Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצעים באלפא רומיאו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן היה שבוע של מבצע אבל לא הייתי בארץ אז לא יצא לי לבדוק.

האם מישהו יודע באיזה מחירים הם הציעו את האלפא מיטו האוטומאטית? ובאיזה מחיר את הג'ולייטה האוטומאטית? (הדגם הפחות מאובזר- מחיר מחירון: 170,000)

אני מניח שאפשר להתמקח על אותו מחיר ולקבל אותו גם אם המבצע נגמר.

פורסם

אני מניח שלא היו הרבה קופצים על המבצע...

בכל מקרה אם מישהו קנה או קיבל הצעת מחיר לאחד מהרכבים הללו אשמח לשמוע.

אני מתלבט עם סיאט לאון, שם נותנים הנחות מאוד יפות.

פורסם

יש הנחות מאוד גדולות באלפא לאנשים מסויימים - אני שהלכתי לסוכנות (לא בתקופת מבצע) הוא הציע לי את המחיר שהיה כתוב על הסטנד ליד הרכב - הוא אמר שיש קצת מקום לגמישות אבל לא התעמקתי יותר מדי כי הרכב לא היה נראה לי (מיטו בגרסה הכי פשוטה - הרגישה מבפנים פחות איכותית ומרשימה מסובארו 82).

BUY AND DRIVE הציעו לי את אותו הרכב בהנחה די גדולה (20K או משהו כזה) אבל הוא יד ראשונה על שמם ויד שנייה על שמי עם 0 ק"מ.

הם התחייבו למכתב חתום מהנהלת סמל"ת על כך שהרכב חדש דנדש ולא עבר כלום.

וזה לפני מו"מ.

ככה שיש מקום גדול להוריד במחיר.

פורסם

תרשום לי בהודעה פרטית. איזה הצעות מחיר אתה רוצה ואני ידבר עם מנכל אלפא לסדר לך מחירים טובים

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
ניב , זה רציני - כי גם אני מתעניין באלפא גולייטה חדשה .

אייל .

שלחתי לך הודעה בפרטי.

וגם כל מי שמתעניין באלפא ולנצייה אפשר ליצור איתי קשר בפרטי, ואני אדאג לכם למחירים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

פורסם

אתה אשכרה מטריד אותו על כל מי שמתעניין ב"אולי לקנות פיאט/אלפא/לנציה"?

הוא עוד עונה לטלפונים שלך?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה אשכרה מטריד אותו על כל מי שמתעניין באולי לקנות פיאט/אלפא/לנציה?

הוא עוד עונה לטלפונים שלך?

ניר הוא חבר קרוב, ולאחר שעזרתי לו במכירה של כמה וכמה מכוניות הטלפון שלו תמיד זמין בשבילי.

עוד נקודה זה השיפור בשירות בסמל"ת וזה היחס האישי, אני לא חושב שכל מכירה למשל פולקסווגן תעניין או מעניינת את מנהל המותג, באלפא כן ותראה את כל הלקוחות של אלפא בשלוש השנים האחרונות שמחליפים אלפא באלפא רק בגלל השירות ותבינו למה אלפא עלו ככה במכירות.

אני אומר שוב כל מי שצריך את עזרתי אני פה ועושה את זה בכיף

פורסם

אני אומר שוב כל מי שצריך את עזרתי אני פה ועושה את זה בכיף

ועוד אחר כך אומרים שהישראלים חושבים רק על עצמם, כיף לראות תגובות בסגנון :)

Alfa Romeo Mito QV

פורסם
ניב אין לך במקרה קשר למנכ׳ל דלק מוטורס? אני רוצה פורד מונדאו:wink:

לצערי לא.

• תוכן חדש...