Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא צרורות ולא מתיפיפים.

אתה מחיפה, חיפה היא עיר מעורבת וכמובן שחלק (אולי אפילו גדול) מבעיית הנוער האלים היא בקרב ערביי העיר אז אתה "מאשים את הערבים".

מי שגר בבת ים נחשף בדיוק לאותה תופעה ותאמין לי שהוא לא שמח וטוב לב ש"לפחות הוא חוטף את המכות שלו מיהודים"!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני גר בבת ים וגרתי בלוד. אל תשווה אפילו בצחוק בין "ערסים" לערבים. רוב הערבים הם אלימים שמרשים לעצמם הכל. היו לי "עניינים" איתם ושום דבר לא יעזור לך, במיוחד לא משטרע. המדינה שלנו דמוקרטית בצורה מבחילה, בעוד 20-30 שניה שיהיה פה רוב ערבי ואפילו בראשון לא תוכל להסתובב ברחוב אולי אז יתעוררו. אבל כמובן שיהיה מאוחר מדי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רוב הערבים הם אלימים שמרשים לעצמם הכל.

לא יפה לדבר ככה על אוכלוסיה שלמה. חוצמזה שאני מוצא גם את הבקרים מאוד אלימים לפעמים. זו הסיבה שאני נשאר לישון עד הצהרים.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שכחתי את מה שלמדתי מרון קופמן, לכאורה.

אתה צודק זה לא יפה מצידי, לנכד שלך יקראו מוחמד או אחמד?( ואני לא אומר לך את זה כי אתה שמאלני או משהו, שואל כי לא תהיה אפשרות לשמות אחרים)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה בסדר, יקימו מדינה שהגבול הצפוני שלה זה הרצליה, יקלטו פה הרבה עובדים זרים שיהיה מי שינקה, וכל אזרח יחויב להחזיק לפחות חבר ערבי אחד.

אז כן, הערבים (כולל ה"ישראלים") יותר אלימים. אולי זה מתסכול (באמת יתכן) ואולי זה מחינוך לשנאה ולאלימות, במיוחד נגד יהודים (וזה בטוח נכון, מניסיון אישי שלי עוד מהתיכון). לא שמים לב שאנו לאט לאט מתכנסים בגטאות...

אפרופו, מחר אני בשגרירות גרמניה, להוציא דרכון לילדים. שיהיה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לא צרורות ולא מתיפיפים.

אתה מחיפה, חיפה היא עיר מעורבת וכמובן שחלק (אולי אפילו גדול) מבעיית הנוער האלים היא בקרב ערביי העיר אז אתה "מאשים את הערבים".

מי שגר בבת ים נחשף בדיוק לאותה תופעה ותאמין לי שהוא לא שמח וטוב לב ש"לפחות הוא חוטף את המכות שלו מיהודים"!

- אין לי מושג על מה אתה מדבר. הייתי רץ כמעט מידי לילה, לרוב לבד בטיילת בבת ים. מעולם לא הייתה לי בעיה. מעל לזה, יש הרבה נשים שרצות שם לבדן. אולי אתה מדבר על התקופה של לפני עשור ואז בכל מקרה זה לא רלוונטי. מה שתושבי חיפה מרגישים זה משהו שלא ניתן לערער עליו. מתי לאחרונה היית בגן שמואל? בכרכור? תשאל קצת, תברר. מישהו שמע על תנועת השומר החדש?

- התקשורת מנסה ליצור עובדה שלהטיל אשמה על מישהו מהמגזר הערבי זה לא פוליטיקלי-קורקט, כשבאותה נשימה מאשימה בקלות מגזרים שלמים כמו החרדים והמתנחלים. רמת העיתונות ירדה מזמן מתחת לכל ביקורת. מישהו זוכר רק מהעת האחרונה את הכלב המחופש לקצין צה"ל? אם זה לא היה מצחיק זה היה עצוב. אין שימוש במילה "ערבים" אלא רק "צעירים".

- כשהחרדים משתמשים בילדים כל הערוצים המרכזיים זועקים גיוועלד (:)). אבל שימוש בילדי עובדים זרים לגיטימי ואפילו מקובל ומחובק ע"י אותם ערוצים ממש.

- מנסים להאכיל אותנו בכפית ולצערי מי שלא ניזון מהמקומות הנכונים, שלדעתי רובם המכריע נמצא רק ברשת, פשוט סופג חדשות מוטות, בעלות אג'נדה ברורה.

אגב, מה שהכי יפה זו העובדה שישראל היום, פחות או יותר מחזיק בחיים את בית הדפוס של עיתון הארץ. :twisted:. כן כן, לישראל היום אין בית דפוס משלו. לכן הוא משתמש בבית הדפוס של הארץ במעין "מיקור חוץ". על התפוצות של שניהם אין מה להרחיב ולכן נוצר המצב הזה. צחוק הגורל.

ליאור.

פורסם

הארץ עולה כסף, ישראל היום מחולק בחינם כך שלטעמי ההשוואה לא נכונה. הוא לא "מחזיק" את שוקן אך אין ספק שזה מוריד להם מהעלות.

השוואה בין ילדי העובדים הזרים לילדי החרדים מופרחת.

מצד אחד מדובר בילדים שמפגינים על זכותם (לטעמם) להישאר פה, ומצד שני הורים שמנצלים את הילדים שלהם לדמגוגיה.

פורסם

- לא אמרתי משהו לטובת או הצדקתי את התפוצה של ישראל היום. אבל עובדה היא עובדה. אגב, הארץ מפגר מאוד בתפוצה שלו גם אחרי ה"עיתונים" הגדולים הלא-חינמיים.

- ילד בן 4-5 לא ממש מבין מה רוצים ממנו. השימוש בו ציני בדיוק כמו אצל החרדים. ילד זה ילד זה ילד. אז אולי מוטב לומר מופרך לטעמך. מבחינתי שניהם גרועים באותה מידה.

פורסם

את כל הסיפורים על חיפה שמעתי מפיו של שוטר שמשרת שם,את כל מה שנכתב כמעט אחד לאחד.

לגבי בת ים,בגלל נוכחות משטרתית מוגברת המצב הוא לא כמו שהיה פעם הערבים פחות מראים נוכחות שם.

אני זוכר בעבר שגרתי בבת ים (לפני כ10-8 שנים) חברה ערבים היו מסתובבים שם ונטפלים לבנות באופן קבוע,בד"כ עוצרים על ידן עם הרכב ומנבלים את הפה-במקרה הטוב.

במקרה הפחות טוב אני יודע ממקור ראשון על מקרים של הטרדות מיניות וזה היה על בסיס קבוע.

כיום כפי שציינתי המצב שונה ,אך אני יודע על ערים כמו לוד,נתניה,פ"ת וכמעם כל מקום "שגובל" באחד הערים הערביות,שבהן המצב בכי רע,חבורות של ערבים שפשוט צדים ילדות קטנות,כששמעתי על זה לא האמנתי עד שראיתי במו עיניי.פשוט עצוב.

המדינה הזו נרדמה בשמירה...פשוט חכו מה יהיה פה בעוד כ2 עשורים.

Nothing runs like a Deere.

פורסם

גם באשדוד בקיץ הם מגיעים לחוף ועושים צרות , הקיץ הזה המשטרה הגבירה כבר נוכחות ואם מגיעים לחוף הקשתות בקיץ אתם תראו "ים" של שוטרים. וראיתי פעם או פעמיים מעצרים המוניים של אותם חבורות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל עוד אכיפה סלקטיבית תתקיים בארץ, נשמע על עוד אירועים כאלו.

המציאות היום, היא כזאת שבה הערבים יכולים לעולל הכל - ולמרבה הצער הם מנצלים את האפשרות - והכל בחסות איזשהו פחד שהוטל על המדינה ע"י 'אנשים טובים' מהתקשורת, שיצלבו אדם לו הגן על עצמו מפני אותם ערבים, אך מקבלים בהבנה התנהגות אלימה מצד הערבים, וגרוע מכך - מחפה עליהם ועל מעשיהם (שימוש במילה 'צעירים', גם כאשר מדובר באנשים מבוגרים).

למרבה הצער, מערכת המשפט שלנו מלאה באנשים שחושבים בכיוון אחד בלבד, ובשם אותו כיוון מתייחסים בסלחנות למקרים הללו - כאשר הם מגיעים מהמגזר, ומענישים(!) את אלו שנוהגים אחרת (מי אמר שחר מזרחי ולא קיבל?). מילא והייתה הוגנות כלשהי, אך כאשר השופטים ממונים הלכה למעשה ע"י עצמם, כאשר פעם בכמה עשרות שנים המדינה מצליחה לדחוף מישהו שאינו עשוי ע"פ השבלונה, אין סיכוי שהמדינה תתנהל כפי שצריך.

הערבים התרגלו שמותר להם הכל בארץ. לכן הם בונים היכן שהם רק רוצים (מישהו ניסה לסגור מרפסת פה?..), מתנהגים איך שהם רוצים (חטיפת ילדות, נהיגה פרועה, התנהגות משולחת רסן) והכל בשם איזשהו 'פלורליזם' שהוטל על הציבור היהודי בארץ. האירוניה היא, שדווקא אלו שמטיפים לאותו פלורליזם, הם-הם הגזענים האמיתיים: הם הרי אלו ש'מוותרים' לערבים, בגלל ש'הם שונים', או כי 'התרבות שלהם אחרת'. אם הם שופטים אדם על פי מוצאו, הרי שכל מתק-השפתיים שלהם לא יעזור להם להחביא את העובדה הזו. אלא מאי, שהדיסוננס במוחם כה עמוק, והם אוחזים כ"כ חזק בדת השלום שלהם, שהם איבדו כבר את היכולת להביט לצדדים, ולראות שאולי יש כאן משהו רקוב ומוטעה מן השורש.

אפשר לקרוא לאנשים שיוצאים נגד התופעה הזו 'גזענים' ומה לא. אך העובדות הפשוטות הן, שיחס מקרי האלימות של הציבור הערבי, כלפי הציבור היהודי גבוה לאין-שיעור מן המקרה ההפוך.

'להיות עם חופשי', indeed:roll:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

השרשור מזכיר לי בדיחה עצובה:

בחור טייל ברחובות פריז ולפתע ראה כלב רוטוויילר תוקף ילדה קטנה. מייד קפץ הבחור על הכלב, נאבק בו וחנק אותו. הילדה יצאה בשריטות קלות בלבד כך גם הבחור.

מיד הגיעו כתבי טלוויזיה נלהבים ושאלו את הבחור: אמור לנו מה שמך? - כל פאריס תשמע עליך , והכותרת הראשית בעיתון מחר תהייה: "גיבור פריזאי הציל ילדה משיני כלב טורף!"

אמר הבחור: אבל אני לא מפריז.

הכתבים: או. קיי, אז כל צרפת תשמע עליך והכותרת מחר בעיתון

תהיה: "גיבור צרפתי הציל ילדה משיני כלב טורף!"

אמר הבחור: אבל אני לא מצרפת.

הכתבים: או. קיי, אז כל אירופה תכיר אותך והכותרת תהיה: "גיבור אירופאי הציל ילדה משיני כלב טורף!"

אמר הבחור: אבל אני לא מאירופה.

הכתבים: אז מאיפה אתה!?

הבחור: אני מישראל.

הכתבים: או. קיי, אז כל העולם ישמע עליך והכותרת מחר בכל העיתונים תהיה: "ישראלי הרג כלב של ילדה קטנה".

• תוכן חדש...