Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא התבלבלתי בינהן, הייתי בטוח שקלטתי שם אנזו.

הf50 קישטה את החדר שלי כפוסטר ענק מגיל ילדות, אני יודע איך היא נראת. :-)

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בואנה, הטויוטה קאמרי בתמונה השביעית בהודעה הראשונה פשוט פ33ה!!!! תשאל אותו אם הוא מוכר ...

redroze, אכול מקינאה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיץ את השרשור העתיק הזה בגלל חוויה משעשעת שהיתה לפני איזה שעתיים.

נסעתי עם הילדים והאישה לפארק כשפתאום אני קולט במראה השמאלית את אחת המכוניות מהשרשור המקורי:

428992_10150555576304962_543950345_n.jpg

הבחור היה קצת רחוק, נתתי כמה מכות גז כדי לבדוק אם יש מצב, הבחור הגיב במכת גז ונדבק לי לזנב, וכך יצא שבמשך קרוב ל-10 דקות הוא ואני משתעשעים לנו בכביש מפותל עם איזה 2-3 ישורות ארוכות.

הגענו לבסוף לרמזור בו אני אותתי שמאלה, הבחור עם הלמבו נעצר לימיני, אגודלים למעלה ונפרדנו לשלום.

היה מגניב בהחלט להשתעשע עם רכב ברמה הזאת, שנינו אמנם לא מתחנו עד למגבלות (בכל זאת אני עם אישה ו-2 ילדים) אבל יצרנו מספיק רעש ועניין כדי למשוך תשומת לב והאנשים על המדרכות לצידנו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

איזה קטע...

קרה לי מקרה בול אותו הדבר אתמול..

נוסע עם הבנות באופניים בפארק בכפר סבא... וילד עם תלת אופן מנסה לגרום לבת שלי לעשות פתיחות עם האופני " הלו קיטי " שלה...

איזה יופי של צרוף מקרים..

פורסם
עידןף ולפי התחושה שלך, יכלת לעמוד איתו? :twisted:

אין צל של ספק שהמורצ׳אלגו מהירה יותר מהרכב שלי וכמובן שגם יודעת לתקן כבישים מפותלים טוב יותר מהרכב שלי, מספיק להסתכל על הנתונים היבשים כדי להבין את זה.

ברחתי לו בישורות? לא.

עיכבתי אותו בישורות? גם לא.

בהשתעשעות חברית בכביש מפותל המכוניות בהחלט יכולות לתת פייט אחת לשניה מבלי להרגיש שאחד הרכבים מעכב את השני.

מה שכן, הבחור קיבל ריספקט, לא בכל יום נתקלים במישהו עם אוסף מכוניות כזה מרשים של מכוניות סופר יקרות וייחודיות שגם לא חושש ללחוץ בכביש מפותל (זה היה אומנם חברי אבל לחצנו יפה, בטוח שסיפקנו קונצרט יפה).

פורסם

עמוס השרת כנראה הוריד את התמונות עם הזמן, תזכורת זריזה:

406512_10150555574094962_104145323_n.jpg

404286_10150555574609962_1475194428_n.jpg

זה רק חלק מהאוסף של אותו בחור, זה גם רק חלק ממה שהיה שם בחניון המטורף הזה.

פורסם

HOLY DAMN

כל הרכבים האלו של אותו בחור..איזה תענוג לעיניים

כיף חיים :)

נ.ב לבחור יש טעם טוב, רק חבל שאין שם איזו דיאבלו... :p

Opel Adam S 2017

פורסם
אני מקפיץ את השרשור העתיק הזה בגלל חוויה משעשעת שהיתה לפני איזה שעתיים.

נסעתי עם הילדים והאישה לפארק כשפתאום אני קולט במראה השמאלית את אחת המכוניות מהשרשור המקורי:

428992_10150555576304962_543950345_n.jpg

הבחור היה קצת רחוק, נתתי כמה מכות גז כדי לבדוק אם יש מצב, הבחור הגיב במכת גז ונדבק לי לזנב, וכך יצא שבמשך קרוב ל-10 דקות הוא ואני משתעשעים לנו בכביש מפותל עם איזה 2-3 ישורות ארוכות.

הגענו לבסוף לרמזור בו אני אותתי שמאלה, הבחור עם הלמבו נעצר לימיני, אגודלים למעלה ונפרדנו לשלום.

היה מגניב בהחלט להשתעשע עם רכב ברמה הזאת, שנינו אמנם לא מתחנו עד למגבלות (בכל זאת אני עם אישה ו-2 ילדים) אבל יצרנו מספיק רעש ועניין כדי למשוך תשומת לב והאנשים על המדרכות לצידנו.

לעיתים זה קורה בארץ, ברוח ספורטיבית נחמדה כזאת.

רק שפה זה עם איביזות\לאונים\ ורחמנא ליצנה אאודי S על שלל דגמיה :roll:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...