Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף מבין השניים כרכב שני המשמש בעיקר לנסיעה לעבודה וטיפה קצת מעבר. בקטע של אמינות וחיסכון בדלק.

אשמח להמלצה

פורסם

על איזה שנים מדובר?

כבר שנים לא מתקן גיטרות
שטח: סמוראי קצר 98 --> סמוראי ארוך 88 --> גראנד ויטרה 98 --> פאג'רו Q ארוך 2000 --> האנטר 2014 --> שבי ואן G30 4X4 קוויגלי
כביש: רנו קליאו 2012 1150 ידנית

פורסם

אני הייתי אומר שעד שנת 1993 יש עדיפות קלה לסוויפט.

במודלים חדשים יותר שרייד עדיפה, כי זה דגם חדש ובסוויפט הדגם לא השתנה עד שנת 2001.

פורסם

אף אחת מהן לא יצירת מופת ומדובר בפחנועים יפניים שתוכננו במאה הקודמת.

שתיהן לא חסכוניות כפי שלפעמים חושבים בדגמים האוטומטיים שלהם.

האמינות פחות או יותר זהה וטובה אלא שהכל על הנייר משום שברכבים כאלו משנתונים כאלו מה שבאמת קובע זהו המצב של

הרכב הספיציפי,מה עבר,מה לא עבר ואיך טופל.

משכך מומלץ לחפש רכב מטופל ושמור ללא עבר "מכביד".

אם אתה מתעקש על דגם אוטומטי הן עדיפות על מרבית אם לא כל האירופאיות הקטנטנות מאותם השנתונים.

כרכב עירוני יוצא מן הכלל בקטיגוריה הנ"ל הייתי שוקל גם יונדאי אטוס,רכב אמין מאד,אחזקתו זולה יחסית,יש ח"ח,נ"מ,הגה כוח,כרית אויר ומזגן יעיל.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לספידרמן קודם כל תודה על ההתיחסות.

התקציב הוא משהו באזור העשר אלף פחות או יותר והחשיבות היא בראש ובראשונה לרכב אמין וחסכני עם מחירי הדלק המטורפים היום בארץ. האטוס נראית לי מעט יקרה מידי ועם מנוע קטן. מה לגבי קיה פריד או משהו אחר בסגנון נשמח להמלצה. הסוזוקי והשרייד עלו לי כרכבים מוכרים ונעימים למשתמש.

פורסם

הקיה פרייד עושה שימוש בהרבה ממכלולי המאזדה 121 (בימבה) וגם היא כמו המכוניות שהזכרתי קודם פחנוע של ממש,אף גרוע יותר מהנ"ל.

אשר לאמינות-האמינות הייתה טובה מאד לפחות לגבי המכלולים המיכניים.

לפני שרכשתי את האטוס עבור אשתי שקלתי גם את הפרייד נוכח יחס מחיר/תמורה. למרות מוניטין האמינות היה קשה מאד למצוא רכב תקין והזמן לא היטיב עם רובן.

מעבר לשאלת האמינות הרי שבכל שאר הפרמטרים הפרייד מפגרת אחרי השרייד והסוויפט.

אם אתה מוכן להסתפק ברכב בסיסי מאד ואם תמצא פרייד שמורה מאד,עם קילומטרז' שפוי ובמחיר אטרקטיבי באמת,זו יכולה להיות אופציה.

וועוד רעיון,אם אתה מחפש רכב ידני אפשר לשקול גם פז'ו 205 מהמודלים האחרונים,רכב שמור שטופל נכון ובמי קרור מתאימים יגלה אמינות טובה למדי אבל אין ספק שהוא עולה בכל פרמטר אחר על המתחרות מהמזרח הרחוק שהוזכרו לעיל.

היום פורסמה למשל פז'ו 205 98 עם 99,000 קילומטרים,טסט לשנה ושמורה לכאורה במחיר 8,200 ש"ח (לפני מיקוח)בלוח יד 2. אני למשל הייתי שוקל רכב כזה. כמובן שאין לי שום קשר שהוא למודעה או לרכב או אפילו לאזור בארץ בו פורסם (חולון בת ים) וכמובן שיש לבדוק טוב מאד מה באמת נכון ממה שפורסם ומה באמת מצב הרכב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

לספידרמן אהלן ושוב תודה

אבל אם כבר התחלת אז עוד אופציה שאני שוקל היא רנו קנגו ואולי גם כרכב גדול קצת מאחור על מנת להכניס עגלת תינוק ודברים נוספים. איך אתה רואה את הרכב הזה כאמין עלות תיקונים וכצרכן דלק או אם אינני טועה דיזל.

פורסם
לספידרמן אהלן ושוב תודה

אבל אם כבר התחלת אז עוד אופציה שאני שוקל היא רנו קנגו ואולי גם כרכב גדול קצת מאחור על מנת להכניס עגלת תינוק ודברים נוספים. איך אתה רואה את הרכב הזה כאמין עלות תיקונים וכצרכן דלק או אם אינני טועה דיזל.

רנו קנגו זה 1.9D של 65 כ"ס,

מנוע מאוד אמין, אמנם ביצועים לא משהו, אבל למישהו שמתנייד רוב הזמן בעיר זה מספיק.

השאלה איך יהיה המצב שלו אחריי ש"קרעו" אותו לרוב,

זה רכבים שמי שקנה אותם לרוב, קנה אותם בשביל לנסוע ולא בשביל שיעמדו ליד הבית ויסעו בשבוע 20 ק"מ...

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

קנגו ב 10.000 זה רעיון לא טוב, למרות שבסכום הזה אפשר לקנות מודלים מתקדמים יחסית, 2002, 2003.

רוב המכוניות האלו בגיל הזה בלויות ועייפות, וסבלות מאחזקה לקויה.

אם אתה מוצא בהזדמות רכב סופר שמור מיד פרטית-רק אז כדאי לחשוב על זה. ועדיין, האחזקה שלו תיהיה יקרה יותר משמעותית מכל המכוניות האחרות שהוזכרו כאן.

פורסם

הסוזוקי סוייפט רכב סבבה לגמרי, קטן אבל חסכוני בדלק ועם מחיר הדלק שהגיע לשיאו מאמין שישתלם לך.

מאיזה שנה תיכננת לרכוש אותו?

פורסם

השנה שתכננתי היא משהו באזור 2000

ספידומן אוקי שכנעת אותי לרדת מהקנגו למרות שזה לרגע אחד קסם לי מבחינת מקום בתא מטען ושימוש בדיזל שנותן פר ק"מ יותר גבוה.

פורסם

אם התקציב הוא 10,000 ואתה רוצה רכב חסכוני אז לפי דעתי לך על הפונטו ספייס שנת 2001.

הרבה יותר חסכוני ומודרני מהרכבים שציינת...

• תוכן חדש...