Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שבשלב מסויים אני גם אנסה לבד.

לגבי רכב של 500 אלף, שאתה מביא רכב ב 100-150 אלף פחות, ויש מקרים שאפילו יותר, אז אנשים מוכנים לקחת סיכון.

נכון שיש מקרים של הפתעות, אבל מי שעושה שיעורי בית ובודק טוב טוב, הסיכוי להפתעה נמוך מאוד.

אני אישית מכיר מישהו שאחרי כל הקומבינות והקשרים שהיו לו בארץ, לא התקרב למחיר של יבוא אישי, ועשה טוב טוב שיעורי

בית לגבי הרכב שהוא רצה והביא ביבוא אישי את אותו רכב, רק ב 140 אלף פחות, וזה אחרי התשלום למאכער והאגרות.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל דבר אתה משתמש במקצוענים, למה לא להשתמש בהם גם כאן.

מחר איזה אידיוט יוציא הוראה שכדי לייבא רכב ביבוא אישי אתה עצמך צריך ללכת לייצרו.הגיוני ? לא.

אז בוא לא נקרא לאיש מאכר אלא מתווך, וכשמו כן הוא .

אני קונה והוא המתווך ביני לבין המוכר, ומסייע לי בכל מילוי הטפסים ובכל הבלה בלה מסביב.

תגרד קצת תראה את היבואנים הרשמיים שעומדים מאחורי כל זה, כי פרנסתם נפגעת ומחירי המכוניות שכיכבו ביבוא אישי נחתכו מחיריהם בארץ בעשרות אחוזים על ידי היבואנים.

תוצאה מבורכת!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אושרי, אין לי אלא להגיד לך נסה בעצמך ...

אגב, יש פער עצום בין רכב ב-200 לרכב ב-500 אלף ש"ח, ומי שמוציא חצי מיליון ש"ח על רכב יכול לשלם אותם ליבואן הרשמי בלי כאב ראש, בלי להסתבך ולקבל רכב עם אבא ואמא ! עם שירות, עם אחריות, בלי צ'אנס ש"במקרה" האוטו היה בהשכרת רכב קודם, או יועד למקום מושלג כמו אלסקה ובקיץ הראשון המנוע יישפך. גם בלי תאונות ובלי הפתעות ותהיה בטוח שמי שמשכיב סכומים כאלה אצל יבואן רכב מקבל שירות דה-לוקס ... קרו מקרים מעולם ותהיה בטוח שאני לא אומר סתם ... :wink:

אף אחד עוד לא נהיה עשיר מלהיות פראייר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

צריך לאחד את זה יחד עם להיות ישראלי זה...(מוטורי)

ישראלי אומרים לו תגיד שהפיאט 500 שלך היא דגם אחר של פיאט 500 ותרוויח מאות אלפי שקלים אז הוא עושה את זה.

או היה סוחר נשק שיש חקירה נגדו על עסקאות לא חוקיות שהוא עשה אז הוא בטוח ינסה להבריח מכונית

אייל

פורסם

ישה, אנחנו חיים במדינת חוק, בכל תחום אתה יכול להיעזר במומחים כאשר הדבר לא נאסר בחוק או מתוקף הוראה בעל תוקף חוקי (נוהל, הוראת שעה וכדומה). צו יבוא חו]פשי קובע מפורשות שאסור לייבא באמצעות אוסר ואוסר ייבואם של טובין ביבוא אישי לצורכי אספקה - אותו "מתווך" שאתה מתאר איננו מתווך אלא "יבואן", אם הוא עושה את הפעולות עבור ובשם האדם שיקבל את הרכב אזי מדובר באספקתו של הרכב ללקוח וזה יתכן רק ביבוא מסחרי. אתה מנסה להינות מכל העולמות: גם יבוא אישי, גם עסקת מכר (להבדיל משירות) שטיבה מסחרי וגם רכב משומש בן 24 חודשים. אין חיה כזאת לפי החוק. או יבוא מסחרי ואז אתה צריך להיות יבואן רכב עם כל המשתמע מכך, או יבוא אישי כמשמעו בצו יבוא חופשי בלי הנחות ובלי כיפופי פרשנות.

פורסם

VivaItalia

משום מה זו לא הפעם הראשונה שאתה מגיב בנושא (ישנם שירשורים נוספים). ובכל פעם אתה מגיב בתשוקה עזה וחוזרת על ריבוי הנוכלים, הגנבים ושאר מינים.

אתה מציג עובדות שגויות בין אם בכוונה או לא, אתה מציג טיעונים ילדותיים (עיין ערך ״מי שרוכש מכונית ב 500 אלף שח שיקנה מהייבואן״)

ישנם אנשים שכל רצונם זה לקבל עיסקה הוגנת ותמורה נאותה. אפיק היבוא האישי בהחלט מספק אלטרנטיבה סבירה לרכישה כנגד מיבואנים שגוזרים רווח של עשרות ומאות אלפי שקלים לרכב. לא פסול לקבל עצות מאנשים שיש להם ניסיון בדבר, כשם שאתה היית מבקש עזרה מקרוב משפחה אינסטלטור במידה והשרותים שלך היו ניסתמים.

משפחות היבואנים למיניהם הינם מאצילות הממון בישראל. מיליארדרים בשפה פשוטה. זאת מכיוון שהמוצרים שהם מוכרים הינם במחיר עלות...כגון רווח של 200 אלף שח על מרצדס.

פורסם

אלעד, לא רק שזה לא פעם ראשונה אלא כדי לבדוק את זה שוב בדקתי את היסטורית ההודעות של היוזר Vivaitalia ואתה תראה דיי מהר שרוב ההודעות שלו היו בעניין יבוא ורובן זעקה השמיימה על העושק של אנשים את היבואנים המסכנים.

זה מתחיל להריח כמו עוד שתול של בעל אינטרס כזה או אחר כמו שוטרים שכותבים בפורום ולא מודים בקול רם שהם שוטרים ובכל דיון על מהירות הם נהיים סניגורים של נהיגה ב90 קמ"ש כי זה החוק.

אז בוא נחזור שניה לעניין הנושא, החוק הזה לא מאלוהים אלא אנשים כתבו והעבירו אותו.

לאנשים האלה היה אינטרס להגן על היבואנים כי הרי הון ושילטון קיימים במדינה הזאת מהיום שהיא קמה, כאשר הם כתבו את החוק בצורה כזאת או אחרת הם לא חשבו על טובתך.

החוק בארץ אטום ומטומטם ולכן זה ברכה כל אחד שמנסה לעשות קומבינה על מיסי היבוא השוחטים והבירוקרטיה המסובכת בעולם.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

VivaItalia

אחד למען הגילוי הנאות ספר לנו בשם מי אתה עובד / כותב או מה הנגיעה האישית שלך לנושא.

שניים מותר לי להיעזר בשירותיו של בעל מקצוע לייבוא האישי שלי.

אסור לי לרכוש מאחד שרוכש את הרכב כיבוא אישי ואז מוכר לי אותו כיבוא אישי שלי. ואלה המקרים המדווחים.

הבדל גדול.

ולפחות לפי מה שנכתב על הפרק עומד מיסוד נושא המתווך האישי גם ביבוא רכב אישי.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

קצת סטיתם מהנושא, אל תעשו משרגא ברוש צדיק אשר סה"כ עוזר להילחם למען הצדק החברתי בזה שהעלים מס.

מהיכרות שלי איתו, יש לומר שאני לא מופתע כלל וכלל.

CamaroRS69 - תסביר לי איך זו בדיוק ברכה כאשר מאוז מאוד מאוד קטן מהאוכלוסיה אינו משלם את אותם המיסים שאני ואתה משלמים וזאת על אף שיש בידם ממון רב יותר ככל הנראה.

לפי ההגיון שלך, צדיק כל מי שמעלים מס הכנסה ועובד "בשחור", ממש לוחם חופש וצדק.

אתה מצדיק אותם עד כדי כך שאתה שמח לקחת על עצמך נטל מיסים כבד יותר (בהנחה שאתה לא מעלים מס גם כן).

פורסם

העשירים בכל העולם משלמים פחות מס מכל בן תמותה אחר.

למה?

כי הם שוכרים בעלי מקצוע כדי שיתחמנו את מס הכנסה , הם נעזרים במקלטי מס ועוד ועוד .

כך גם בארץ.

המרווח בין כלי ררב ביבוא מסחירי לבין רכב ביבוא אישי גבוה מאוד במכוניות הפאר / היקרות לכן יש כדאיות כלכלית ביבוא אישי.

במכונית קטנה/ זולה המרווח קטן ולכן לא כדאי לך לייבא באופן אישי .

ואת מי מעניין הסיפור הספציפי של שרגא ברוש

מדברים על התופעה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אותי מעניינת התופעה שעל אף שניתן לחסוך כמה עשרות אלפים ביבוא אישי של רכב פאר, עדיין אנשים מחפשים איך ניתן לרמות ולחסוך עוד כמה עשרות אלפים ברכישה.

וזאת תוך עבירה על החוק ולא תוך מציאת פרצות בחוק (להצהיר על הגירסה הכי פשוטה וליבא את הכי מפוארת זה לא פירצה אלה עבירה על החוק!).

אני רק כל פעם נדהם איך אנשים מכובדים ומבוססים, אשר לא חסר להם כלום כביכול (אך בפועל הם חיים על חשבון אחרים וצוברים חובות של עשרות מליוני שקלים ששקל אנחנו לא נראה מהם! לכאורה), עדיין מחפשים את החור של הגרוש ולא משנה להם אם זה כרוך בעבירה על החוק.

וזו התופעה ידידי.

פורסם

מה קרה קמארו, נגעתי בנקודה רגישה ?! יכול להיות שהתגובה שלך היא כזו בגלל הפונטיאק שלך שאני מניח שגם היא הגיעה ביבוא אישי מתישהו ?! :roll:

פורסם

כל עוד המדינה תנסה לדפוק את האזרח בכל צורה שהיא , האזרח ינסה לדפוק בחזרה , נקודה.

אמיר

Mitsubishi Evolution X MR

• תוכן חדש...