Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוסף לפני שעה דיברתי עם התשתית שלי בזק ועשיתי מהירות של 20MB ושם הנציג אמר לי שהקיו שלי תומך עד 15MB ושאני צריך גם לגשת לחנות בזק ולהחליף מודם כי שלי לא תומך...

ואז התקשרתי שוב כי זה נישמע לי לא הגיוני ודיברתי עם נציגה אחרת ושאלתי אותה האם אני יכול לשדרג ל 30MB והיא ענתי לי שכן!!

שאלתי לגבי המודם והיא אמרה לי שהכל בסדר!

ושידרגתי חינם ל 20MB

בקיצור אני רשמית יכול להגיד שהם שניהם רמאים

אם עברתה מ10 אז היתה בתשתית ADSL2 ולכן המודם שלך טאורתית מגיע עד 22MBPS.

הנציגה השנייה טעתה, המודם שלך לא תומך 30MBPS, זה טכנולוגיה VDSL והמודם שלך בטוח לא תומך בתקן זה.

אודי A4

דימה.

פורסם

אני אסביר את זה אחרת

אני לקוח של ספק X, אני מתעניין מאוד בחבילות של הוט.נט. רק מה, שאני לא מעוניין להתקשר אליהם ולהתחיל בילבולי מוח, אני רוצה להיכנס לאתר שלהם ולראות מה הם מציעים (אם קיים).

האם יש לך קישור שכזה?

בבקשה אל תגידו לי שוב מה הם מציעים,הבנתי את זה ממזמן, אני רוצה לראות את זה כתוב באתר אינטרנט עם לוגו שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
סיפור טרי לגבי בזק בנלאומי, בשעה האחרונה סגרתי איתם את החבילה וקרה לי מקרה לא נעים ואני רוצה לשאול אתכם האם כדי לבקש לדבר עם מנהל בעקבות המקרה.

היה לי 10MB במחיר של 40 לחודש והתקשרתי לבקש שידרוג ל 20MB באותו מחיר, העבירו אותי 3 נציגים כשהאחרון לבסוף אמר לי "תשמע דיברתי עם המנהל ואישרנו לך את החבילה באותו מחיר אבל משום שהחבילה ישנה מגיע לך במסגרת החבילה שירות אנטיוירוס בחינם" אמרתי שאיני מעוניין והנציג בכל זאת לחץ עלי לפחות להשאיר אנטיוירוס על התיבת דואר שהם נותנים לי, שוב שאלתי אם זה בחינם ונאמר לי שכן, אז הסכמתי כי גם ככה בחיים לא ניכנסתי לתיבת דואר שיש לי בבזק בנלאומי וכדי לעשות טובה לנציג שיקבל את העמלה שלו.

ואז קיבלתי למייל את פרטי החוזה (למרות שלא ביקשתי) ולהפתעתי המחיר של החבילה הוא 30 ש"ח ו 10 ש"ח על כל אנטיוירוס!

התקשרתי מייד לבטל ועכשיו אני חושב האם להתקשר ולבקש לדבר עם מנהל על המקרה שקרה!?

מה אתם אומרים?

בנוסף לפני שעה דיברתי עם התשתית שלי בזק ועשיתי מהירות של 20MB ושם הנציג אמר לי שהקיו שלי תומך עד 15MB ושאני צריך גם לגשת לחנות בזק ולהחליף מודם כי שלי לא תומך...

ואז התקשרתי שוב כי זה נישמע לי לא הגיוני ודיברתי עם נציגה אחרת ושאלתי אותה האם אני יכול לשדרג ל 30MB והיא ענתי לי שכן!!

שאלתי לגבי המודם והיא אמרה לי שהכל בסדר!

ושידרגתי חינם ל 20MB

בקיצור אני רשמית יכול להגיד שהם שניהם רמאים

עשו לי אותו תרגיל

דחפו לי אנטיוירוס ועוד איזה משהו "בחינם" ורק לא מזמן שמתי לב שההטבות האלה ממש לא חינמיות..

שעה התווכחתי איתם בטלפון. אמרו שאין מצב בעולם שהציעו לך את זה בחינם ושמחיר החבילה מותנה בהטבות האלה. אם אתה רוצה אפשר להוריד את ההטבות אבל מחיר החבילה יעלה. איזה עצבים איתם..

בסוף חזרו אלי מקשרי לקוחות והורידו הטבה אחת מתוך 2..חצי נחמה

פורסם

כל מי שרוצה מידע לפני הטלפון לספק תקשורת או תשתית, וגם סלולרי - יש באתר כמה זה שהוא מתעדכן בקביעות ומהווה איום ממשי לנציגי הספקים, שנוהגים להתכחש אליו. ברור למה.

חפשו באתר את המסלול שמתאים לכם, הכנסו אליו, ובתגובות יש פרטים על עסקאות מהזמן האחרון.

השיטה המטומטמת שהם כופים עלינו, כל שנה, היא לברר מחיר ומייד להודיע על ניתוק. לא לדאוג, זו אינה הודעה על ניתוק ממשי אלא רק כוונה (כמובן אל תגידו את זה, לא מנתקים אתכם כל כך מהר). הטלפון משימור לקוחות יגיע די מהר, תקבעו לבד את המחיר הרצוי לפי אתר כמה זה ותמיד ימצאו סידור "מיוחד עבורך". שיהיה.

שעשעש אותי בשנה שעברה שהתקשרו אחרי כמה זמן להגיד לי ש... הם לא מוצאים מחירון כמו שהובטח לי ואז קיבעו אותי על מחירון גבוה בשקל. בנדיבות ליבי - הסכמתי...

למהירות של עד 5 מגה - המחיר של 30 ש"ח גבוה ממה שמוכר לי, כמעט פי 2. אולי היה שינוי לרעת הצרכנים.

הנשוא של אנטיוירוס חינם-בתשלום, ולפעמים שרות תמיכה - קיים אצלם כמעט כדרך קבע, שמעתי הרבה תלונות על כך. חייבים להתקשר אליהם מייד ולבטל את השרות כדי להמנע מתשלום מיותר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הבעיה היום זה לא הספק, זה התשתית.

התשתית עולה כפול ויותר מהספק ושם נמצא רוב הכסף של האינטרנט. אני לא עובר להוט רק בגלל מה שאני שומע על השירות לקוחות שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
שימו לב שהם לא מגלים את זה שיש התחייבות או תשלום/זיכוי כולשהו על המודם.

אני מודע לזה, סביבות ה24.90 עבור ראוטר , מודל חיוב זיכוי, ואם מתנתקים מהם אז משלמים סכום זה כפול 24 חודשים.

למזלי יש לי נתב תומך VDSL ככה שאין בעייה להתחבר ללא מודם בדיוק כמו שאני מחובר היום, וחוץ מזה אני גם לא יכול לעבור להוט גם אם אני ירצה :)

אודי A4

דימה.

פורסם
רוני אני לא קונה את זה

קרה לי ב-ו-ל אותו דבר, זו דרך פעולה שלהם, התקשרתי לפני סוף החבילה שלי, סידרתי בטלפון מחיר להמשך ואחרי חודשיים אני רואה חיובים מופרזים, אני מתקשר ואותו MP3 כמו שלך "אופס, לא הזינו למחשב"

שיטת מצליח במיטבה.

אל דאגה, אם לומר את האמת לרגע לא חשבתי שהיא באמת "שכחה", הרי היא עושה את זה בזמן שהיא מדברת איתי בטלפון. מה כבר היא יכולה לשכוח, ללחוץ על "אישור"?

מה שמדהים הוא ששיטת המצליח הזאת היא פשוט מטומטמת - הרי החיוב הוא לא 35 במקום 30, נניח, כך שבקלות אפשר לא לשים אליו לב. פה מדובר על כמעט פי 5! ונכון שמי שאחראית על התשלומים שמה לב לזה באיחור, וגם כשהיא שמה לב לזה לא ממש היה לה כוח להתעסק עם זה, אבל מזל שיש אותי שמוכן להמתין חצי שעה על הקו בשביל לסדר את הסיפור. וזה לא שזה לא מסתדר בסוף - הם הרי חייבים להחזיר את הכסף והם יחזירו. אז בשביל מה להשניא את עצמך על הלקוחות? הרי בהזדמנות הראשונה אני אעבור לחברה אחרת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני כרגע בבירור מול בב"ל שהבטיחו חודש חינם וההטבה לא מופיעה בדוא"ל של סיכום העסקה.

החברה הננטשת - נטויז'ן - נזכרה לתת הצעה אטרקטיבית (מאד) רק כאשר ישבתי על הקו שעה וסוף סוף קיבלתי נציג מספיק בכיר. אם בב"ל יאשרו את חודש ההנחה אשאר אתם. אם יתעקשו - יש לי 72 שעות לחזור לנטויז'ן בתנאים יותר זולים. פשוט ההמתנה לניתוק אצלם העלתה לי סעיף קשה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

20 מס"ש ב-100 ש"ח לחודש למשך שנה, ואז עולה ל-140 (או שמנהלים מו"מ חדש)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...