Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונות ההשחזה במפעל מופעלות בעזרת חגורות טיימינג מאוד ספציפיות -

19.4 אינץ' היקף (492 מ"מ בקירוב) - 80 שיניים עם מרווח של 3/8 בין כל שן.

הבעיה שלא מצאתי חגורה דומה באינטרנט (איביי וכ').

על החגורות שאנחנו משתמשים בהם כרגע רשום GATES POWERGRIP 0.9449x3/8 412mc

כל ניסיון למצוא באתר החברה GateS את החגורה הספציפית עלה בתוהו.

קניה בארץ לא רלוונטית עקב מחיר הזוי.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר חגורות כאלו למכירה באייבי וכ'.

אשמח גם לתת פרס כספי צנוע למי שיאתר לי מכירה עם אפשרות למשלוח לארץ, תודה :-D

הבוז לך.

פורסם

תפנה לחנות האספקה הטכנית איתה אתה עובד ותן לה לאתר לך חגורה.

יש תמיד את האופציה של לפנות ליצרן המכונה ולהזמין ממנו (אם אין לו הסכם בלעדיות עם הספק. אני כבר 3 חודשים מנסה למצוא בורג כדורי חליפי למחרטה שהסוכן בארץ רוצה מחיר כזה שקניתי בפחות שתי מחרטות משומשות כדי לפתור את הבעייה המיידית).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מבין שאתה בצפון אז נסה לפנות למסקו. הוא סוחר מכונות ישנות (וחדשות) אז אולי הוא ידע איפה למצוא.

פורסם
מכונות ההשחזה במפעל מופעלות בעזרת חגורות טיימינג מאוד ספציפיות -

19.4 אינץ' היקף (492 מ"מ בקירוב) - 80 שיניים עם מרווח של 3/8 בין כל שן.

הבעיה שלא מצאתי חגורה דומה באינטרנט (איביי וכ').

על החגורות שאנחנו משתמשים בהם כרגע רשום GATES POWERGRIP 0.9449x3/8 412mc

כל ניסיון למצוא באתר החברה GateS את החגורה הספציפית עלה בתוהו.

קניה בארץ לא רלוונטית עקב מחיר הזוי.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לאתר חגורות כאלו למכירה באייבי וכ'.

אשמח גם לתת פרס כספי צנוע למי שיאתר לי מכירה עם אפשרות למשלוח לארץ, תודה :-D

האם יש חגורה לרכב שמתאימה למכונה? האם ניסית לחפש חגורה שלא בתוך האתר של גייטס? והאם ניסית את שירות חיפוש המוצרים של דוד גוגל?

תפנה לחנות האספקה הטכנית איתה אתה עובד ותן לה לאתר לך חגורה.

יש תמיד את האופציה של לפנות ליצרן המכונה ולהזמין ממנו (אם אין לו הסכם בלעדיות עם הספק. אני כבר 3 חודשים מנסה למצוא בורג כדורי חליפי למחרטה שהסוכן בארץ רוצה מחיר כזה שקניתי בפחות שתי מחרטות משומשות כדי לפתור את הבעייה המיידית).

את "מרכז הברגים" בחיפה ניסית? או שאני לא מבין למה אתה קורא "בורג", גם זה יכול להיות...

תמיד ניתן גם לקנות מ"סוכן בלעדי" ממדינה אחרת, שאינה ישראל. או לפחות ניתן לנסות.:roll:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

חברים תודה רבה על ההיענות, לאון בן פסח אכן מחזיק את הרצועה הנ"ל, אך מסיבה פרטית לא ניתן לקנות ממנו כרגע, עדיין אובד עצות.

הבוז לך.

פורסם

מה רוחב החגורה? ניסית בחברות לחלפים של רכב?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

את "מרכז הברגים" בחיפה ניסית? או שאני לא מבין למה אתה קורא "בורג", גם זה יכול להיות...

תמיד ניתן גם לקנות מ"סוכן בלעדי" ממדינה אחרת, שאינה ישראל. או לפחות ניתן לנסות.:roll:

זה לא בורג כזה.

בורג הנעה כדורי הוא סוג של מיסב. פניתי גם לכל נציגויות המיסבים וגם ליצרנים עצמם אבל החארות עשו בורג בפסיעה לא סטנדרטית (הפסיעות הסטנדרטיות הן 5 ו 10 מ"מ והם עשו פסיעה 6 מ"מ. טריק ידוע של יצרני מכונות כדי שתהיה תלוי בהם) יבואן המכונה רוצה 24K רק על הבורג (צריך לעלות בסביבות ה 6-7K) במחיר כזה יחד עם העבודה עדיף לזרוק את המכונה.

• תוכן חדש...