Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי היא חייבת להיות ממוצבת מעל הקליאו, 206+, פאביה וכנראה גם האיביזה. כי היא מודרנית יותר, בטוחה יותר ולגבי האיבזור עוד נראה. אם את הפולו מוכרים במעל 80K אין סיבה שהפורד תמכר בהרבה פחות. ובסופו של יום גם יופי מוכר.

ובכלל כל מצטרפת חדשה לקטגוריה הזו מבורכת. אני חושב שרבים חיכו לאופציה הזו מהולדת קטגוריה זו.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לדעתי היא חייבת להיות ממוצבת מעל הקליאו, 206+, פאביה וכנראה גם האיביזה. כי היא מודרנית יותר, בטוחה יותר ולגבי האיבזור עוד נראה. אם את הפולו מוכרים במעל 80K אין סיבה שהפורד תמכר בהרבה פחות. ובסופו של יום גם יופי מוכר.

ובכלל כל מצטרפת חדשה לקטגוריה הזו מבורכת. אני חושב שרבים חיכו לאופציה הזו מהולדת קטגוריה זו.

היא בהחלט היפה מכל אלו שציינת. קראתי שתהיה גם מתיחת פנים לפני השיווק של ה 1.25 אבל כמו שזה נראה בארץ ישווקו עדיין עם הדגם שלפני מתיחת הפנים.

פורסם

יפה מאוד,

שוק הסופר מיני הידנית מתחיל להיות כמו שוק הסלולרי,היום קנית רכב, ועוד כמה חודשים יש רכב חדש במחיר דומה.

samg

ההבדל בין הפולו לפיסאה היא שלראשונה יש שם הרבה יותר טוב מבחינת השוק מאשר לפיאסטה,שלא הצליחה פה להתרומם.

ידוע איבזור של הגירסה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מעניין איך הרכב הזה מגיב על הכביש ומה באמת רמת האבזור... יהיה נחמד אם יעשו השוואה בין האיביזה\סקודה לפורד !

אוטו-מאניה :-)

פורסם

לא מבין למה הם התקמצנו על אפשרות כיוונון גובה מושב הנהג, deal breaker רציני וחסרון משמעותי לעומת המתחרות.

מעניין לראות כמה LESSים יהיו לרכב שכזה בFORD ETIS :lol:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הרכב מאובזר באופן יחסי. לפחות בהשוואה למתחרים. הוא מזכיר את הקליאו מבחינת האיבזור אך שווה יותר מההפרש ביניהן, העומד על 3K. צריך לזכור שלפורד יש 7 כריות אוויר וציון גבוה במבחן הריסוק, אם לא הגבוה בקבוצה שלה.

פורסם

אני אעתיק את דעתי משרשור של מישהו שמתלבט בין איביזה לפיאסטה:

לאף אחד לא מגרד שרכב שנת 2012 יגיע ללא מחשב דרך ? אני לא מצליח להבין איפה היבואנים האלה מנסים לחסוך... 6 רמקולים כן מחשב דרך לא...

אגב נסעתי בפיאסטה ידנית בחו"ל והתלהבתי ממנה מאוד מאוד מאוד אבל זה היה דגם מאובזר ביותר. יש שם בדגם המאובזר מושב שאין דברים כאלה. אפשר לנסוע שעות ללא שום תחושת אי נוחות אפילו לא קלילה הודות לאפשרויות כיוונון אינסופיות אבל לצערי גם זה ירד בדגם הבסיס.

אז נשארנו עם ביצועים מכובדים ומספקים, אבזור סביר, והתנהגות כביש מאוד מאוד מאוד כיפית לטעמי.

ובכל זאת ולמרות החיבה הרבה שהפיאסטה זוכה ממני, בהשוואה לגירסה המוצעת בארץ ע"י דלק, אני נשאר עם הפאביה ה"ערומה" שלי כבחירה עדיפה מבחינתי.

טל.

פורסם

צבע לבן פשוט לא ממש מתאים לה,לדעתי צבע צבעוני כמו ירוק\תכלת למשל הרבה יותר מתאים לה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...