Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרה לנו מקרה דומה לפני שנה,חבר שתה חצי ליטר בירה,אחרי שעתיים הגענו לרכב,ליד עמדה ניידת שבדקה את הנהגים היוצאים,חבר שלי פנה לשוטר והסביר לו שהוא שתה לפני שעתיים חצי ליטר והוא רוצה להיות בטוח שהוא יכול לנהוג לפי החוק(ע״פ ההרגשה האישית שלו הוא הרגיש כשיר,בעצם מי לא אחרי חצי ליטר,300 גרם המבורגר ושעתיים?)השוטר ענה לנו במילים האלה ״אם אתה רוצה להיבדק,תניע את הרכב ותגיע לכאן,אם תימצא שיכור,אני אשלול לך את הרישיון.״

לא ידעתי אם לצחוק או לבכות.

אבל דבר אחד אני יודע בוודאות-מדינה שהייתה רוצה באמת למנוע תאונות,הייתה מחלקת בדיקות אלכוהול בחינם,או אפילו בתשלום סימלי,במקומות כאלה שיש בהם ריכוז של מבלים או בחניונים גדולים באותם מקומות.

לי לא אכפת לזרוק 10₪,אפילו 15₪ בשביל השקט הנפשי שלי,כי כן,לשתות בירה,לאכול ארוחה טובה ולנהוג אחרי שעתיים לא מרגיש לי כמו פשע.

ולציבור הסבתות שהצליחו לשכוח מה זה להיות בגילאי 18-24,יש אנשים שלפעמים יוצאים לבלות,אני לא מכיר בן-אנוש נורמטיבי שמתחיל לאבד שיווי משקל,שפיות,או את המוח,אחרי חצי ליטר בירה ונגיד שהוא לא נורמטיבי,והוא עכשיו קיבל פסיכוזה,או שהוא בקושי עומד על הרגליים,או חלילה איבד את ההכרה בגלל חצי ליטר ליטר(אני ציני),מחכים קצת,אוכלים משהו וסוגרים עניין.

ותמנעו ממני את החרטות אור ירוק האלה,יש גבול לשטויות שאפשר לשמוע.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שני בקבוקי סמירנוף אייס זה בערך כמו חצי ליטר בירה. אחרי 4 שעות אין סיכוי שתהיה בעיה חוקית (אם אתה בן יותר מ24 בכל אופן) לנהוג.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שלום רב!

לגבי אור ירוק, לא צריך לדבר, השערוריות מדברות בעד עצמן.

לציבור בני 17-26, שקשה להם לעשות משמרות נהג תורן, שידאגו להחזיק נשיפונים ברכב.

לא יודע איפה אפשר לקנות? בבקשה:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=g-gifts&db412400=1178804

(דקה וחצי - גוגל)

פתרונות יש בשפע, השאלה אם אנשים רוצים לקחת את האחריות שלהם על עצמם או לנסות לזרוק אותה על אחרים.

פורסם
אני לא תמים בכלל!

משטרה נועדה לשרת אותנו, ואת זה הרבה מאוד אנשים שכחו. אם אני רוצה להיבדק לפני שאני עולה להגה כדאי לדעת עם אני כשיר מבחינת החוק לנהוג לאחר ששתית שתי בירות, זאת הדרך היחידה שאוכל לדעת זאת. אם המשטרה תעשה לי את הבדיקה מיוזמתה יהיה כבר מאוחר מדי.

אני מציע שלפני טסט תסע לתחנת משטרה ותבקש שבוחן יבדוק את הרכב, למה ללכת לטסט ולהיכשל ?

בכל פעם שאתה רואה ניידת בטיחות של משרד התחבורה, תכנס ביוזמתך להיבדק. כך תדע רגע קודם ובחינם אם יש בעיה בטיחותית ואם אתה צריך לתקן הרכב או לא.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
שלום רב!

לגבי אור ירוק, לא צריך לדבר, השערוריות מדברות בעד עצמן.

לציבור בני 17-26, שקשה להם לעשות משמרות נהג תורן, שידאגו להחזיק נשיפונים ברכב.

לא יודע איפה אפשר לקנות? בבקשה:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=g-gifts&db412400=1178804

(דקה וחצי - גוגל)

פתרונות יש בשפע, השאלה אם אנשים רוצים לקחת את האחריות שלהם על עצמם או לנסות לזרוק אותה על אחרים.

צודק ואנחנו את הפיתרון הזה כבר אימצנו מזמן,אני לא מחכה למשטרת ישראל הנכבדה,לא לכולם נוח לתפוס מוניות(אני לדוגמא גר ביישוב ומונית לכל צד עולה 140-180,ולא תמיד קל למצוא נהג שמוכן להגיע לכאן)אבל למה שמשטרת ישראל היקרה/אור אדום/כתום/ירוק או כל גוף זוברבלובר אחר במדינה,שכל כך אכפת לו מתאונות הדרכים לא יעשה צדק מבורך ויתחיל לפזר כאלה בחניונים במקומות הבילוי?

אפילו בתשלום-זה צעד מבורך!!

אולי מסחטת הכספים מה קוראים אותה A3,תגזול מספיק כסף בשביל לממן פרוייקט כזה?

תעשו לי טובה.

פורסם

לא צריך להגזים, השוטר הוא לא חבר שלך ובטח לא עובד אצלך (למרות כל מי שחושב שזה שהוא משלם מיסים כחוק מקנה לו זכויות ייתר) אני רוצה לראות אזרח ניגש לשוטר בתפקיד בארה"ב לבקש בדיקת אלכוהול... זה מזכיר לי מקרה שראיתי לפני מספר חודשים; יצאתי בשבת בבוקר עם האופניים על הרכב וביציאה מתל אביב בירידה מדרך השלום לאיילון לכיוון דרום עצרו אותי במחסום המשטרתי לביקורת, השעה הייתה לפני 8 בבוקר ובצד הדרך כבר עמדו 4-5 כלי רכב עם חבורות של צעירים שיכורים מבואסים ליידם ממתינים להורה/גרר שיקח את רכבם. מחזה רגיל. השוטר הנחמד ביקש ממני רשיונות, הגשתי לו אותם, בזמן שהוא בוחן אותם ומנסה להבין למה קמתי כל כך מוקדם ביום שבת, צועק לו אחד הצעירים "נו, עשה טוב, אנחנו כבר שעה פה ואנחנו גמורים..." השוטר ענה לו בקול הכי תקיף שלו "רק ההורים שלכם יכולים לקחת את הרכב". ענה לו הצעיר החצוף (בצעקה מ15 מטרים) "אחי, יש מצב שאנחנו זזים ואתה שם עין על האוטו עד שאבא שלי מגיע?" השוטר כבר לא ידע אם לצחוק או לבכות ופשוט לא ענה לו וסינן איזה משהו, הוא פשוט היה שבור. הוא כמובן שיחרר אותי לדרכי ואיחלתי לו שבת שלום.

אולי ש"אור ירוק", במקום לפזר סיסמאות על "מהירות הורגת", יפעילו את כובד משקלם ותקציבם על תחבורה ציבורית אמיתית בסוף שבוע. אני חושב שאם יהיה גם מקל מצד המשטרה ובתי המשפט וגם גזר מצד שני בדמות אוטובוסים יעילים בחינםממרכזי ערי הלווין למרכזי הבילוי וחזרה אפשר יהיה באמת לצמצם את התופעה.

נ.ב

ברוב המועדונים והפאבים שאני מכיר יש את מכשירי הבדיקה בעלות של שני שקלים.

בשיפוצים

פורסם
צודק ואנחנו את הפיתרון הזה כבר אימצנו מזמן,אני לא מחכה למשטרת ישראל הנכבדה,לא לכולם נוח לתפוס מוניות(אני לדוגמא גר ביישוב ומונית לכל צד עולה 140-180,ולא תמיד קל למצוא נהג שמוכן להגיע לכאן)אבל למה שמשטרת ישראל היקרה/אור אדום/כתום/ירוק או כל גוף זוברבלובר אחר במדינה,שכל כך אכפת לו מתאונות הדרכים לא יעשה צדק מבורך ויתחיל לפזר כאלה בחניונים במקומות הבילוי?

אפילו בתשלום-זה צעד מבורך!!

אולי מסחטת הכספים מה קוראים אותה A3,תגזול מספיק כסף בשביל לממן פרוייקט כזה?

תעשו לי טובה.

הדגשתי את הטעות שלך 8)

במדינה שלנו, 10 ש"ח עבור נשיפון זה לא כסף.

הם חושבים בגדול, דוחות מהירות של 250, 1000 ש"ח, שלילות, טסטים מחודשים, אגרות - זה הכסף הגדול :roll:

פורסם
ל'

אני לא מבין את הצורך האובססיבי שלך להצדיק את המשטרה בכל דבר.

אני לא מבקש ששוטר ינפיק אישור נהיגה לכל אחד שעבר בדיקה אצלו, כמו כל נהג אחר שנבדק אצלו ונמצא תקין ושוחרר לדרכו אין לשוטר שום אחריות על הנהג לאחר שזה סיים את הבדיקה, מה זה התירוץ המטופש הזה?

אין לי שום אובססיה, יש לי פשוט מחשבה נכונה,

שאם שותים לא נוהגים.

אינני חובבת אלכוהול ואינני נוהגת לשתות, כך שאני תמיד הנהגת התורנית,

ואם קורה מקרה ששתיתי ואין מישהו שלא שתה, אני אקח מונית (וכן היו מקרים בודדים כאלו).

50-60-70 ש"ח עבור נסיעה במונית לא יהפכו אותי עשירה,

אבל אם אני אחליט לנהוג שיכורה ואפצע או אגרום למישהו אחר נכות או למוות זה יהפוך אותי למחסלת בידיעה.

באותה נשימה אני יכולה לומר שלך יש אובססיה לאלכוהול לנסות לשתות ולנהוג בכל מחיר.

לא באה לחנך אותך, אני מניחה שאתה אדם בוגר אם החלטת לשתות ולנהוג סע לשלום ותשוב בשלום.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כנראה שנפלת על שוטר עם מזג חם, אני בטוח שרוב השוטרים לא לוקחים כמובן מאליו את הסיטואציה שמישהו מבקש להיבדק מרצונו החופשי , הרי שעצם הבדיקה נתפסת בעיני הציבור כהכרחה.

השוטר חשב שאתה אולי מסתלבט"עליו" ובאת לבזבז את זמנו, הסיק שאתה שיכור מכדי לנהוג והחליט למנוע ממך לנהוג.

פורסם

יגאל - אם אסור לנהוג שיכור ואתה רוצה גם לאסור ללכת ברגל שיכור, אז איך בדיוק אדם שיכור אמור להגיע הביתה ביום שישי בלילה?

ולגבי הכתבה - שינוי מבורך.

ח"ח לזהבה גלאון (מרצ).

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

השאלה אם תפקיד משטרת ישראל למנוע תאונות - או להנפיק קנסות ....

אני נוהג להיות נהג התורן של החברים שלי , אבל כששוטרים עושים התערבויות ביניהם על כמה דוח"ות הם יתפרו (לשון השוטרים ) , יש לנו בעיה.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...