Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שחיכיתי כל כך הרבה זמן למזג אוויר טוב , בשביל לשטוף את האוטו , בעל התחנה מודיע לי שהם פוסקים מלתת אחריות לשטיפות על רכבי סיאט מכיוון שהמכונה שלהם "שוברת" את המגב האחורי .

כמובן שאומרים לי את זה לאחר שתדלקתי לא פחות מ5 פעמים וברשותי 5 קבלות של תדלוקים מעל 25 ליטר , ז''א 5 שטיפות (שבשווי זה בערך 125 שקל) .

הפתרון היחיד היה של בעל התחנה זה או שהוא פטור מאחריות ואני יוכל לעבור במכונה ו"אללה אכבר" או שאני אתן את השטיפות לאנשים אחרים , כמובן ששאלתי אותו לגבי החזר הכסף בסכום השטיפות אך הוא אמר לי בזלזול רב ש"אין מה לעשות - סה לה ווי"

רק רציתי להעיר את תשומת לבכם על ההתנהגות הלא יפה , פשוט לא מקצועית , אמרתי לבעל התחנה שאם יש כזה מקרה שיודיע בשלטים שהוא כל כך מפרסם בהם שטיפה חינם שלפחות יודיע שלבעלי סיאט אין מה לחפש , הוא כמובן סירב , שוב .. בזלזול .

אין החזר כסף , ופשוט חבל על הכסף , כי בתחנה אחרת שקצת יותר יקרה במחיר הדלק , אני אקבל שטיפה חינם , ובכך בעצם את ההפרש אני יקזז .

בקיצור , חוויה לא נעימה עברתי שם היום , ואני בדר''כ מאוד ממליץ על התחנה הזאת , רק להאיר את עיניכם .

פורסם

1. מה הבעיה? לפי מה שאתה מספר רק הודיעו לך שאין אחריות, לשטוף אתה יכול, אם ישבר המגב זה על אחריותך - לא מבין מה לא בסדר.

מה היית מעדיף שלא יספרו לך שיכול להיגרם נזק לרכב? את הבקשה להחזר כסף אני גם לא מבין, השטיפה היא כמין מתנה למי שמתדלק מעל סכום מסוים, זה לא שהוצאת על זה כסף בנוסף.

פורסם

המגב מחובר בריתוך?אולי יש שיטה לפרק אותו לפני השטיפה?

חןץ מזה אם שוטפים לא צריך מגב.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

חבל על הזמן, חבל על העצבים וחבל על עצות אחיטופל.

עזוב את המקום, תן את הזכאות לאדם שאתה אוהב במיוחד וגש למכוני שטיפה אחרים שכידוע מדינת ישראל התברכה בעשרות מהם.

סתם להרגיע את הרגש, להבנתי צפוי גשם משישי בלילה בואכה יום שבת... אז בחצי הכוס המלאה אולי אפילו הרווחת.

סה לה ווי-חייך ואל תספור בעלי עסקים שממשיכים להתנהג כמו בישראל שנות השישים והשבעים, כנראה לא סיפרו להם שהחיים לא חייבים להיות כמו בסרטי הבורקס. :wink:

פורסם
1. מה הבעיה? לפי מה שאתה מספר רק הודיעו לך שאין אחריות, לשטוף אתה יכול, אם ישבר המגב זה על אחריותך - לא מבין מה לא בסדר.

מה היית מעדיף שלא יספרו לך שיכול להיגרם נזק לרכב? את הבקשה להחזר כסף אני גם לא מבין, השטיפה היא כמין מתנה למי שמתדלק מעל סכום מסוים, זה לא שהוצאת על זה כסף בנוסף.

לידיעתך , רוב המכוני שטיפה ההגונים לוקחים אחריות אם קורה משהו לרכב שלך בזמן שטיפה במכונה שלהם .

ואני יסביר לך מה , אני יודע שאני הולך לתדלק ויודע גם שאני מקבל שטיפה חינם (שהיא בשווי 20 - 25 שקלים - אני לא ממש זוכר) .

פשוט הגעתי עם 5 קבלות , שנצטברו במהלך החודש וחצי חודשיים אחרונות בידיעה שיש לי שטיפות חינם פה , ועכשיו ע''פ החלטת ה"דירקטור" אין לי כלום , אם תרצה או לא , זה הפסד של כסף .

לא משנה ,כנראה מאלוהים .

daveM - וואלה בסוף מה שקרה גם זה שעשיתי רק ניקוי פנימי , אז שימחת אותי :)

פורסם
לידיעתך , רוב המכוני שטיפה ההגונים לוקחים אחריות אם קורה משהו לרכב שלך בזמן שטיפה במכונה שלהם .

ואני יסביר לך מה , אני יודע שאני הולך לתדלק ויודע גם שאני מקבל שטיפה חינם (שהיא בשווי 20 - 25 שקלים - אני לא ממש זוכר) .

פשוט הגעתי עם 5 קבלות , שנצטברו במהלך החודש וחצי חודשיים אחרונות בידיעה שיש לי שטיפות חינם פה , ועכשיו ע''פ החלטת ה"דירקטור" אין לי כלום , אם תרצה או לא , זה הפסד של כסף .

לא משנה ,כנראה מאלוהים .

אני לא מבין בדיוק מה הפסדת , בכל תקנון של כל מבצע בארץ יש סעיף "החברה ראשית לשנות או להפסיק את המבצע בכל עת" , משהו כזה , את הדלק ששילמת עליו קיבלת , לא שילמת 200 ש"ח דלק + 5 שקלים שובר , שילמת 200 ש"ח דלק וקיבלת שובר , את השוברים צברת , בעל העסק מודיע לך ביוזמתו שיש בעיה עם רכבים מסוגך , והוא לא מבטיח לך שישאר המגב. אם אתה בוחר להכנס לשטיפה - בכיף , אם לא , אז לא.

איפה ההפסד הכספי פה? במידה ולא תכנס לשטיפה לא הרווחת שטיפה , אבל לא הפסדת כסף כי שילמת על דלק ולא על שטיפה.

ואתה עוד מבקש החזר כספי.

DAVE ,

נותני השירות הם לא היחידים שאשמים במצב השירות בארץ , ללקוח יש חלק מאוד גדול ולראיה יש פה כמה וכמה שרשורים וזה אחד מהם.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

לי בתחנת שטיפה שברו את הבקלית של האזעקה בעל התחנה לא הסכים בהתחלה לקחת אחריות אך בסוף ביקש קבלה החלפתי את הנורה והוא שילם לי מאז איני מכניס את הרכב לתחנות שטיפה אלא שוטף לבד,המכונה אכן עוברת גם על החלון האחורי במסגרת הנקיון שלה לפעמים יש שריטות קלות הרכב לעולם לא הוכנס למכונת שטיפה

עופר בן צבי

פורסם

לי גם גרמו לנזק ברכב בתחנת שטיפה מסויימת בירושלים בעת הניקוי הפנימי של הרכב דווקא נשברה בקלית נורת האזעקה בעל התחנה לא הסכים לקחת אחריות בהתחלה אולם משהמנקה הודה בכך בסופו של דבר הוא ביקש קבלה ולאחר ההחלפה בחברה שילם לי את העלות של התיקון תוך התנצלות,הרכב מעולם לא הוכנס למכונת שטיפה

עופר בן צבי

פורסם

ראשית כל ברצוני להודיע שאני מוקיר את עולם הרכב ופעילותכם כמו גם חברים רבים אשר פועלים בקידום התחום המוטורי בישראל.

אני מכבד את חוקי הפורום ולא רוצה שהתגובה שאני מבקש להעלות תיחשב בשום פנים ואופן כסוג של המלצה או פרסום. כל שאני מבקש הוא הזדמנות הוגנת להגיב ולטהר את שמנו הטוב.

אני מבעלי תחנת הדלק "דקל רעננה" ומבין הרבה מאוד אזכורים חיוביים להם אנו זוכים ברחבי הרשת והטלוויזיה לאחרונה לאור הבשורה שהבאנו בשוק הדלק המנומנם מצאתי את עצמינו פעמיים מועלים בהקשרים שליליים שלא בצדק בפורום.

תמצית הדברים:

בכותרת פורסם על ידי נהג שביקר בשטיפה תיאור לא מחמיא על חוסר הגינות בניצול השוברים ויחס מזלזל לו זכה.

כדי להבהיר את הדברים אומר שיש הרבה מאד רכבים עם מגבים אחוריים שאותם כחלק מנהלי התחנה העובד שמקבל את הרכב מדביק ללא יוצא מן הכלל כדי לוודא שהמגב אינו נפגע. יחד עם זאת קיימים מספר דגמים בעלי רגישות גדולה יותר כגון הדגם עליו נוסע אותו נהג בהם עלול המגב להיפגע מהמברשת במהלך הרחיצה. אציין אגב כי עד היום ללא יוצא מן הכלל, במקרים הספורים שאירעו, בעל רכב שהמגב האחורי ניזוק בשל עניין זה קיבל אחריות והתיקון שולם במלואו על אף התקנון והכללים הקבועים שמסירים מאתנו אחריות מתוך רצון לתת שירות טוב ולפעול על פי כללי ההגינות המתבקשים. כיוון ששמנו לב כי בדגם הנוכחי קיימת רגישות ונטייה לתקלות הונחה הצוות כחלק ממערך השירות, ההגינות והשקיפות להודיע על כך לנהגים בעלי רכבים אלו מבעוד מועד ולתת להם את האפשרות לבחור האם הם מעוניינים לקחת את הסיכון או לא לאור ניסיוננו.

למען הסר ספק אומר כי זוהי הטבה אותה אנו נותנים בנוסף למחיר הדלק הכי טוב שקיים נכון להיום באזור רעננה כפ"ס ואפילו ת"א עבור בנזין 95 ובנוסף להטבות נוספות כגון מחיר שירות מלא במחיר של תדלוק עצמי וכיוב' (אני עוצר פה)

בדומה למספר חברים שהגיבו לפניי ותמהו על הטענות שהופנו כלפינו אני מדגיש כי אף אחד לא מנע מהנהג את מימוש ההטבה ואף הוצעו לו פתרונות חלופיים בדרך נאותה כגון הדבקה טובה יותר או מתן ההטבה לבני משפחה או חברים ללא שום יחס מזלזל.

אנחנו בהחלט בעד שימוש בכח צרכני ומחאות חברתיות אבל לא כשהם מנוצלים לרעה כמו במקרה דנן.

בברכה,

איתי

פורסם
תידלקתי שם פעם 98 אוקטן ,הרכב רעד ,ונסע גרוע.עלק תחנה מוזלת אבל הדלק (98) בלוף.:snipersmi

בין שאר התגובות שהופיעו בפורום הנוכחי ובפורום עבר הועלה נושא דלק 98 שנמכר בזול בתחנה והחשד כי מדובר בדלק מהול ושאר מריעין בישין.

אני רוצה לשים בצד את הריח הכבד של בעלי אינטרסים שונים שמשתלבים בשיחות הללו לעתים ולענות עניינית:

בשונה משאר הדלקים שמובאים מבתי הזיקוק באשדוד ועל מנת לתת שירות ומענה לנהגים אנחנו מוציאים מכלית נפרדת לבתי הזיקוק בחיפה שמביאה לנו אך ורק דלק 98 על פי כל כללי הבטיחות והאיכות הנדרשים. יתרה מזאת, בתחנה מותקנת מערכת בקרת איכות מתקדמת כדי לוודא שאין בשום מקרה חדירת מים למכלי הדלק לרבות האחסון של אוקטן 98.

כדי להבין את גודל האבסורד וחוסר ההבנה של חלק מבעלי התגובות בפורומים השונים שהתנהלו אומר שפעמים רבות הדלק 98 בתחנות עליהן הם ממליצים לא רק שנלקחים מאותו מקום בדיוק, אלא מובאות במשותף באותה המכלית ממש כיון שלשלוח מכלית עד לחיפה עבור דלק 98 לתחנה בודדת אינה פעולה חכמה במיוחד וכדאי לשתף פעולה.

כיון שמחירי 98 אינם תחת פיקוח, בדומה לסולר, נהגים ערניים ונבונים יבחינו לעתים בפערים גדולים.

נתון נוסף שכדאי שחברי הפורום יכירו: זמן ממוצע להקמת תחנת דלק במדינת ישראל אורך בין 7 ל-8 שנים. כל בר דעת מבין שלא נסכן השקעות אדירות והיתרים ותאמינו לי שבקומבינה מסוג זה אין אפילו פיתוי כספי ברמות הממוצעות של כמויות דלק 98 שנמכרות. יש לא מעט אוהבי רכב שמוכנים להאכיל את האהובה בפילה אבל עדיין לא המון :)

אם אתם רוצים הסבר למחיר המוזל הוא בעיקר בגלל שאנחנו תחנה פרטית שלא משויכת לרשת (הוצאות הנהלה ותקורות נמוכות יותר מהרשתות שאתם מכירים) שעוד לא מלאו לה שנה (ולכן אנחנו חייבים להיות אטרקטיביים).

בכל מקרה אומר כי אנחנו ערבים לכל ליטר שנשפך אצלנו בתחנה ומודיעים לכם כי הרכבים שיקרים ללבכם יקרים גם לנו ולא בכדי יש ציבור אוהבי רכב גדל מיום ליום שנחשף אלינו מקבל מחיר מעולה ודלק איכותי נותן בנו אמונו ומצביע בהגה פעם אחר פעם.

יתרה מזאת כל מי שנתקל בבעיה הקטנה ביותר מוזמן לפנות לעמי, מנהל התחנה, בכל עת על מנת שזו תטופל באופן מיידי.

בברכה,

איתי

פורסם

לא משנה ,כנראה מאלוהים .

מבקש להעמיד דברים על דיוקם:

בשונה מרוב התחנות שמאפשרות לבעלי ההטבה לשטוף את הרכב רק ביום התדלוק וללא יום שישי, אנחנו נכון להיום ונכון גם ללפני חודשיים ושלושה נותנים לציבור המתדלקים כחלק מההטבה תוקף של שבעה ימים לרבות אפשרות לשטוף ביום שישי בעיקר בגלל נהגים שלחוצים באותו רגע בזמן או תדלקו ביום חורפי בה השטיפה סגורה. בכל מקרה, אין אפשרות גם אם מאד רוצים לצבור חמישה שוברים על פני חודש וחצי. התוקף, למען הסר ספק, מוטבע בחותמת שנחתמת על השובר באופן ברור.

בברכה,

איתי

דקל החרושת

פורסם

בדיוק תדלקתי אצלכם את האוטו שבוע שעבר, אחלה של מקום נקי, מרווח, שירות מהיר מחיר מצויין וזה הכי חשוב , המנהרה קצת קטנה לטעמי לא מהמשוכללות של חצי קילומטר , אבל מצד שני רוב המרחצים זה אלה שמתדלקים אז הרבה רווח ממנה חוץ מתמריץ לתדלק אצלכם דווקא בנוסף למחיר , אז אני רואה בעין יפה את הבונוס הזה

יש שלט ענק ! בכניסה למנהרה שהאחריות אך ורק על השוטף - קצת מלחיץ , מה אם פתאום נופל הגלגל העליון על הגג מעקם את כל הגג מי אחראי במקרה הזה ?

• תוכן חדש...