Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[106 XSI]נורית אזהרה כתומה???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שךום לכולם!!!!

כרגע הנעתי את הרכב (לאחר שלא נסתי בו 3 ימים) ופיתאום נידלקה לי מנורה כתומה עם סימן כמו מאורר (אני חושב היא לא מובנת כולכך) מה יכולה להיות הסיבה להידלקות המנורה יש לציין שזו פעם ראשונה שאני ניתקל במנורה הזאת הרכב הוא 106 XSI

תודה לכול העונים!!!! 8)

מאזדה 6 2.3 פרימיום בציר 048)

פורסם

ע"פ ספר הרכב שנמצא ברשותי, באם אתה מתכוון לנורת אזהרה שממוקמת בצידו הימיני של לוח השעונים, הראשונה במספר...מדובר בנורת מערכת ההזרקה של הרכב (זו הנורה שיחידה מבין כולם שמאירה באור כתום ציור של "דמוי מאוורר".

מקווה שאכן בזה מדובר ושהבעיה תיפתר.

אלעד.

יום אחד ה"בייבי" שלי תהיה במצב כזה שיאמרו עליה "כל המוסיף - גורע"... עד אז אני מסמן עוד יום ב V שבו סידרתי בה משהו :)

פורסם

הנורה מתריעה על מערכת ניהול המנוע, קרי חיישנים למיניהם.

הם הוחלף חיישן הלמדא ב-106 שלך (מוברג לתוך ה-DownPipe,

בהמשך לסעפת הפליטה) מתישהו ?

בכל אופן, חיבור ציוד דיאגנוסטיקה במוסך לקריאת ההתרעה מהמחשב יסגור את הפינה.

MCS 2008

פורסם

נסעתי ברכב כשעה וחצי רצוף והמנורה לא נידלקה כדאי לי לחכות עם זה לטיפול במוסך עד שהמנורה תידלק שוב ,או שכדאי לי כבר ללכת למוסך ליבדוק את העיניין??? זה רציני כמו שזה ניראה???? :?

תודה על העזרה :o

פורסם

לי יש גם 106-ראלי המנורה נדלקת איצלי רק ברגע שאני מושך טורים מעל 7

לאחר ביקור שלי בחברה ובדיקה שם הוסבר לי שזה טבעי שמנורה זו תידלק במשיכות אבל בנסיעה רגילה כנראה שיש מגע רופף בחיישן תבדוק זאת

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם
לי יש גם 106-ראלי המנורה נדלקת איצלי רק ברגע שאני מושך טורים מעל 7

לאחר ביקור שלי בחברה ובדיקה שם הוסבר לי שזה טבעי שמנורה זו תידלק במשיכות אבל בנסיעה רגילה כנראה שיש מגע רופף בחיישן תבדוק זאת

זה לא טבעי בכלל.

אם זה הלוקש שמכרו לך, שיבושם לך.

אל תשכנע אחרים שזה "טבעי".

לא לעניין.

MCS 2008

פורסם

אז מה יכולה להיות הסיבה (אנשים שמבינים) ולא סתם שמנחשים

א.מה ללכת למוסך או שאפשר לחכות עם זה

תודה ח'ברה!!!!

• תוכן חדש...