Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כשזה על הצג מולך זה הרבה יותר נוח,מאשר להוציא את אייפון מהכיס או ממקום איכסון,דבר שני לא לכולם יש כאלה מכשירים,לי למשל יש מירס צבאי.לא רואה צורך בכזה מכשיר בנוסף.

לגבי הUSB מסכים,לא צריך חיבור לאייפון לא דיסקים,קונים היום USB של 8 גיגה ב50 שקל וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני מעדיף אייפון , בכל מקרה כל השירים שלי נמצאים שם , אז אני הורג שני ציפורים במכה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
הנה הלינק מ"וואלה"

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/2512397

הכל נשמע טוב ויפה אבל...

כתוב שהמהירות המירבית שלה היא 150 קמ"ש, לא שזה מטריד אותי כי אני לא מתכוון להגיע למהירות כזו עם רכב כזה.

אבל אם אני בהילוך 5 ו"סגרתי סקאלה"- 150 קמ"ש ב-6000 סל"ד, מה זה אומר בעצם? שאם אני משייט על 110-130 אני בסל"ד אסטרונומי והמנוע צורח כי יש יחסי העברה סופר קצרים? שווה בדיקה.

פורסם
פעם כניראה הייתה אופציה,אם תסכל כשאר תדליק אורות על הצג מהצד תיראה שיש סימון של טמפרטורה.

כן אני יודע, וזה גם קיים בדגם של ה 100HP (מופיע בספר רכב).

פורסם
גם באופל אסטרה שעולה 122K אין מחשב דרך. גם לא כניסת USB.

אני לא מבין איך ברכב חדש אין USB הרי יבואנים/יצרנים צריכים לדעת את דרישות השוק.

מעניין לראות שיונדאי קיה החדשות כבר מגיעות עם bluetooth (קיה ריו החדשה)

שלא לדבר בכלל על האיבזור הרב...

בקיצור, הם אמרו לכולם זוזו הצידה!

פורסם

ניראה לי זאת טעות,אפילו רכבי המיני עוקפים את 150 קמ"ש.

השאלה מהי צריכת הדלק האמיתית של הרכב,כבר ראינו פירסומים הרכב עושה ככה וככה,בסוף איפה ההצהרות ואיפה הנתונים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
חוץ מהפיאסטה אילו דגמי סופר מיני אוטומטיות נמכרות עד למחיר של 85 אלף שח ?

אין סופר מיני אוטומטיות בכזה תקציב,הפיאסטה המוזכרת פה היא ידנית.

פורסם
בשבוע האחרון יצא לי לנהוג הרבה על הפיאסטה.

זה בוודאות הרכב הכי טוב בקטגוריה שלו ובוודאות אחד הרכבים הכי מפוספסים פה.

מעניין אם הגירסה הזולה מגיעה עם אותם מושבים כמו האוטומטית שהם פשוט מעולים, הרבה יותר טובים מכמה רכבי ספורט שיצא לי לנהוג עליהם.

שותף כאמור לדעה זו.

ממה שבדקתי, אותם המושבים. רק שבידנית, שוב, כמו שכבר ציינו כאן.

אין כיוון גובה וגב תחתון למושב הנהג.

• תוכן חדש...