Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו הכל מובן, הב.מ.וו של עידן זה כמו הפורד פוקוס 2003 פה אצלנו

בלי להעליב.

נ.ב - ישראל היא מדינת עולם שלישי, כבר אמרתי?

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פאק עידן... אחלה של מקום לאכול בו ארוחת שישי!

ובאמת אתה חייב לנו תמונה של הבניין, או לפחות כתובת שנחפש אותו בסטריט ויוו

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם כולם יתניעו יחד, הבניין יתמוטט. :-P

בתמונות הראשונות אמרתי לעצמי "נו, מילא",

אבל כשהגעתי לשורה עם הפרארי והמרצדס הוותיקות... :shock::shock2:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא יודע מה קורה מבחינה כלכלית באיזור שלך אבל אם אצלנו העשירון העליון היה נוהג על כאלה אני לא הייתי נוהג ברכב בן 11 וכך כל אזרחי המדינה.

שבת שלום :-)

העשירון העליון? אתה מתכוון האלפיון העליון... אולי בעצם העשרתלפיון העליון :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

428195_10150555575109962_678659961_9242483_442402260_n.jpg

אני מאמין שהדבר המדהים הזה שווה כמו כל חמשת הרכבים האחרים שלו ביחד...כל כך נדירה!

אני זוכר שבדובאי יש שתיים כאלה, כסופה ואדומה, זאת השלישית שאני רואה.

פורסם
לא רק שכולם חונים בין הקווים, כולם גם כנראה שירתו בצה"ל כי הם חונים עם הפנים לכיוון היציאה (חוץ מהב.מ.וו בתמונות האחרונות, היא כנראה של איזה הונגקונגי). מדהים.

זו באמת הפעם היחידה בערך שחניתי עם התחת בחוץ, אני תמיד חונה עם חזית החוצה אבל הפעם ירדתי מפלס בחניון ישר לתוך החנייה אז חסכתי זמן.

:lol:

יש גם פאביה, עם גג לבן!!!

אתה יודע מה מחרמן אותי, אה?....

:wink:

בקרוב אצלך עידן. :wink:

תודה רבה, מאחל שלכולנו יהיו "צעצועים" כאלה.

או שאתה גר במקביל ההונגקונגי למגדלי U בישראל.

זה לא החנייה של הבניין שלי, זו חנייה של קומפלס שנחשב מאוד יוקרתי אבל בוא נגיד שהחנייה ה"עממית" של הבניין שלי תגרום לחניון מגדלי U להחוויר...

טוב לראות שעם כל העושר סביבך, אתה עדיין ישראלי (רק ישראלים יעברו בחניון ויצלמו מכונית-מכונית). כמובן שזו מחמאה ולא עקיצה (הייתי עושה אותו הדבר).

האמת שעם כל המכוניות האלו, סיקרנת אותי איך הבניין עצמו מעוצב...הוא צריך להיות מאוד מפואר ועצום, לפי גודל החניון.

בשורה התחתונה, לפי המכוניות, לא חסרים יהלומנים בהונג קונג, אה? :)

לא יודע לגבי יהלומנים, בגדול לא חסר בהונג קונג כסף בכלליות....

ואני תמיד ישראלי לפני הכל.

:-)

עכשיו הכל מובן, הב.מ.וו של עידן זה כמו הפורד פוקוס 2003 פה אצלנו

בלי להעליב.

לא נעלב בכלל, אתה גם צודק, ב.מ.וו זו המכונית הכי פופולרית בהונג קונג (לא הרבה אחריה- פורשה).

בהשקה של הסדרה 3 החדשה זרקו שם קצת מספרים, ב-2011 נמכרו בהונג קונג מעל 6000 יחידות רק מסדרה 3, אחד הבכירים של ב.מ.וו ציין שהשוק הכי גדול של החברה זה השוק האמריקאי וציין שנמכרו שם השנה מעל 300,000 מכוניות ובאותה נשימה הוא ציין שכאשר משווים את מספר המכירות למספר תושבים השוק ההונג קונגי זה השוק הכי רווחי שלו וכדי שהשוק האמריקאי יוביל בסעיף הזה הם צריכים למכור שם 2.5 מליון מכוניות בשנה...

אז אין לי בעייה לנהוג בהונג קונג במאזדה 3\יונדאי I30\פוקוס של ישראל.

:lol:

ראוי לציין שבחניון הזה היו עוד המון רכבים מעניינים (פורשה למינהם, AMG וכו'), לא צילמתי הכל כי היה לוקח לי שעתיים לצלם ועוד 5 שעות להעלות....

המקום בו הייתי בארוחת ערב נקרא BEL AIR RESIDENCE, זה בערך 15 דקות נסיעה מהבית שלי, הוא נחשב לפרוייקט מאוד יוקרתי למרות שמבחינת מחירי שכירות הוא לא יותר יקר בהרבה ביחס לאיפה שאני גר (כי אני גר ממש במרכז העיר).

בעוד 5 חודשים אנחנו נעבור דירה וזו בהחלט תיהיה אופציה למגורים עבורנו, פרוייקט מדהים.

תמונה להמחשה:

Cyber-Port-Road-Residence-Bel-Air-2-245-sqft-4--4cf9b7cce62d6c5920fb1300-0.jpg

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ה CLK GTR מדהימה, למיטב הבנתי מדובר ברכב עם תג המחיר הכי גבוה שמרצדס הצביבו אי-פעם וכיום הן נסחרות באיזור ה 2 מיליון דולר.

תמונות מדהימות. במיוחד החלק השני :-P

תודה על השיתוף.

פורסם

עידן

התמונות האלה, נצחון בנוק אאוט :lol:

פשוט מדהים.

וקחו בחשבון שמחירי המכוניות בהונגקונג משתוות למחירי המכוניות בארץ מבחינת המיסוי כדי להבין איזה עוצמה כלכלית יש במקום הזה.

ממש היהלום שבכתר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עידן - בהחלט פרויקט מדהים. איזה מבנה - WOW :shock:

ישר כוח וכל הכבוד שהגעת לאן שהגעת. אתה תותח!

אה, כן, גם המכוניות סבבה. יאללה, עכשיו אתה מוכן להפסיק להוציא לנו את העיניים ולהסתלבט עלינו משם?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...