Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

לצערי אחרי שהלך לי המנוע ביונדאי לנטרה שלי לא משתלם לי להשקיע במנוע אז אני מחפש רכב חדש...

הקצבתי לעצמי עד 40 אלף ש"ח עדיפות לאוטומט וחסכוני....

הייתי בחברות כמו אוויס UMI שלמה סיקס חח כולם היו אחד ליד השני...

( אני מעדיף לקנות רכב עם אמא ואבא ולא מפרטי שהשד יודע מה עבר על האוטו לא ככה? )

מה שרובם הציעו לי זה שברולט אוואו או את האופטרה השאלה שלי אם כדאי בכלל להתקרב לשברולט כי קראתי ביקורות גם טובות והרבה רעות על הרכב הזה...

יש מצב שאם אני אשאל אותם על גיר רגיל יהיו עוד אופציות כמו סוזוקי...

מיונדאי אני מתרחק למרות שזה רכב אמין אבל הוא שותה דלק וכמו שראיתם בלי הודעה מוקדמת הלך מנוע...

וצרפתיות אין מה לדבר...

על מה אתם הייתם ממליצים ? יש לציין שהם דיברו אותי על רכבים שנת 2008

המון תודה

תומר

פורסם

...זו נבלה, וזו טריפה...(הכוונה לדגמי שברולט שציינת, ואשר מן הסתם החברות מנסות להיפטר מהם במחירים אטרקטיביים)

אם בליסינג או השכרה אתה מחפש, עדיף להוסיף קצת יותר, ולרכוש למשל, דייהטסו סיריון.

אבל, לא פירטת מה אתה מחפש ברכב מלבד חיסכון (מה גם שהמכוניות שציינת בהחלט לא חסכוניות...). האם זה רכב עירוני או לנסיעות ארוכות? ומה לגבי מרווח פנימי? נוחות? ביצועים? תא מטען? אנא פרט כוונותיך בכדי שנוכל להמליץ לך בצורה הולמת.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תודה על התגובה...

אני מחפש רכב חסכוני כמובן שאני מעדיף אוטומט עדיפות שיהיה סלון מרווח ולא קופסאת שימורים...

לטענת רוב המקומות האלה של הליסינג / השכרה ב40 אלף אין להם יותר מידי...

כמו כן אני לא מעוניין ברכב צרפתי או ביונדאי.

הרכב בעיקר לנסיעות עירוניות.

לצערי אני לא יכול להגדיל את ההקצבה מכיון שאני סטודנט.

יש לציין שאני לא נעול על שברולט אני כן מחפש רכב אמין שלא כל יומיים יבקר לי במוסך.

בקשר לרכבים מאנשים פרטים אני האמתי מאוד חושש מכיון שנעקצי פעם אחת ובאמת שאין לי כוח לרוץ שוב פעם לבתי משפט.

המון תודה

פורסם

תתנהל בצורה חכמה יותר, קח מימון לרכב בגובה 15K וקנה לך סיריון ב-45K. את ה-10K שנותרו לך בכיס, תשמור ותשלם איתם את ההלוואה, שאותה תכסה לאט לאט עם כסף שתרוויח.

זה בטוח עדיף מלקנות שברולט.

פורסם

אני ממליץ לך להעלות את התקציב בעוד 5K.

יפתח בניך "עולם שלם":

מיצובישי לנסר 08

סוזוקי ליאנה 08

פורד פוקוס 08

מאזדה 3 07

אגב, יש לבאדג'ט מבצע עכשיו על סיריון 08 מליסינג ב-39,900. יש להם "רק" כמה עשרות כאלה במגרש בקש"ת.

אם אתה בא עם מזומן, תוכל ללחוץ עוד קצת. אם לא תצליח במחיר תוכל להוציא שני טיפולים חינם. (מניסיון).

יש להם (נכון ללפני שבועיים,אז שלחתי לשם חבר) גם שלוש ליאנות 07 מליסינג ב-36,900. היתה שם אחת כסופה ששווה קניה.

בקש לדבר עם אלון לוי - בסניף קש"ת 03-9350000.

אגב לגבי השברלט- מסכים עם הד"ר. אמנם ברשיון כתוב 08, בפועל אתה נוהג על אוטו מיושן ועצל, שתיין דלק, כבד, ועם גימור/עיצוב פנימי של סלון של אשכנזים בשנות ה80.

לא רוצה להתחיל לדבר על (חוסר) הבטיחות של העגלות האלה.

(יש לנו כמה כאלה בחברה, אני משתדל לא לנהוג בהן אם אני לא ממש חייב)

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אהלן :)

בקשר לבאגט אתמול הייתי אצלם בקריות והראו לי סוזוקי ליאנה שנת 2008 מפורקת...אחרי תאונה כל האזור ליד הראש מנוע מלא בחלודה... פשוט עצבנו אותי שם יחס מגעיל ודוחה.

חח בקשר למה שאמרתי שהגבול שלי זה עד 40K זה אחרי מימון...

אם היה לי 40 במזומן הייתי קונה כבר סוזוקי חדשה מהחברה....(ראיתי שזה עולה 60 לפני אגרות רישוי..)

הייתם ממליצים על ניסן ? המוסכניק שלי אמר לי שכדאי לקנות ניסן או מאזדה 3

בקשר לפורד פוקוס תתקן אותי אם אני טועה אני אפשוט את הרגל עם הדלק שהוא שותה...

פורסם

הפוקוסים שאני מכיר מחברים שותות כמו המאזדה3 שלי שזה בערך 1/10 משולב עם תוצאות הרבה יותר טובות בנסיעה בינעירונית.

לגבי המאזדה- רכב חביב אם אתה מדבר על התנהלות רגועה. היא ממש לא זום-זום כמו בפרסומת, בטח לא עם ה1.6 והגיר 4 הילוכים המסרס.

הגה עם לקויי תקשורת קלים (או שזה הלניג-לונג שהמאזדה הפרטית שלי נועלת ונשבעתי להחליף לפני החורף) ואחיזה סבירה עם נטיה להיגוי יתר למרות מתלים פשוט מעולים (לעומת הסיוויק שהיתה לי לפני).

אמינות- יפנית. צריך התעללות ממש אגרסיבית כדי לגרום לה להתקלקל.

נוחות-יפנית (...) כסא נהג סביר (אם כי הייתי מבקש יותר אחיזה צידית לישבני השמן) וספסל אחורי מרווח ל3 נוסעים אם הם לא שמנים מידי או שני כסאות בטיחות ועוד ילד ממש רזה. תא מטען לא ענקי עם פתח שמי שתכנן אותו צריך לשבור לו את העפרון.

מזגן מצויין (ואני מאלה שתמיד חם להם) וסביבת נהג נעימה ולא מצועצעת מידי.

6 כריות אוויר וABS בדגם האקטיב הפחות מאובזר.

לגבי ניסן- גיסי, שנוהג כ90,000 ק"מ בשנה מחזיק אלמרה 07 כבר 4 שנים עם 0 תקלות.

כאחד שמבלה את רוב יומו על הכביש (וגם הוא , כמוני, לא ממש מזן גמדי) הוא טוען שהיא מאד נוחה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אתה צודק... אל תקנה יונדאי. הן לא אמינות כי הלך לך מנוע באיזה לנטרה שחוטה....

ולא אל תקנה פוקוס. זה ידוע שהV8 שלהן שותה בטירוף. בטח ביחס לאופטרה שחיה על רסיסי דלק בלבד....

לך רק על אביאו או אופטרה. יצירות פאר אומנותיות. אמינות מאד, בטיחותיות, חסכוניות, בקיצור רכבים מודרניים ואיכותיים.....

שלא לדבר על צרפתיות שומו שמיים!

אתה נשוי? כי אם לא אזמצפה לך אחלה חתונה עם השברולט. תתחתן עם המוסך (אמינות), תתחתן עם תחנת הדלק (צריכת דלק),

תתחתן עם האוטו (סחירות). תקווה רק שלא תתחתן עם איזה עמוד בדרך (בטיחות...).

אם עדיין לא הבנת, אז לא, אל תקנה.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

חחחח אני עדין רווק :p ואני לא מתכוון להתחתן בקרוב...

אני יותר ויותר חושב לפנות לכיוון הניסן...

הבעיה אני חושב עם המאזדות שבכסף שיש לי רובן יהיו גמורות...

למרות שזה באמת אחלה אוטו היה אותו לגיסי והוא היה מרוצה ממנו...

אני צריך למצוא איזה קשיש שמוכר את האוטו שלו...

מה עם פיאט או אופל ?

ושוב המון תודה על התשובות שלכם...

פורסם

כל פעם אני נתקל באנשים שחושבים שהמבצעים של הסיריון ב39 אלף ש״ח אמיתיים ולא מבינים שמדובר ברכבים גמורים.

אין סיריון 2008 נורמלית במחיר כזה בחברות הליסינג. פשוט אין. אם מצאת אחד אז היא שבורה, אחרי תאונה, אחרי 200 ידיים בהשכרה מרובת אנסים או כל האפשרויות יחד.

האפשרויות שנתנו לך כאן הגיוניות למדי. אפשר לקבל היום מימון של כמה עשרות אלפי שקלים ללא ריבית וללא הצמדה ולעלות לרכב קצת יותר איכותי מאוואו. אבל ליאנה 2008 גם לא תמצא ברוב חברות הליסינג, אולי sx4 וגם זה בספק בגלל התקציב. אתה יכול לנסות את מזלך גם בחברות טרייד-אין גדולות (אוטוסנטר, אוטודיל) כי לפעמים יש שם מציאות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מבין את ההתלהבות מסיריון במיוחד לאור העובדה שהיבואן הודיע (אולי ביטל מאז) שזהו לא יהיו יותר דייהטסו, זה פוגע בערך של הרכב ויכול להפוך את החיים של בעל הרכב לכאב ראש.

למרות שפסלת את יונדאי מהסיבות הלא נכונות לטעמי ואיכשהוא אתה נוטה לקוריאני אחר שנחשב הרבה יותר בעייתי הציעו לך כמה אופציות לא רעות בכלל, אמינות ואיכותיות. אם בכל זאת אתה מחפש רכב אמין יחסית, שימושי וזול אך ללא חוויית נהיגה אני חושב שהאקסנט יכולה להוות אופציה ראויה.

פורסם

שלום בולגי,

במסגרת התקציב שהגדרת ניתן למצוא פיאט גרנדה-פונטו ידנית מהשכרה או מליסינג. מדובר במכונית מאוד חסכונית בדלק, זולה לאחזקה ובטיחותית. בהחלט מכונית טובה ומומלצת. יש גם דגמים אוטומטיים-רובוטיים, שמגיעים עם מנוע 1,400 סמ"ק, גם הם חסכוניים בדלק ותוכל לבדוק אותם אולם מחירם מעט גבוה יותר.

לגבי אופל, בשנים שרלוונטיות מבחינת התקציב אופל מכרה בישראל מעט מאוד מכוניות ורובן המוחלט עולות יותר מ-40 אלף ש"ח בשנתונים 2007-2008.

כיוון שציינת שאתה נוסע בעיקר בתוך העיר, תוכל לבדוק גם את הסוזוקי אלטו הקטנה. רכבים בני קצת יותר משנה, יוצאי השכרה, מתקרבים מאוד למסגרת התקציב שהגדרת. מדובר במכונית מאוד חסכונית בדלק ואמינה, שנמכרה גם עם גיר ידני וגם עם גיר אוטומטי רגיל (לא רובוטי). זאת מכונית שמאוד יכולה להתאים לסטודנט שנוסע בעיקר בתוך העיר.

מקווה שעזרתי,

אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...