Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבעיה העיקרית שאני שם לב אליה בתח״צ זה לא שהיא יקרה אלא שברוב המקרים היא מכפילה, משלשת, ומרבעת (?) את הזמן שנדרש להגיע לאנשהו בעזרתה.

זה נכון ואם תשקלל גם את זה בטענות על מחיר הדלק ,אז בכלל יוצאים ברווח גדול . לעומת תחבורה ציבורית .

ואז גם ב10 שח לליטר יש כדאיות למי ששעות העבודה חשובות לו .

פורסם
בואנה אתה חי בסרט. כנראה שחוץ מהפורום פה לא הסתובבת הרבה זמן ברחובות. מציע לך בחום, להצטרף לעמותה שכזו ולך תראה אם לאנשים יש אייפון או לא, עזוב את זה, לך תראה אם לאנשים שם יש ארוחת צהריים או לא.

מי שלא דאג לעצמו בצעירותו יהיה בבעיה בזיקנתו.

אדם שעובד, אין שום סיבה שיהיה עני, ובטח שלא יזדקק לחסדי עמותות.

מי שנבצר ממנו לעבוד, מקבל קצבת ביטוח לאומי, שמאפשרת קיום, בדוחק אמנם, אבל זה עדיף על כלום.

ניצולי שואה זכאים לקצבה של 1800 ש"ח שמתווספת על קצבת הביטוח הלאומי, ולשלל הנחות החל מפטור מארנונה ואגרת טלויזיה ועד לתרופות חינם.

לרוב ניצולי השואה הללו יש ילדים, וכמו שהורי לקחו אחריות עלי כשהייתי ילד, כך ילדיהם צריכים לקחת אחריות על הוריהם.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

תגיד לי, ברצינות, מי רצית שיהיה עני?

ציפית לדפוק על דלת בבלוק בשלומי ושרי אריסון תפתח לך את הדלת ותיקח את ה"סל לחג"?

ברור לחלוטין שמרבית העניים הם חולים, נכים, בעלי בעיות נפשיות, מוכי גורל וכו'.

הם לא יכולים להתפרנס, הם לא יכולים להתקיים ומ 1800 ש"ח אף אחד לא מסוגל להתקיים.

ושוב, אתה מפגין את חוסר הידע שלך, אין כפל קיצבאות מלאות בבטל"א, אם אתה מקבל קיצבה כל שהיא, אז מבטל"א אתה מקבל רק את ההשלמה לקיצבה המגיעה לך.

אם קיצבת הזיקנה שלך היא 1800 ש"ח אבל אתה מקבל קצבת נכות של 400 ש"ח, קיצבת הזיקנה שלך תהיה רק 1400 ש"ח, כי "למה מי אתה חושב שאתה שתנקנק מאיתנו עוד 400 ש"ח לחודש, כולה חסרה לך רגל!

אה, ואל תשכח לבוא פעמיים בשנה לוועדה רפואית או שגם את ה 400 האלה נשלול לךל, לך תדע, אולי תצמח לך רגל?"

אני מאחל לך מעומק ליבי שלעולם לא תצתרך לשכנע עובדת סוציאלית של בטל"א שאמא שלך סיעודית וזקוקה למטפלת צמודה, מעולם לא ראית כזאת השפלה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מי שנבצר ממנו לעבוד, מקבל קצבת ביטוח לאומי, שמאפשרת קיום, בדוחק אמנם, אבל זה עדיף על כלום.

ניצולי שואה זכאים לקצבה של 1800 ש"ח שמתווספת על קצבת הביטוח הלאומי, ולשלל הנחות החל מפטור מארנונה ואגרת טלויזיה ועד לתרופות חינם.

לרוב ניצולי השואה הללו יש ילדים, וכמו שהורי לקחו אחריות עלי כשהייתי ילד, כך ילדיהם צריכים לקחת אחריות על הוריהם.

תגיד לי אתה אמיתי? לרגע חשבתי שאתה טרול. זה שמאפשר קיום בדוחק וזה עדיף על כלום, זה לא אומר שהבנאדם לא עני:idea:

עוני קיים. ואם אתה טוען שהוא לא, אז כנראה שאתה לא רוצה לראות אותו. מדינת ישראל היא אחת המדינות עם ההכנסה הפנויה הקטנה ביותר אל מול יוקר מחיה גדול ביותר, כשיש לך פה לא מעט עובדי קבלן בלי תנאים, ויוקר מחיה בשמים (רק אתמול הדלק הגיע ל8 שקל), לא יודע מה אתה מגדיר עוני, אבל הפתעה......

אברה קדברה

פורסם

אין מה לעשות, יש גבול לתקציבים לתשלומי העברה, קרי ביטוח לאומי.

הגדלת תקציבים לכספי העברה תבוא על חשבון דברים אחרים, ולצורך כך מעלים מיסים ואז כולם בוכים..

אין ויכוח שמי שמיתקיים מקצבת ביטוח לאומי אכן מוגדר כעני, אבל נשאלת השאלה למה הוא הגיע למצב הזה.

ואגב, ניצולי שואה נהנים, אם אפשר לקרוא לזה כך, מכפל קצבאות.

לצורך זה, אני דואג מהיום לזיקנתי, על מנת לא להשען על המדינה או על ילדי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ספר את זה לאנשים שעיבדו את הפנסיות שלהם במישחק הימורים בבורסה ע"י הטייקונים וכעת קיבלו תיספורות שהם לא יהיו חייבים כלום

אבל הם לא שכחו לחלק מיליונים כבונוסים על ההתנהלות ב"המעולה" שלהם.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

באגירה אני לא מבין מה אתה רוצה, מצד אחד אתה מלין על מסים גבוהים ומצד שני אתה אומר שהקצבאות נמוכות מדי.

אם אתה רוצה שהקצבאות יעלו תפתח את הארנק ותשלם.

פורסם
תגיד לי אתה אמיתי? לרגע חשבתי שאתה טרול. זה שמאפשר קיום בדוחק וזה עדיף על כלום, זה לא אומר שהבנאדם לא עני:idea:

עוני קיים. ואם אתה טוען שהוא לא, אז כנראה שאתה לא רוצה לראות אותו. מדינת ישראל היא אחת המדינות עם ההכנסה הפנויה הקטנה ביותר אל מול יוקר מחיה גדול ביותר, כשיש לך פה לא מעט עובדי קבלן בלי תנאים, ויוקר מחיה בשמים (רק אתמול הדלק הגיע ל8 שקל), לא יודע מה אתה מגדיר עוני, אבל הפתעה......

איך יכול להיות שאין הכנסה פנויה וכמעט כולם מסתדרים כשדירה עולה מליון שקל ? איפה המשכנתא ? מי משלם אותה ?

הפיצוץ הגדול יגיע כשיום אחד יסתבר שיש לקצץ שומן בשרות הציבורי ,זה כולל מפעלי נשק שנמצאים בצרות ...אז יבור בום למספרי האבטלה ,כי אז גם תראו את המצב האמיתי ,כרגע העסק מזוייף ,כי השרות הציבורי הנפוח מחביא את האבטלה ומחוסרי העבודה .

ושלא יהיו ספקות ,המדינה תצטרך לשלם פנסיות לכל עובדי השרות הציבורי של היום ...כבר היום מופנים סכומי עתר לכאלו שכבר פרשו ,שלא היו מי יודע מה מוכשרים ,אבל הזמן קיבע אותם בעבודה בשרות ציבורי ,זה עובדי רשויות עודפים ,עובדי משטרה ,עובדי צבא ,בנקים ,מקורות ,חברת חשמל ,ההסתדרות ,וכהנה וכהנה .

אז באמת יהיה כאן בום גדול ,וכל ראש ממשלה יודע זאת ,חושש מזה ,מתעלם ,ככה זה נמשך עשורים .

כל הכבוד לציבור העצמאים בישראל שנושא על גבו את הנטל הענק הזה ,להם מגיעה התהילה .

פורסם
באגירה אני לא מבין מה אתה רוצה, מצד אחד אתה מלין על מסים גבוהים ומצד שני אתה אומר שהקצבאות נמוכות מדי. אם אתה רוצה שהקצבאות יעלו תפתח את הארנק ותשלם.

אני רוצה שנטל המיסים ישאר כמו שהוא, אולי אפילו קצת יגדל (אם אין ברירה) אבל אני באותה נשימה גם דורש רה-אורגניזציה של כל החלוקה של כספי המיסים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מה שאפשר לעשות זה לקחת את אותם תקציבים שקיימים ולעשות רפורמות בכל מני אזורים שבהם ישנו בזבוז פושע של כספים ומשאבים.

כל מי שהיה בצבא ויש לו מינימום של ראייה מערכתית יכול לראות את הבזבוז שיש שם, וגם בכל משרד ממשלתי.

התקציבים פשוט מנוצלים בצורות לא יעילות, בלי קשר לזה שישנם המון גורמים ואוכלוסיות שמנצלות עד הסוף את כל זכויות היתר שלהן.

מה שמפריע לרוב האנשים זו העובדה שמי שטרח והשקיע בעתיד שלו לפני 40 שנה, כיום חי ברמה טובה.

אבל כיום צעירים לא יכולים למצוא עבודה בשום דבר שהוא לא שירות לקוחות.

אין עבודה!

אלו שכן עובדים, מתעסקים בעבודות עם זבל של יחס ומשכורת שלא באמת מספיקה לכלום.

אם אין למישהו צעיר הורים שיעזרו לו, אין מצב לקנות דירה לעולם, או אפילו לחיות בתנאים נורמליים.

את זה אני אומר בתור אקדמאי שהקפיא את התואר השני לפני שבוע כי צריך לעבור לחו"ל לכמה שנים בשביל עבודה.

אם לא, אין מה לעשות עם תואר שהוא לא הנדסה או משהו בסגנון.

כשאני יושב עם עוד 19 איש בגיל שלי (את רובם אני לא מכיר כי כל אחד מרקע אחר), כולם אקדמאים, וכשמישהו שואל "מי פה עובד כרגע?" ורק שניים מרימים את היד, ברור שהמצב רע מאוד.

אנחנו יושבים על חבית חומר נפץ ואני רק מחכה שזה יתפוצץ.

פורסם
אנחנו יושבים על חבית חומר נפץ ואני רק מחכה שזה יתפוצץ.

הפיצוץ הרבה יותר קרוב ממה שנראה. נהיה בלתי אפשרי לחיות פה.

משפחה עם 3 ילדים צריכה משכורת אסטרונומית כדי לסיים את החודש בכבוד. ומי בכלל מדבר על לחסוך ליום גשום.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יוסי מספיק להשליך את הסיפור האישי שלך על כולם.

אתה בחרת במקצוע שאותו למדת, הפלוס בשבילך הוא שאתה יכול לעסוק במשהו שאתה באמת אוהב.

• תוכן חדש...