסבר. מציע בידידות שתסתפק בהרגשה שלך.

לא ציפיתי ליותר - אתה מביא מעט מאוד לדיונים האלו, מלבד ביקורת מרירה, מעורפלת וחלולה על דברים שלא תואמים את הראיה החד מימדית שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

חברים, הדיון הזה מאוד חשוב אך לצערינו מלבד חובבי הרכב אף אחד לא רואה אותו.

דיון כזה צריך לעבור לפייסבוק של שני הלייצנים האלה - ביבי ושטייניץ.

ראינו מה זה עושה למשטרת ישראל כשמעלים את המחדלים שלהם לרשת.

אותם זה לא מעניין כי הם לא מבקרים שם, אבל את התקשורת שמחפשת אותם זה מאוד יעניין.

החוצפה בארץ הזאת עוברת גבולות, אח"כ בוכים למה המוחות של ישראל בורחים מפה ועושים תכניות כדי להחזיר אותם.

פורסם
לא ציפיתי ליותר - אתה מביא מעט מאוד לדיונים האלו, מלבד ביקורת מרירה, מעורפלת וחלולה על דברים שלא תואמים את הראיה החד מימדית שלך.

כרגיל מתייחס לדבריך כאל ביקורת בונה של איש אשכולות אמיתי, פתוח, קשוב ומבין. מצידי מבטיח לנסות וליישר קו עם האמת.

פורסם
הייתי בחרמון השנה והייתי בחורף 2005 באותו חודש (פברואר). ממה שראיתי:

1. הרבה יותר משפחות נוסעות היום בכביש-שטח מאשר לפני 7 שנים.

2. הפקק היה כמעט כפול באורך מה שאומר שמספר המכוניות קרוב להוכפל.

3. כולם נוסעים ברכבים חדשים אפילו אנשים שנראים כמו "עמך". מידי פעם חותכת מהצד איזו לאנטיס ישנה 2002.

4. מחיר הדלק לא ממש מזיז לכל הרבבות ששעטו בדרך לגולן ולחרמון.

5. אההה כן, כמעט שכחתי : להערכתי 80 אחוז מהרכבים היו ליסינג. כנראה שזה קשור לסעיף 4.

הצעירים של היום זה לא הצעירים של פעם, היום מה שמעניין את רובם זה "יש לי אוטו חדש מהחברה" או "נו נשלם בויזה יש ברירה?"

ובדיוק כמו שכתבו מלמעלה..כי הכל משועבד לבנק (או לגורם גדול אחר), בן אדם מגיע למצב שפשוט לא איכפת לו.

שים לב לזה גם, היום, גבר בגילי 25+- בלי רכב, איזו אישה תסתכל עליו?

אז לא משנה מה, הוא יעדיף לקנות רכב! כי למה? כי זה שופוני...ולצערי כמה שזה נשמע בנאלי ומטומטם זה אמיתי!

אני שומע נשים מדברות על דברים כאלה.. "מה תראי איזה עשיר, הוא מסודר בחיים, יהיה לך טוב"

כל אישה שניה! עם משפטים שכאלו...וזה כי יצא לי לעבוד במקום שיש בו הרבה נשים, פשוט לא יאומן לאן זה מגיע.

וזו אגב גם סיבה נכונה, למה בן אדם עם משכורת נמוכה וחיסכון של 40K+- יעדיף לקנות רכב (במידה ואין לו), ולבזבז הון על זה.

מאשר תחבורה ציבורית.

אגב, אני לא טלית שכולה תכלת, אני מודע לכך, שאם לא היה לי רכב, לא היתי כרגע עם החברה שגרה בכפ"ס.

לצערי הרב.

אגב זו רק דוגמה אחת לכל אלף הדוגמאות לצורה שאנו חיים בה במדינת ישראל היפה.

Opel Adam S 2017

פורסם
הצעירים של היום זה לא הצעירים של פעם, היום מה שמעניין את רובם זה "יש לי אוטו חדש מהחברה" או "נו נשלם בויזה יש ברירה?"

ובדיוק כמו שכתבו מלמעלה..כי הכל משועבד לבנק (או לגורם גדול אחר), בן אדם מגיע למצב שפשוט לא איכפת לו.

שים לב לזה גם, היום, גבר בגילי 25+- בלי רכב, איזו אישה תסתכל עליו?

אז לא משנה מה, הוא יעדיף לקנות רכב! כי למה? כי זה שופוני...ולצערי כמה שזה נשמע בנאלי ומטומטם זה אמיתי!

אני שומע נשים מדברות על דברים כאלה.. "מה תראי איזה עשיר, הוא מסודר בחיים, יהיה לך טוב"

כל אישה שניה! עם משפטים שכאלו...וזה כי יצא לי לעבוד במקום שיש בו הרבה נשים, פשוט לא יאומן לאן זה מגיע.

וזו אגב גם סיבה נכונה, למה בן אדם עם משכורת נמוכה וחיסכון של 40K+- יעדיף לקנות רכב (במידה ואין לו), ולבזבז הון על זה.

מאשר תחבורה ציבורית.

אגב, אני לא טלית שכולה תכלת, אני מודע לכך, שאם לא היה לי רכב, לא היתי כרגע עם החברה שגרה בכפ"ס.

לצערי הרב.

אגב זו רק דוגמה אחת לכל אלף הדוגמאות לצורה שאנו חיים בה במדינת ישראל היפה.

אני לא חושב שלקנות גטס או רכב ליסינג אחר זה שופוני, הבעיה המרכזית פה בארץ והיא אחת ויחידה.

אין

פה

אלטרנטיבה

לרכב פרטי

באירופה למשל כמעט ואין צורך ברכב, גם במזרח אירופה, יש לך אוטובוס ואם לא אוטובוס יש לך רכבת ואם לא רכבת יש לך רכבת תחתית ואם לא רכבת תחתית... ברוב המקומות שם, ההיפך הוא הגמור, אתה תראה צעירים מסתובבים בלילה רק ברכבות ואוטובוסים ככה כולם יכולים לשתות ולהנות ולשלם גרושים.

עכשיו ניחא כל הגנבות של הממשלה היו יוצאות על שיפור הקיים וחזרה לאזרח הקטן, הבעיה שהאזרח הקטן לא רואה גם לא אגורה מכל השקלים שהממשלה לוקחת, למה? כי זה לא מעניין את השרים, צריך להזהר מהגדלת הגרעון, אבל הגדלת המשכורת של החכים היא ברורה. שר בלי תיק? אז מה, שהציבור ישלם.. כל הטיסות לחול ומה לא...

אם לפחות חצי מהמסים היו מושקעים פה חזרה במדינה הכל היה נראה אחרת, הבעיה שכל שנה שחולפת רק גונבים יותר ומשקיעים בנו פחות.

תחשבו רק כמה כסף היה מתפנה, אם במקום סבסוד של מאות אלפי חרדים שלא משלמים מיסים ולא עובדים, היה מושקע פה בתשתיות.

אברה קדברה

פורסם

אתם בוכים על אגורות ,ראית פעם תקציב של צה"ל ?? עקיף וישיר ,לא ?? גם אני לא ! אבל תאמין לי הוא גדול ותופח משנה לשנה ,ככה זה כשצריך להפציץ באיראן .

פורסם
אני לא חושב שלקנות גטס או רכב ליסינג אחר זה שופוני, הבעיה המרכזית פה בארץ והיא אחת ויחידה.

אין

פה

אלטרנטיבה

לרכב פרטי

באירופה למשל כמעט ואין צורך ברכב, גם במזרח אירופה, יש לך אוטובוס ואם לא אוטובוס יש לך רכבת ואם לא רכבת יש לך רכבת תחתית ואם לא רכבת תחתית... ברוב המקומות שם, ההיפך הוא הגמור, אתה תראה צעירים מסתובבים בלילה רק ברכבות ואוטובוסים ככה כולם יכולים לשתות ולהנות ולשלם גרושים.

אתה מודע לכך שלרוב אזרחי המדינה אין רכב?

• תוכן חדש...