Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשית כל ברצוני להודיע שאני מוקיר את עולם הרכב ופעילותכם כמו גם חברים רבים אשר פועלים בקידום התחום המוטורי בישראל.

אני מכבד את חוקי הפורום ולא רוצה שהתגובה שאני מבקש להעלות תיחשב בשום פנים ואופן כסוג של המלצה או פרסום. כל שאני מבקש הוא הזדמנות הוגנת להגיב ולטהר את שמנו הטוב.

אני מבעלי תחנת הדלק "דקל רעננה" ומבין הרבה מאוד אזכורים חיוביים להם אנו זוכים ברחבי הרשת והטלוויזיה לאחרונה לאור הבשורה שהבאנו בשוק הדלק המנומנם מצאתי את עצמינו פעמיים מועלים בהקשרים שליליים שלא בצדק בפורום.

תמצית הדברים:

בכותרת פורסם על ידי נהג שביקר בשטיפה תיאור לא מחמיא על חוסר הגינות בניצול השוברים ויחס מזלזל לו זכה.

כדי להבהיר את הדברים אומר שיש הרבה מאד רכבים עם מגבים אחוריים שאותם כחלק מנהלי התחנה העובד שמקבל את הרכב מדביק ללא יוצא מן הכלל כדי לוודא שהמגב אינו נפגע. יחד עם זאת קיימים מספר דגמים בעלי רגישות גדולה יותר כגון הדגם עליו נוסע אותו נהג בהם עלול המגב להיפגע מהמברשת במהלך הרחיצה. אציין אגב כי עד היום ללא יוצא מן הכלל, במקרים הספורים שאירעו, בעל רכב שהמגב האחורי ניזוק בשל עניין זה קיבל אחריות והתיקון שולם במלואו על אף התקנון והכללים הקבועים שמסירים מאתנו אחריות מתוך רצון לתת שירות טוב ולפעול על פי כללי ההגינות המתבקשים. כיוון ששמנו לב כי בדגם הנוכחי קיימת רגישות ונטייה לתקלות הונחה הצוות כחלק ממערך השירות, ההגינות והשקיפות להודיע על כך לנהגים בעלי רכבים אלו מבעוד מועד ולתת להם את האפשרות לבחור האם הם מעוניינים לקחת את הסיכון או לא לאור ניסיוננו.

למען הסר ספק אומר כי זוהי הטבה אותה אנו נותנים בנוסף למחיר הדלק הכי טוב שקיים נכון להיום באזור רעננה כפ"ס ואפילו ת"א עבור בנזין 95 ובנוסף להטבות נוספות כגון מחיר שירות מלא במחיר של תדלוק עצמי וכיוב' (אני עוצר פה)

בדומה למספר חברים שהגיבו לפניי ותמהו על הטענות שהופנו כלפינו אני מדגיש כי אף אחד לא מנע מהנהג את מימוש ההטבה ואף הוצעו לו פתרונות חלופיים בדרך נאותה כגון הדבקה טובה יותר או מתן ההטבה לבני משפחה או חברים ללא שום יחס מזלזל.

אנחנו בהחלט בעד שימוש בכח צרכני ומחאות חברתיות אבל לא כשהם מנוצלים לרעה כמו במקרה דנן.

בברכה,

איתי

אתה יכול לשאול את בעל התחנה שהיה שם באותו יום , אני לא ביקשתי דבר , פרט לכך שיציינו להבא בשביל הנהגים שנוהגים לתדלק שם גם בגלל המחיר המוזל של הדלק וגם בגלל השטיפה חינם (מעל ליטר מסויים) שרכבי סיאט לא יכולים לשטוף שם את האוטו , ושמפאת המצב יחשוב על פתרון אחר בשבילי (למשל , החזר של כסף או שובר לתדלוק וכיו''ב).

אני לא בא בטענות שלא אמרתם שהמכונה שלכם גורמת נזק כי אמרתם , ושלא אמרתם שאתם לא לוקחים אחריות כי אמרתם , אני בא בטענות שבעל התחנה ענה לי בזלזול שאין לי מה לעשות כרגע עם השוברים אלא לתת אותם לאחרים או למכור אותם .(אתם רציניים ?)

אין לך מה להכחיש , מחוץ לשטיפה ישנו מחירון , במחירון רשום ששטיפה חינם עולה כ-20 שקלים , אני כצרכן מודע לזה שכאשר אני מתדלק אני מקבל גם אוטומטית שובר שטיפה בסך 20 שקלים , ולכן יותר משתלם לי לתדלק בתחנה שלכם .

כאשר אני אלך לתחנה אחרת עם מחיר דלק אחר אך בתחנה שלהם אני אקבל שטיפה חינם , אני אסתכל על המחירון ואחשב את הסכום של השטיפה ביחס למחיר הדלק ובעצם זה יתקזז לי עם העלות של הדלק המוזל שלכם , ולכן כל אחד עם העדפותיו .

מה שגם , שפרט לכך שהחותמת (שרק באותו יום שמתי לזה לב) שהעובד מחתים על הקבלה היא היחידה שרשום בה שתוקף השטיפה תקף לשבעה ימים , פרט לכך אני לא ראיתי בשום מקום , ואף אדם לא טרח להזכיר זאת .

הרי הנוהל הוא שהעובד נותן לי קבלה ולא חותם לי עליה במקום , אלא רק בזמן הספציפי שאני בא לשטיפה (וזה אני יכול להגיד בפה מלא מניסיון אישי שלי שאני מתדלק בתחנה הזאת כמעט מאז שהיא נפתחה) , אז יהיה מצב שאני אגיע לאחר שבועיים שלושה , העובד יסתכל על הקבלה (שהיא לא חתומה) ויגיד לי שתוקפה פג ? (שוב , שרק בחותמת התוקף מוזכר) ? נשמע לך הגיוני ?

עכשיו תנסה לחשוב מנק' המבט שלי , שסוף סוף יצאה השמש , ואני כאדם שאין לי הרבה זמן להקדיש לאוטו מוצא את הזמן וזוכר שיש לי כמה קבלות של תדלוקים כאן , מגיע סוף סוף ומודיע לי האדון כי הם לא שוטפים מכוניות מתוצרת סיאט, ללא שום אזכור לכך בחוצות העיר שאתם כל כך משתדלים לפרסם .

לגבי העניין של טיפול במגבים שבורים - שאפו ! - לחבר שלי נשבר המגב אצלכם וטיפלתם לו באופן מקצועי וישיר בכל , בזה אין שום טענה נגדכם אלא אפילו שיבוח .

ועם כל הכבוד , אתה לא היית במקום אז אתה לא יכול להגיד לי מה היחס של בעל התחנה היה כלפיי , ואם אתה חושב שפתרון חלופי נאות זה פשוט לא לשאת באחריות ולהכניס אותי למכונה אז דע לך , שאתה טועה חביבי ..

שוב אחזור לעניין שכה עורר את חמתי , כאשר אמרתי לבעל התחנה שלפחות למען ההגינות יפרסם שבעלי סיאט מעתה והלאה לא יכולים להנות מההטבה , הוא אמר שהוא פשוט לא רוצה , ואם תרצה או לא , ע''פ כל מדדי ההתנהגות ,זהו זלזול בלקוח .

אני משתדל לתדלק בקביעות בתחנה שלכם , ואשקר אם אגיד שעניין זה יגרום לי לחשוב פעמיים לפני שאתדלק אצלכם , כסף זה לא הכל , ואם אני רואה שבעל בית של תחנה עושה מאמצים על מנת לשרת את כל לקוחותיו , תאמין לי שאני אהיה הראשון שאעבוד אצלכם בחינם ואגיד לכל משפחתי וחבריי לתדלק אצלכם .

פורסם

יש לי לקוחות בכפר סבא ואז מדי פעם אני מגיע לתחנה הזאת וחייב לציין שהם בסדר גמור. מדביקים את המגב מאחורה עם סלוטייפ. התחנה באמת מאוד נקיה ומסודרת, המחיר של הדלק לא הכי זול ולא הכי יקר. בערך כמו כל הסביבה ויש המון תחנות באזור ומלחמה גדולה בין כולם. הרחיצה היא הטבה נחמדה והשטיפה לא רעה. כמו שמישהו כתב מעלי, לא המנהרה הכי משוכללת שיש אבל עושה את העבודה. תדלקתי שם כמה פעמים ושום בעיה לא היתה עם זה. לא בדקתי במעבדה את האיכות אבל ממה שאני מתדלק שם אף פעם לא נתקלתי בבעיה. כמו שכתבתי, הכי נחמד שם זה הניקיון. נעים להיכנס לתחנה הזאת. מרווחת. העובדה בעל התחנה טורח לעלות כאן ולהציג את הצד שלו אומרת הרבה. מקווה שיסתדרו ביניהם.

פורסם

לדקל החרושת אני אדם פרטי ,והאינטרס היחיד שיש לי הוא לשמור את כספי. מאחר שברשותי רכב שצורך דלק 98+ .אני נופל פעם אחר פעם בתחנות דלק שמציעות 98 במחיר מוזל. הרכב שלי מותאם רק לאוקטן גבוה (כך יוצר).ואינו סלחני לדלק שהוא אינו 98 אמיתי .גם בתחנה שלך (והיא לא היחידה) רכבי לא הגיב כמו שצריך. מלאתי אצלכם פעמים בהפרש של חודש . והבעתי את חסר שביעות רצוני בפני המתדלק שלכם והוא אמר שיעביר לכם. לכן מלאתי שוב לאחר חודש (מזל שמלאתי רק חצי ) והיתה אותה תוצאה . אנשים שהיו איתי ברכב העירו לי שיש רעידות לאחר המלוי, שהרכב עמד ברמזור.בכל אזור רעננה\ כפר סבא לצערי יש רק תחנת דלק אחת שהרכב מגיב כמו שצריך (8 שנות נסיון).רק שהמחיר שם גבוה.(אני לא אגיד את שם התחנה שלא יגידו שאני בעל אינטרס).

פורסם

חברים יקרים,

קודם כל, אני מודה על כל התגובות: לאלו שזכו לחוויה נעימה אצלינו בתחנה וגם לאלו שפחות למרות שנראה שאנחנו עדיין שומרים על מאזן חיובי :lol:

- Lazy/ בעל רכב סיאט: קראתי את עמדתך ולמרות שאני מכבד אותה אני עדיין חושב שפעלנו ואנחנו פועלים נכון. לגבי עניין הפרסום, אתה מבקש מאתנו משהו שלא רק שאין בו הגיון כלכלי-מסחרי, אלא הוא לא בעל צידוק ענייני:אנחנו בשום אופן לא מונעים מלקוחות סיאט את ההטבה ומשאירים את הבחירה בידיהם האם להכנס לרחיצה או לא. בהערת אגב אומר שהרוב המכריע של בעלי הסיאט מעדיף לחזק את המגב ולהכנס לשטיפה ללא כל בעיה. לגבי התחושה הסובייקטיבית והיחס אליו זכית, מהיכרות רבת שנים עם הנפשות הפועלות, אני יכול להבטיח לך שהדברים נאמרים תמיד ממקום טוב של רצון להסביר ולסייע לציבור הנהגים אורחי התחנה. אם קיבלת רושם אחר או חשת יחס מזלזל, כל שנותר לנו הוא להצר על כך ולהתנצל כי זוהי באמת ובתמים לא דרכינו.

אני מודה לכולכם שנתתם לנו את ההזדמנות להתארח בפורום ולהציג את עמדתינו ומאחל לכולנו שיצא לנו להתעסק בעיקר בדברים הטובים יותר שעולם הרכב מציע.

דרך צליחה,

איתי

פורסם
לדקל החרושת אני אדם פרטי ,והאינטרס היחיד שיש לי הוא לשמור את כספי. מאחר שברשותי רכב שצורך דלק 98+ .אני נופל פעם אחר פעם בתחנות דלק שמציעות 98 במחיר מוזל. הרכב שלי מותאם רק לאוקטן גבוה (כך יוצר).ואינו סלחני לדלק שהוא אינו 98 אמיתי .גם בתחנה שלך (והיא לא היחידה) רכבי לא הגיב כמו שצריך. מלאתי אצלכם פעמים בהפרש של חודש . והבעתי את חסר שביעות רצוני בפני המתדלק שלכם והוא אמר שיעביר לכם. לכן מלאתי שוב לאחר חודש (מזל שמלאתי רק חצי ) והיתה אותה תוצאה . אנשים שהיו איתי ברכב העירו לי שיש רעידות לאחר המלוי, שהרכב עמד ברמזור.בכל אזור רעננה\ כפר סבא לצערי יש רק תחנת דלק אחת שהרכב מגיב כמו שצריך (8 שנות נסיון).רק שהמחיר שם גבוה.(אני לא אגיד את שם התחנה שלא יגידו שאני בעל אינטרס).

תגובה אחרונה בהחלט בעניין זה:

רבותיי, אני אומר שוב גם אם לא כדי לשכנע אתכם, פשוט כדי לנפץ מספר מיתוסים- דלק 98 הוא דלק שאין לו כדאיות אחסון ובניית תשתיות בכמויות שמכרות במדינתינו הקטנה ולכן כל בעל תחנה במדינת ישראל לרבות החברות הגדולות קונות את הדלק מאותו מקום בדיוק- בתי הזיקוק בחיפה ומה שנקרא בעגה המקצועית- אותו filling. בשונה ממה שרבים נוהגים לחשוב, המחיר בשער בתי הזיקוק של 98 אינו יקר בהרבה ממחיר של דלק 95 רגיל ומתבטא ברמה של עשרות אגורות ולכן מחיר גבוה שמציעות תחנות שונות אינו קשור לאיכות הדלק וענייני המהול/בלוף וכיוב' אלא חד משמעית בגובה המרווח שבעל התחנה החליט להעמיס על מחיר הקנייה בהיעדר פיקוח על 98.

שוב, אני מודה לכם שנתתם לי את ההזדמנות להתארח ולהציג את עמדתינו.

דרך צליחה,

איתי

פורסם

אני רוצה לציין לטובה: את תגובת נציג התחנה .שלמרות ההשמצות הפראיות על איכות הדלק. ענה לעניין ולא נגרר .ולפותח השירשור: אני לא רואה שום פגם בהתנהלות. מגלים שיש בעיה בדגם מסוים ולא מחפשים הרפתקאות! רק בשביל האיזון: תחנת רחצה (לא משנה השם שלה )אבל אציין שהיא מרוחקת כמה מאות מטרים מתחנת הדלק המדוברת. סיאט לאון 4 יצאה מהרחצה עם מתלה קידמי שנתלש מהמקום . ובעלי הרכב נשלח לחפש את החברים שלו:twisted:

פורסם

איזה רכב יש לך ואיזה שנה?

how it's like to drive :twisted:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תדלקתי ב250 שקל (מיותרים) לפני שעה אצלכם .דלק 98 הרכב מצלצל ,נוסע פחות טוב.אני מבועס .כניסה אחרונה בהחלט.אין ארוחות חינם!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סורי שאני מקפיץ את התרד הזה אחרי כ"כ הרבה זמן פשוט רק עכשיו ראיתי את זה

אני דווקא חולק עליך מאוד. אני הגעתי עם הסיאט שלי אליו לשטיפה והוא אמר לי שהוא לא אחראי על המגב האחורי

והציע לי שאעבור שיטפה ידנית. מזה תקופה שאני שוטף שם אני נעמד בצד והפועל שלו שוטף לי את הרכב עם סבון ועם קיטור בלבד.

יוצא הרבה יותר נקי מאשר המכונה הזאת.

פורסם

אתה מוזמן לפנות לחברת השטיפה בפקס או במייל ולבקש החזר...

לא סגור על איך עובדים התחנות שטיפה אבל מנסיון שלי אין מה לדבר עם החברה בסניפים - צריך לעלות למעלה.

עצוב אבל זה מה יש...

בהצלחה, ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

• תוכן חדש...