Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום.

שלשום זכיתי במכרז ב-EBAY במכשיר RCD 510 עבור הסיאט לאון שלי (למי שסקרן אודות המחיר אז בסביבות ה-200$).

אין לי מושג וחצי מושג לגבי התקנות מערכות אודיו לרכב וברצוני לדעת, אם אלך לחנות שמתמחה בהרכבות, מכמה כסף

אאלץ להיפרד.

לפי מיטב הבנתי לא מדובר בהתקנה מורכבת אלא מאוד פשוטה, עניין של חיבור כבלים, פירוק המערכת הקיימת

והרכבת המערכת החדשה.

אודה למגיבים ואשמח לקבל המלצות מחנויות ובעלי מקצוע אשר עושים עבודה איכותית ולא יקרה.

ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

זה הכל עניין של מרכיבי ההתקנה, יכול להניח בקלות שהתקנה מלאה של סט קומפוננט -רמקולים אחוריים 2 מגברים וסאב

תעלה לך בסביבות ה300-350 שח

פורסם
זה הכל עניין של מרכיבי ההתקנה, יכול להניח בקלות שהתקנה מלאה של סט קומפוננט -רמקולים אחוריים 2 מגברים וסאב

מדובר רק בהד-יוניט.

פורסם

סט קומפוננט רמקולים אחוריים 2 מגברים וסאב ב300 - 350 שקל?

ביררתי בכל מקום אפשרי וקיבלתי הצעות של 650 - 1000 שקל

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

נראה לי ש-matanusmc התכוון רק להתקנה לא כולל חוטי נחושת (וגם כאן המחיר יכול להשתנות בהתאם לעובי החוטים).

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

נורא ״יקר״ 350 שקלים. אני התקנתי 2 מגברים +קומפוננט קדמי + אחורי+סאב+ דבל דין ב170 שח וקיבלתי שוקולד פרה במתנה .

פורסם

הכל תלוי במקצועיות וברמת העבודה,

באם אתה מוסיף חוטי נחושת וכבלים איכותיים, ובנייה, בטח שאתה תגיע ל600 שח

אם אתה מרביץ חורים במושבים מאחור - והכל נעשה על "חם" לא אתפלא אודות 170 ש"ח.

אך כך גם נראת העבודה, רעשים, ברגים משתחררים, בעיות סאונד הולכות ובאות.

פורסם
הכל תלוי במקצועיות וברמת העבודה,

באם אתה מוסיף חוטי נחושת וכבלים איכותיים, ובנייה, בטח שאתה תגיע ל600 שח

אם אתה מרביץ חורים במושבים מאחור - והכל נעשה על "חם" לא אתפלא אודות 170 ש"ח.

אך כך גם נראת העבודה, רעשים, ברגים משתחררים, בעיות סאונד הולכות ובאות.

הייתי ציני בקשר ל170 שח. לא נראה לי שיש בית עסק /מתקין שמכבד את עצמו ואת העבודה שלו שגובה רק 350 שקלים על התקנה

פורסם

חברים, דברתי רק על ההד יניט, הרמקולים המקוריים של הרכב כבר מותקנים.

אני רוצה להחליף רק את ההד יוניט - זה הכל.

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה - במחיר של התקנת הד יוניט קיבלת התקנת מגברים, קומפוננטים וסאבים, ומתקין אחד אף הוסיף שוקולד פרה (אה - ושכחתי - מדובר בחוטי נחושת עבים במיוחד...).

מה רע ?

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
אני לא מבין מה אתה רוצה - במחיר של התקנת הד יוניט קיבלת התקנת מגברים, קומפוננטים וסאבים, ומתקין אחד אף הוסיף שוקולד פרה (אה - ושכחתי - מדובר בחוטי נחושת עבים במיוחד...).

מה רע ?

כי אין לי מגברים, סאבים וכו'.. לא אוהב שוקולד פרה.

• תוכן חדש...