Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים,

אני מחפש דאבל-דין כדי להחליף את ה-RCD310 שהגיע עם הרכב שלי.

אני לא רוצה מולטימדיה, מסך טאץ', צבעים נוצצים או תצוגות מיותרות. לא צריך GPS.

מחפש משהו מאוד סולידי, שגם יתאים בצבעים לרכב (טיגואן) ככל האפשר.

יש לי Rockford Punch 400.4, סאב רוקפורד פאנץ' וסט של הרץ שפירקתי מהרכב הישן. אני מעוניין לחבר אותם ברכב החדש, אבל שהרמקולים של האוטו עדיין יעבדו במקביל.

אני כן רוצה דיבורית בלוטוס, כולל A2DP להזרמת מדיה מהאייפון וחשוב לי מאוד שתהיה אפשרות לשליטה מלאה מההגה.. כמובן שחשובה לי איכות הסאונד.

מצאתי שלוש יחידות שנראות לי רלוונטיות:

פיוניר, קלריון ו-JVC.

ה-JVC נראית לי מכוערת, אבל היא נראית עם מפרט מרשים.

ה-JVC והקלריון תומכות בשינוי צבעים, כך שהן תשתלבנה טוב יותר ברכב, כנראה.

הפיוניר כנראה הכי סולידית, אבל לא הצלחתי להבין אם אפשר להשיג אותה בארץ והאם היא כוללת בלוטוס או שזו תוספת תשלום.

מה דעתכם? יש יתרון לאחת מהיחידות, עבור הדרישות שלי, או בכלל?

מישהו יודע לומר בוודאות אם אפשר לחבר את אחת מהן לרכב, כך שתהיה אפשרות לשליטה מלאה מההגה?

תודה מראש :)

מוטי

פורסם

כי זה הרדיו שיש לי באוטו. לטעמי יהיה מכוער להכניס שם דין רגיל עם מגירה.

הייתי נשאר עם ה-RCD310 ומסתפק בדיבורית BT חיצונית, אבל אין לו pre out ולכן אני חייב להחליפו.

פורסם

תודה על ההצעה. עד כמה שאני יודע מנחת טוב עולה כמה מאות ש"ח ועדיין מקלקל את הסאונד.

אם אני כבר משקיע כסף, אז אני מעדיף להחליף את ה-HU ועל הדרך גם לקבל שליטה באייפון ב-BT + דיבורית מובנית.

פורסם

יש מתאמי פלסטיקה שייתנו לך מראה מקורי וטוב גם עם סינגל דין, פשוט חבל שאם אין לך שימוש בפונקציות שלו תוכל לקנות אחלה רדיודיסק במחיר של דאבל דין סביר מינוס.

• תוכן חדש...