Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם סלקום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבילת ה-384Kbps כבר לא קיימת מזה מספר חודשים, סלקום העלו את המהירויות ובמקביל גם את המחיר.

ולמי שלא נזקק ל-streaming או הורדות גדולות אלא רק גלישה ברשת ודוא"ל אותה חבילת 384Kbps נתנה תמורה מצויינת לכספו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני קניתי בסלקום חבילה ללא הגבלה שעלתה לי כמעט 100 שקלים. המהירות שם היתה זוועתית, וזה בלשון המעטה. אצל רמי לוי המצב הפוך-יש הגבלת נפח של 5 ג'יגה (אבל אני בקושי מגיע לגי'גה) אבל המהירות שם ממש טובה.

פורסם
חבילת ה-384Kbps כבר לא קיימת מזה מספר חודשים, סלקום העלו את המהירויות ובמקביל גם את המחיר.

ולמי שלא נזקק ל-streaming או הורדות גדולות אלא רק גלישה ברשת ודוא"ל אותה חבילת 384Kbps נתנה תמורה מצויינת לכספו.

את החבילה הזו הציעו לי בחודש ינואר השנה (2012), שזה בערך חודשיים - אולי שלושה - אחורה מרגע זה. "מספר חודשים" זו הגדרה שהיא קצת רחבהמידי לתאר את המצב :lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רמי לוי מתבסס על הרשת המצויינת של פלאפון, ונפח של 5 ג"ב הוא נפח עצום. למעשה אפשר להעביר אל כל פעילות הדיבור לספקי VoIP (כולל SIP), אולם כיון שההפרש במחיר בין ספקים אלה לבין שימוש ברשת הסלולר דרך רמי לוי קטן נראה כילפחות לשיחות בתוך הארץ מדובר בחסכון שאינו מוצדק עקב המורכבות הטכנית והירידה באיכות השמע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

רכשתי 100 דק'+100 אסאמאסים ב115 ש"ח.

זה בערך מה שזבאלהפון נתנו לי. לקוח וותיק של 15 שנה. רק בלי SMSסים.:evil:

סלקום ה(לא) ** אתה מתכוון להגיד: מאד", נכון? יקרים, נראה לי שאחרי 15 שנה הגיע הזמן להגיד שלום ולא להתראות :evil:

זה מה שמביאים בארץ למי שלקוח ותיק - חשובנית עם תשלום גבוה משל כולם. אין להם בושה, לא בסלקום, לא בהוט לא בבזק ועוד חברות ששכחתי כבר שאנחנו מנויים שלהם מאז שהם רק הקימו את החברות. מנסיון מר.

זבאלהפון. זבאלהפון. זבאלהפון.

אני קניתי בסלקום חבילה ללא הגבלה שעלתה לי כמעט 100 שקלים. המהירות שם היתה זוועתית, וזה בלשון המעטה. אצל רמי לוי המצב הפוך-יש הגבלת נפח של 5 ג'יגה (אבל אני בקושי מגיע לגי'גה) אבל המהירות שם ממש טובה.

יש הבדל מורגש בין הרשת של זבאלהפון לבין הרשת של הירבוע הכתום. ראה מה שספריאל כתב.

רמי לוי מתבסס על הרשת המצויינת של פלאפון, ונפח של 5 ג"ב הוא נפח עצום.

אני לא יודע למה אתם משתמשים ברשת הסלולרית שלכם בדיוק, אבל איך אתם מגיעים לג'יגה?!?! אני לא עובר את ה-120 מגה בחודש רע!!! והאינטרנט כל הזמן פתוח...:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא יודע למה אתם משתמשים ברשת הסלולרית שלכם בדיוק, אבל איך אתם מגיעים לג'יגה?!?! אני לא עובר את ה-120 מגה בחודש רע!!! והאינטרנט כל הזמן פתוח...:shock:

בקלות , אחת הסיבות שהצטרפתי ביוני לסלקום היא האינטרנט ללא הגבלה , אני למשל לעיתים תכופות משתמש באייפון כנקודת גישה למחשב הנייד וגולש ככה ברשת.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

תתחיל לצפות בסרטונים בYOUTUBE (טריילרים לסרטים,קליפים של מוזיקה,וסתם סרטים אחרים).

תתחיל להוריד אפליקציות מעניינות (סתם בשביל לבדוק ואולי לתת פידבק אחר כך).

גם להשתמש באינטרנט של המכשיר בתור נקודה חמה (HOTSPOT) ואז לגלוש דרכו ממחשב נייד (או נייח עם כ.אלחוטי)

ותראה את הנפח מטפס די יפה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

בשביל לקבל תכניות טובות מסלקום צריך כמה דברים:

1. סבלנות של ברזל

2. עקשנות של ברזל

3. יכולת התנסחות בלתי מתפשרת

4. לשמור כל חשבונית בשנה האחרונה לפחות

5. להקליט את השיחות

6. לדעת את התעריפים על חבילות מקבילות אצל המתחרים

7. להתקשר אחת לחצי שנה ולאיים בעזיבה בשביל למקסם את התנאים

8. עקשנות של ברזל כבר אמרתי?

אני הוצאתי מהנבלות (ואני לא כותב זאת סתם) ב-179 ש"ח - 1200 דקות, 1200 סמסים, גלישה ללא הגבלה.

יש לציין שאילולא הקרציות שלי והעקשנות שלי, הייתי מקבל זובור. צריך איתם יכולת התמדה לא מהעולם הזה.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אין לי מושג למה אתם ממשיכים להתחנן לחברות זבל האלה, עברתי לפני חודשיים לרמי לוי, עד היום אין שום בעיות הגלישה מהירה מאוד הקליטה מצויינת והחשבונית קוצצה ביותר מחצי.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני הוצאתי מהנבלות (ואני לא כותב זאת סתם) ב-179 ש"ח - 1200 דקות, 1200 סמסים, גלישה ללא הגבלה.

יש לציין שאילולא הקרציות שלי והעקשנות שלי, הייתי מקבל זובור. צריך איתם יכולת התמדה לא מהעולם הזה.

גלישה ללא הגבלה נשמע נחמד, אבל הגלישה ללא הגבלה שלהם שווה לת*ת (1MB).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני ואישתי עברנו לרמי לוי לפני כחודש, אחרינו חמי עבר גם

גם אליו וגם לאישתי התקשרו להציע לחזור, אישתי לא הסכימה לדבר איתם אפילו

לחמי הציעו את אותה חבילה בדיוק כמו של רמי לוי (כך הוא אמר, אבל יש סיכוי שמדובר על מחיר זהה רק בחבילה שמשלמים עליה מראש)

אליי כנראה התקשרו באותו יום שהתקשרו לאישתי, אבל לרוב אני לא עונה למספרים חסויים בזמן העבודה, אז כנראה התייאשו ממני

אגב, לפני כחצי שנה עברתי לחבילה בסלקום של 50 ש"ח 100 דקות + 100 SMS (תעשו חישוב, יוצא אותו הדבר כמו רמי לוי, רק התשלום הוא בכל מקרה, גם אם אני לא מנצל את החבילה)

חודש-חודשיים אחרי שעשיתי את החבילה, מתקשרים אלי ואומרים לי שהממוצע החודשי שלי הוא 62 (או משהו כזה) ש"ח בחודש, ורוצים להוזיל לי ע"י מעבר לתוכנית של 140 יחדות שאפשר לנצל כ-דקות או כ-SMS ב 55 ש"ח, לא משנה כמה הסברתי שלנציג שהחבילה שיש לי כרגע יותר משתלמם והממוצע הוא לא 62 בדיוק (הוא כן, אבל רק עברתי לחבילה של 50 ש"ח שאני בקושי מנצל)

אחרי השיחה הזאת חשבתי שיעזבו אותי או שאם יתקשרו אולי יציעו משהו באמת יותר משתלם (יחסית), כמובן שהתקשרו שוב (לפעמים בהפרש של יום) והציעו לי בדיוק את אותה חבילה (140 יחדות שאפשר לנצל כ-דקות או כ-SMS)

לנציגה האחרונה הודעתי שנמאס לי שמציעים לי 15 פעמים את אותה התכנית שלא משתלמת לי בכלל, ואני בכלל מתכוון לעבור לרמי לוי, היא אמרה שהיא תציין את זה, מאז לא שמעתי מהם, וטוב לי עם זה

• תוכן חדש...