Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמח שנהניתם מהתמונות.

עדיין לא הגעתי לשום מקום, אני נוהג ברכב יד שנייה בן 10, אני ב״מירוץ לדירה״ כמו כולם, פשוט עושה את זה במקום שנותן לי אפשרות להתפתח יותר מהר.

הפרויקט הזה באמת מדהים ומסתמן כאופציה לא רעה בהחלט למגורים עבורי ועבור משפחתי מאחר ופערי המחירים בשכירות זניחים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלא תטעה, אני דיברתי על איכות החיים והמחיה שלך ושל משפחתך אך ורק. רכב פחות מעניין, כי לא חסרים שם רכבים במחירים עוד נורמליים שאם תרצה להשקיע יותר תוכל להביא (לפי מה שאתה כותב כמובן, לא שאני יודע מה הולך שם :wink: ). אז כן, מבחינתי שיחקת אותה אם ובע"ה תעבור לפרויקט הזה שנראה ממש טוב. תעלה עוד תמונות של המבנה, ככה אם בא לך :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המקום בו הייתי בארוחת ערב נקרא BEL AIR RESIDENCE, זה בערך 15 דקות נסיעה מהבית שלי, הוא נחשב לפרוייקט מאוד יוקרתי למרות שמבחינת מחירי שכירות הוא לא יותר יקר בהרבה ביחס לאיפה שאני גר (כי אני גר ממש במרכז העיר).

בעוד 5 חודשים אנחנו נעבור דירה וזו בהחלט תיהיה אופציה למגורים עבורנו, פרוייקט מדהים.

תמונה להמחשה:

Cyber-Port-Road-Residence-Bel-Air-2-245-sqft-4--4cf9b7cce62d6c5920fb1300-0.jpg

לא נפלתי, הבריכה קטנה מדי. ;-)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עידן מחסובק עלייך!

אהבתי ביותר!

בנימה של קינאה ופירגון.

ושיהיה המון בהצלחה במירוץ לדירה כי פה בישראל המשחק מכור והמשתתפים הרימו יד ורגל.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אוף. מה עשית לנו ? עכשיו אנחנו מרגישים כמו אל באנדי שצריך לחזור הביתה אחרי שמאה דוגמניות נכנסו למדוד נעליים אצלו בחנות. סתם פורנו מלוכלך התמונות האלה !!!

להבדיל אני מציץ החוצה לחניה. שכונה סבירה בצפון ת"א. מה יש לנו פה: מזדה 2 ירוקה. עוד מזדה 2 ירוקה. הופ! הנה אחת כחולה, סחטיין! מזדה 3 אפורה. עוד אחת. פוקוס. שתי פונטו ספייס. הבראבו שלי. הפנדה. בימר סדרה 3 עתיקה ודי מוזנחת. היי, חידוש! מישהו פה קנה סוניק...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
אוף. מה עשית לנו ? עכשיו אנחנו מרגישים כמו אל באנדי שצריך לחזור הביתה אחרי שמאה דוגמניות נכנסו למדוד נעליים אצלו בחנות. סתם פורנו מלוכלך התמונות האלה !!!

להבדיל אני מציץ החוצה לחניה. שכונה סבירה בצפון ת"א. מה יש לנו פה: מזדה 2 ירוקה. עוד מזדה 2 ירוקה. הופ! הנה אחת כחולה, סחטיין! מזדה 3 אפורה. עוד אחת. פוקוס. שתי פונטו ספייס. הבראבו שלי. הפנדה. בימר סדרה 3 עתיקה ודי מוזנחת. היי, חידוש! מישהו פה קנה סוניק...

+1111!

הרגת אותי עם אל באנדי!

ממש ככה!

פורסם

אצלי לפחות בחנייה יש מרצדס SLK,אוודי A8,במוו E30 ישנה,והשאר יונדאי,מאזדה יונדאי והפונטיאק שלי. :lol:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
בכיף אנשים, תהנו.

אגב, שימו לב שהמזראטי, פורד והמרצדס מצויידות בהגה שמאלי בעוד ה-3 האחרות הינן הגה ימני, כמקובל בהונג קונג.

וזה תקין לנהיגה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

אין לכם יותר מידי מה לקנא בהם, הונג קונג היא מדינה בגודל של גוש דן בערך, ככה שאין להם הרבה לאן לנסוע עם הרכבים המפוארים האלה :)

• תוכן חדש...