Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם באמת מאמינים לקטע של 95 קמ"ש= דו"ח?

קשה לי להאמין לזה ועוד יותר קשה לי לראות שאנשים מתייחסים לעניין ברצינות.

כפי שנרשם פה לפני כמה ימים, פשוט נצטרך להמתין מספר ימים/שבועות ע"מ לקורא על הדו"חות החדשים ולראות האם יש אמת בדבר של קמ"שים בודדים.

אם כבר מחשבה חיובית, אולי נראה את שרשור "צריכת הדלק שלך" מוקפץ עם תוצאות מאוד מפתיעות, עקב נסיעה על 90 קמ"ש.

בכל מקרה, אני נוסע על 100 קמ"ש (לפי לוח המכוונים) ובמידה ואקבל אזהרה החודש, ארכוש מכשיר GPS חמישה אינץ' + IGO.

אני לא מוכן לקבל את המחיר של צ'יטה בארץ.

אגב, ממארבים של שוטרים אני לא חושש, כיוון שאצלהם 100 קמ"ש זה עדיין נורמלי, אפילו 110 :).

• תגובות 298
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כן, אולי 3 שנים במקרה הטוב.

בשנה הבאה יש בחירות. תתפלא אילו דברים אפשר להוציא מנבחרי הציבור כל אימת שצמד המילים "שנת בחירות" צף ועולה.

מחאת הדיור נתפשה בקרב חלקים מסויימים בציבור כמהלך פוליטי של השמאל. טענו שכל מטרתה היא להפיל את שלטון נתניהו, לקעקע את מדיניותו הכלכלית הקפיטליסטית ושהיא מונהגת ע"י ילדים מפונקים ועצלנים.

מה יגידו על נפגעי מצלמות המהירות? שהם אנשי שמאל ששוב מצאו משהו להיתלות בו כדי להפיל את הממשלה? שהם מפונקים? יש מצב.

העניין הוא שבשלב כלשהו גם אלה שיגידו את הסיסמאות הנבובות האלה יילכדו בעדשת המצלמה. נראה מה אז יהיה להם להגיד.

כשיורד גשם כולם נרטבים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
בואו ניסע כולנו על 90, שיהיו פקקים מעניין את הת*ת, לא להכניס עוד שקל למדינה הזו. זו ההצעה שלי, ואני בעד. ואז מה? יורידו את מהירות המצלמה ל-85? :lol: מעולה.

לפחות על פי דמרקר, מה שאתה מציע יהיה ירייה ברגל.

על פי הכתבה שם סף הדוחות יהיה כ-10% מעל המהירות המותרת כאשר הסף הסופי יקבע בהתאם למספר הנתפסים, כלומר אם בקטע כביש מסויים אמורים לנסוע 90 קמ״ש אבל המון נתפסים על 105 קמ״ש אז האכיפה תתבצע נניח על 120 (שוב, סתם דוגמא להמחשה).

המטרה שלהם היא כמובן להוריד את סף האכיפה, הם רוצים להגיע למצב שבו באותו קטע כביש אנשים יורידו באמת מהירות ורובם יקבלו דו״חות על 100 קמ״ש והם יוכלו לאכוף כבר מ-105 קמ״ש וכל פעם להוריד את הסף עד שבאותו קטע יהיה סף של 100 קמ״ש.

קישור לכתבה:

http://www.themarker.com/dynamo/1.1633604

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פשוט נוראי על העסק הזה, היום נסעתי כל כביש 40, וכל פעם שאני רואה מצלמת רמזור אני ישר נזכר גם במצלמות מהירות, אם יעשו את הסטיה לכ 95 קמ"ש ודוח, אז באמת זה יהיה בעייתי, יהיו מליוני דוחות פשוט.

אתם רוצים להגיד לי שתתחילו לנסוע עכשיו על 85 בכביש מהיר?

פורסם

אם לרוב הנהגים ישלל הרישיון אז אכן ירדו כמות התאונות כי יהיו פחות מכוניות על הכביש.

כמובן שמישהו שם למעלה ינצל את העובדה הזאת ויגיד לנו למה המצלמות כן השיגו את המטרה.

במקביל כל אותם נשללים יסתובבו שעות בתחבורה הציבורית הנפלאה שלנו וימצאו את עצמם יוצאים בשעה 6 בבוקר כדי להגיע בשעה 8 בבוקר לעבודה, והם יסיימו לעבוד בשעה 4 ואז יגיעו לבית בשעה 6 או 7 בערב. כל הכסף שלהם ילך למטפלת לילדים כי מישהו צריך לשמור עליהם. וביום שישי שירצו ללכת לבנק, הם יצאו מוקדם כי בתוך העיר האוטובוס עושה סיבוב ענק ולוקח לו שעה להגיע.

ככה נמצא את עצמנו מסתובבים בלופ שלא נגמר ותמיד נהיה ערים כדי לתחזק את הממשלה הזאת.

עבדים היינו? אנחנו עדיין!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

המטרה שלהם תכלס היא לעשות כמה שיותר כסף, לכן יורידו את סף האכיפה בהתאם לכמות הנתפסים. אם כולם יסעו על 90 קמ"ש, תאורטית הם יוכלו להוריד את סף האכיפה ל 91 קמ"ש, העיקר שהמזומנים ימשיכו לזרום.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בהולנד מולדת הגאטסו האכיפה היא באיזור החמישה אחוזים מעל המהירות המותרת, אני בספק אם בארץ יאכפו בטווח נמוך יותר. בנוסף לכך קשה לי להאמין שאכיפה דרקונית כמו זו שהכותבים כאן חוששים שתתרחש תעמוד במבחן בית המשפט.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

אבל זה לא הגיוני בעליל, אתה תקבל דו"ח שרשום בו 91 קמ"ש חריגה של 1 קמ"ש מעל המותר?!

נשמע לכם הגיוני כל העסק הזה?

הרי זה מקובל בכל העולם הנושא של חריגה של 10%... אם מותר 90 חייבים לתת סטיה מסוימת כלפי מעלה ומקובל שזה יהיה 10 קמ"ש אחרת כל הנהגים יהיו דבוקים לדש בורד, או פשוט יסעו על 80 וזהו...

אני לא מצליח לחשוב על המצב הזה אפילו בצחוק.

פורסם

מעניין מי הגיבור שיקום וילחם באי צדק הזה ... חבל שאין איזה סופר-הירו שיהרוס את כל המצלמות המיותרות האלה !

אוטו-מאניה :-)

פורסם

בממל"ז הם חייבים לתת לך סטייה כלשהי כי יש שם גורם אנושי שיכול להטות את התוצאה עד 5%.

במצלמה אין סטייה אז הם יכולים לעשות מה שבא להם.

זה יותר מורכב מזה אבל בעצם מה שהם רוצים זה לעשות את החיים קשים לכולם ולהוריד נהגים מהכביש, תוך כדי שמעשירים את המדינה על חשבון האזרחים.

פורסם
בשנה הבאה יש בחירות. תתפלא אילו דברים אפשר להוציא מנבחרי הציבור כל אימת שצמד המילים "שנת בחירות" צף ועולה.

מחאת הדיור נתפשה בקרב חלקים מסויימים בציבור כמהלך פוליטי של השמאל. טענו שכל מטרתה היא להפיל את שלטון נתניהו, לקעקע את מדיניותו הכלכלית הקפיטליסטית ושהיא מונהגת ע"י ילדים מפונקים ועצלנים.

מה יגידו על נפגעי מצלמות המהירות? שהם אנשי שמאל ששוב מצאו משהו להיתלות בו כדי להפיל את הממשלה? שהם מפונקים? יש מצב.

העניין הוא שבשלב כלשהו גם אלה שיגידו את הסיסמאות הנבובות האלה יילכדו בעדשת המצלמה. נראה מה אז יהיה להם להגיד.

כשיורד גשם כולם נרטבים.

התאוריה שלך על שנת בחירות נכונה כמעט תמיד, אבל במקרה הזה הושקעו מאות מיליוני שקלים ואף אחד לא ירצה להודות בטעות הזו אף פעם, הוא יצלב פעמיים, פעם אחת על בזבוז כספי ציבור ופעם שניה בניסיון לעשוק עוד כספים מאותו ציבור בדיוק. בטח לא כשטענות הנגד והוויכוח בעניין שנוי במחלוקת (אולי לא כאן, אבל מספיק אנשים חושבים שזה אשכרה הפתרון לתאונות הדרכים).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
לפחות על פי דמרקר, מה שאתה מציע יהיה ירייה ברגל.

קישור לכתבה:

http://www.themarker.com/dynamo/1.1633604

עידן, למה יריה ברגל? נכון שנסע על 90 גג אבל ככה המצלמות לא יעשו את העבודה שלהן (הכנסות למדינה מהאזרחים) והם יידפקו. אני בעד.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כמה הערות:

1. על נסיעה בכביש בין-עירוני במהירות גבוהה מהמותר עד 25 קמ"ש - אין נקודות ויש רק קנס של 270 ש"ח (למיטב זכרוני), כך שאף נהג נורמטיבי לא יקבל שלילה בשל העבירות הללו, מטרת המחוקק היא "שלם - וסע".

2. טיעון שנת הבחירות הוא נכון ויהיה עוד יותר נכון אם יהיה מהפך שלטוני שאז יכול לבוא שר חדש ולהגיד "קודמי אדיוט" ולפרק את מערך המצלמות, אלא כמובן אם יתברר (ולדעתי זה המצב) שהמדינה חתומה על הסכם לטווח ארוך עם מל"מ-תים, ימ"ש.

3. הפתרון למכה הזו יבוא בכמה אופנים:

* הורדת המהירות בכבישים תביא לירידה בצריכת הדלק ובגביית מס הבלו בגינו, דבר שיביא להפחתה בהכנסות המדינה.

* המצלמות האלה יקטינו את החשק לרכוש רכב "גרזן" שהמיסים בעבורו גבוהים בהרבה משל רכב רגיל - עוד כדור שפקידי המס יורים לעצמם ברגל.

* כמובן שתמיד אפשר לסמוך על אנשים טובים שבצורה כזו או אחרת ינטרלו את המצלמה.

פורסם

הם לא טיפשים שם במשרד התחבורה.

בהתחלה לא יתנו לחרוג כדי שנהגים יפחדו ויורידו מהירות , הראשונים שיתפסו יהיו השעיר לעזעזל.

לאחר מכן יעלוו את הסף .

גם אני התעצבנתי בהתחלה מכל העניין אך חשבתי לעצמי כמה פעמים הייתה מאחוריי מאזדה 3 ליסינג שסינורה אותי וטסה במהירות .

• תוכן חדש...