Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

PDX F4 vs XD 400 4

Eviatar
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין להחליף את המגבר הקיים וחושב על איזה מגבר ללכת, הציוד שהולך להיות מוגבר זה הציוד שיש בחתימה.

חשוב לי איכות גבוהה אבל גם עוצמה, אני אוהב JL Audio אבל גם האלפיינים טובים.

הPDX עוצמתי יותר ועל הנייד מוציא 100W RMS לערוץ לעומת 75W RMS בJL וגם מהסדרה הגבוהה שלהם לעומת סדרה לא גבוהה.

איזה עדיף?

המחיר של האלפיין יקר יותר אבל בגבולות הסביר

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

הכל תלוי בכמה פרמטרים:

*תקציב

*פתיחות לחדש או משומש

*העדפה אישית

*צרכים (מה אתה הולך להפעיל איתו)

ציין את כולם וישמחו לעזור לך. (העדפה בסוף :)

פורסם

התקציב הוא עד 400$, רק חדש בא בחשבון, הולך להגביר קומפוננט סרווין וגה וי מקס 65, ואחוריים 6X9 ווגה

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מחו"ל?

אפשר לקנות מגברים בארץ, תוסיף קצת לתקציב סה"כ בסביבות ה 2000 ש"ח ותרכוש לך מגבר אם אבא ואימא בארץ.

כמובן שהALPINE למשל יתומחר בארץ במחיר שערורייתי אין ספק אבל יש אלטרנטיבות עדיפות לדעתי כמו SUNDOWN CELESTRA TRU. אולי אפילו KICKER עוצמתי במידה וכוח זה מה שאתה מחפש.

זה עדיף מלהזמין מEBAY ולקוות לטוב, כמובן שכל אחד והשיקולים שלו.

נסה לשמוע לפני קניה, לפי מיטב ידיעתי יש ALPINE כזה למכירה ביד שניה באיזור הצפון אצל בחור בשם ניקו. לפחות תוכל לשמוע לפני קניה.

אל תשכח מיסים מאוד אגרסיבים. אתה יכול לעשות את החישוב באתר של USHOPS.

יש שם מחשבון עלויות ומשלוח.

פורסם

יבגני, בחור נמצא כבר כמה שנים בחו"ל...

JL עדיף מאלפיין. סדרה חדשה שלהם ממש לא רעה.

ויבגני, רד כבר מסטיגמות על מגברים דיגיטלים. זה שלך היה מזל נחס אם שני מגבים דפוקים, זה לא אומר שמאות אלפי אנשים שקנו אותם דפוקים באותה מידה...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אכן אני גר בקנדה כבר כמה שנים, אגב השם השני שלי זה יבגני גם, אני אבדוק את האפשרויות האלה גם אבל הם לא פופולרים פה ולכן קשה למצוא אותם פה

פורסם

אם כך המצב שלך טוב בהרבה, יש המון חברות מעולות שאפשר להשיג.

למשל BUTLER AUDIO

יבגני ( הציפור ).

זו העדפה אישית שלי, מעדיף AB ולא D, לפי דעתי נשמעים טוב יותר.

ליבגני הקנדי. חפש TRU, גם חברה אמריקאית. ל US AMPS יש סדרה של מגברים היברידיים אם מנורות US AMPS TUBE.

הסלסטרה תהיה כנראה יקרה אצלך אבל שווה בדיקה גם כן.

וחוץ מזה:

http://www.youtube.com/watch?v=y7Yp2L6c2KM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

אני אבדוק את המגברים האלה, שכחתי לציין שאחת הדברים הכי חשובים לי זה שלא יהיה רעשים של שריקות אלטרנטור, הכל ברכב תקין ונבדק ועדיין יש את הרעשים האלה, ניסיתי את הJX 360 של JL והבעיה נפתרה אבל הוא חלש לי מידי

פורסם

רעשי אלטרנטור זה עניין של התקנה לקוייה.

בדוק את ה - של המגבר ו המינוס של רדיו שלך, מומלץ לעשות הארקה נוספת של גוף הרדיו לגוף הרכב בכבל קצר ובעובי סביר.

עשה חיפוש מעמיק כי יכולים להיות לכך כמה וכמה גורמים, המגברים במידה והם תקינים לא קשורים למשוואה.

פורסם

ההתקנה היא כמו שצריך, הפוניקס גולד שלי כנראה לא תקין

פורסם

לפי דעתי הבעיה הכי גדולה של מגברי מנורות כגון Butler, היא שמגבר צריך זמן להתחמם,לפחות 5-10 דקות שזה לא מתאים לנסיעות קצרות.. ולגבי בגבר,אני מאוד אוהב את JL

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...