Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש פה.

יש לי שאלה, ואחרי שהרצתי חיפוש בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית.

בגלל חוסר מקום ברכב, זו שאלה די משמעותית בשבילי: מה עדיף- להשקיע ברמקולים אחוריים?(ולהוסיף לו מגבר?) או לוותר על הרמקולים ולקנות סאב?

תודה!

פורסם

רמקול אחורי, (אני מניח שאתה מתכוון ל6X9) בחיים לא יישמע כמו סאב. נכון הוא משלים את החסר כאשר יש רק רמקולים קידמיים ברכב אבל זה ממש לא סאב.

לדעתי אם כבר יש מגבר אז עדיף לחבר סאב, ואם אין מקום אז סאב קטן.

פורסם

חבר יקר

אני דווקא ממליץ לך בגלל שאתה חדש דווקא כן ללכת על רמקול 6X9 אני יוצא מנקודת הנחה שהרמקול הקידמי הוא לא קומפוננט ממספר אלמנטים ולכן כדי לקבל צלילים ולהנות ממוזיקה כמו שצריך כדי שיהיה רמקולים טובים שנותנים את טווח הצלילים הגבוה והבינוני, תכוון את המגבר כמו שצריך ותוציא מה 6X9 אחלה צלילים, כשתמצא לנכון להשקיע ולבנות שווה להוסיף סאב(סאב יודע לתת צלילים נמוכים) דבר ששאר הרמקולים אצלך ברכב כרגע לא יודעים להפיק אבל לאט לאט מתקדמים...

פורסם

רמקול איכותי יעלה כסף שחבל להוציא עליו אם בסוף מוסיפים סאב. לדעתי אין שום טעם ב6X9 וסאב. בנוסף לא ציינת באיזה רכב מדובר, אבל אם זה כרוך בכל מני חיתוכים, אז זאת סיבה נוספת לרדת מזה.

בסופו של דבר זה עניין של תקציב, משושם שרמקול איכותי 6X9 יעלה הרבה פחות ממגבר +סאב+התקנה+ אולי אפילו קומפוננט קידמי.

הכי טוב, זה לתת תקציב שאתה מעוניין להשקיע ודגם הרכב, ולהמשיך משם.

פורסם

אני שאלתי אותה שאלה לפני כמה חודשים , וקניתי 6X9 לא קיבלתי תוצאה טובה , ואז קניתי גם סאב

אבל לחבר שלי יש 6X9 שנשמעים מאוד טוב ללא סאב גם בתדרים די נמוכים

H.U
CZ-500

AMP SAX 100.4 COMP
MLK165

AMP MONO1.2K SUB 2X
ES300

פורסם

אם אתה קונה 6x9 איכותיים,אתה יכול לכוון אותם במגבר על FULL שזה גם תדרים נמוכים וגם תדרים גבוהים .

זה נתן לו באסים ממש חזקים והרגיש כאילו יש איזה סאב מאחור,השאלה מה אתה מחפש .

אם התקציב שלך 3000 אלף,אתה יכול לקנות קומפוננט קדמי + סאב + מגבר ודברים יחסית איכותיים .

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם
אוקיי.. תודה .. יש לכם המלצות של מוצרים ספציפים? תקציב עד 3000 כולל רדיו דיסק.

תודה!

חייב להגיד שממקור ראשון, בבגאז' של מאזדה 2 נכנס סאב 40L וקניות מהסופר בכיף..

שאלה, אתה רוצה רדיו דיסק, השאלה היא אם יש לך כבר רדיו דיסק אחר או שאתה על המקורי? כי פלסטיקה כזו עלולה להוות חלק משמעותי מהתקציב (350-400 ש"ח)

אסביר עצמי:

לחבר מאוד טוב יש מאזדה 2, ועם סט של סאב JBL פורטד (לא מכיר את הדגם משו כמו 350RMS עגול), קומפוננטים מורל דוטק ומגבר Lightning Audio, הוא עשה אחלה סאונד באוטו וכשאני אומר אחלה זה בלשון המעטה כי גם הרכב קטן והכל מורגש בו מאוד חזק.

הוא הרכיב הכל לבד ובעיקרון הכל עלה לו 2500-2700 כולל חיווט. שוב ללא התקנה..

נסה לחשוב האם באמת נחוץ לך רדיו דיסק?

מה סגנון המוזיקה שלך?

"גבינה חינם יש רק במלכודת של עכברים" :evil:

פורסם

יש לי רכב דומה עם סאב 10 אינץ' של JBL עולה כ600 שקל,

קח סאב 8-10 אינץ' בתיבה אטומה

ברכב קטן לא תופס את כל הבגז' וגם הכי מתאים.

ניסיתי לשים סאבים 12 אינץ' וזה פשוט לא נשמע טוב , יותר מדי בומי.

12 אינץ' היה מתאים יותר למאזדה 3 \ 323 , לא מאזדה 2(זה לא סדאן , נכון ? ) .

פורסם
לא .. זו הרגילה. מה הדגם של הסאב שלך ?

GT5-10 בתיבה אטומה קטנה.

יש לו סאונד רך נעים , אני אוהב אותו למרות שהוא אחד הפשוטים.

• תוכן חדש...