Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נושא ראשון שלי בנושא, שמתי לב שלא מעט אנשים מתלבטים האם לרכוש A1.

חשבתי שכדאי לנסות להוריד את המחיר (ה"מופחת") הנוכחי בעזרת קבוצת רכישה.

האם כדאי לפנות ליבואן מראש ולדרוש X ו-Y במידה ואנחנו Z קונים? האם כדאי לנסות לסגור על מחיר אחיד לדגם מסויים? או שאולי הנחה אחידה לכל הקבוצה? מה עושים אם חלק מהקונים רוצים לרכוש את הדגם הידני והאחרים את האוטומט, או במידה וחלק מהקונים מעוניינים בשדרוג אבזור וכו'.

אשמח לשמוע מה דעתכם בנושא? וכמה אנשים צריך לאגד כדי שמישהו יסתכל עלינו בסוכנות? (האם לפנות ישירות ליבואן או לבדוק במס' סוכניות?)

אני בונה על הנחה שתנוע בין 10-15 א"ש, חי בסרט? :roll::wink:

אל תשכחו שזה רכב שיש עליו לא מעט הנחות בזמן הרכישה עצמה ושלאחרונה עלה מתחרה בקטגוריה (קופר ONE), אני די סבור שלקבוצה של 5-8 קונים יהיה כוח רכישה שיכול לאפשר הוזלה שכזו, לפחות במידה ולוקחים דגם מאובזר יותר (בדר"כ מרווח הרווח גדול יותר ואפשר לחתוך מהמחיר).

פורסם
נתחיל מזה שאין ידניות במלאי, אם אתה מחפש ידנית, לא בטוח שהיבואן מתכנן להביאם.

לגבי DSG, הכל תלוי בעצה וביקוש.

אני אישית מחפש DSG, זה לחלוטין יכול להשפיע על הקבוצה כולה, למרות שלעניות דעתי רוב הקונים מתעניינים בדגם האוטו'.

פורסם

אני רציתי לרכוש את ה A1 לפני כשבוע וחצי, כשהייתי בסוכנות נאמר לי שיש 3 רכבים במלאי וזה עוד 3 ימים לאחר פרסום ה"מבצע".

שיריינתי רכב ע"י תשלום מקדמה עד לנסיעת מבחן, יום לפני התקשר אלי הסוכן ואמר לי שיש רשימת המתנה של 30 איש לרכב הזה.

אני לא יודע כמה זה נכון או לא, החלטתי שלא לרכוש את הרכב וברגע שביטלתי הזכאות ישר עברה למישהו אחר באותו רגע.

כל זה לפני כשבוע, לכן עכשיו קשה לי להאמין שבכלל יש משהו במלאי.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

מה אתה ילד?

זה הטריק הראשון שמלמדים כל איש מכירות בחברת רכב בארץ- להתחבר למחשב ולראות שהרכב שאתה מחפש (כולל צבע, דגם) יש רק אחד/בודדים במלאי בשביל ללחוץ אותך שתבצע הזמנה מיידית, בד"כ 1000-2000 ש"ח "לשמור לך את הרכב".

גם אם לעיתים זה באמת המצב במקרה זה יצאו עם מבצע פרסום שעולה להם לא מעט כסף, אזי יש להם לא מעט מכוניות במלאי.

תהיה רגוע לגבי הידני.

פורסם

מה קשור אתה ילד?

שאני עשיתי את הנסיעת מבחן, הבחור שהיה איתי (אגב מהפורום - דדי), אמר לי שבכלל אין רכבים במלאי, אז אמרתי לו ששריינתי את הרכב ע"י תשלום מקדמה של 2K.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

פתחתי נושא גם ב-vagit, להערכתי יש לא מעט מהדגם המאובזר במלאי.

אני מאמין שאם נהיה 6-8 אנשים נוכל לקבל הנחה יפה מעבר להנחה הרגילה שאפשר להוציא מהם.

• תוכן חדש...