Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נפלה לי מציאה לקנות פיאט פונטו ספייס 2001 ב5500 אלף שקל מחבר קרוב של המשפחה. האוטו יד רביעית האוטו עצמו עשה 230 אלף ק"מ שבתאכלס לאוטו הוחלף שנה שעברה מנוע שעשה רק 40 אלף ק"מ.

האוטו שמור מבחינה קוסמטית מאוד למעט מכה בדלת שלדעתי ניתן לסדר באופן עצמי ועוד מכה ליד הסמל של האוטו על המכסה מנוע.

יש לאוטו קבלות על טיפולים שלפני שנה בכמעט 10000 שקל ועוד טיפול פני טסט ב2000 שקל לפני 4 חודשים בקיצור האוטו עם טסט במצב יחסית שמור וטופל נכון לבעלים הקודמים במוסך מורשה.

הבעיה היא שלאוטו יש בעיות שנחשבות לבעיות קטנות אבל אני רוצה לדעת מבחינה כספית עם יש ממה לפחד:

חלון של הנהג עובד אבל לא מצליח לעלות, מגב אחד בצד של הנהג כנירא צריכים להחליף לו את המנוע או הזרוע והמזגן עובד חבל על הזמן אבל יש לו בעיה שהרבה מהאוויר והכוח בורח לו למתחת לדשבורד איפה שנוסע שליד הנהג יושב ולכן רק במצב 3-4 מרגישים אותו שככה שרוב הכוח והעוצמה בורחים למטה השאלה אם זה משהו רציני במזגן או רק משהו שצריך להחלליף הכל שם.

דבר נוסף שהיתגלה לי זה שהגיר הלך ויחד איתו צריך גם הקלאץ אז דיברנו עם החבר והורדנו אותו ל4000 שקל והוחלט שנסחוב כמה שנסחוב עם הגיר עד שנחליף אותו, אז רציתי לדעת גם כמה יעלה לי החלפה של הגיר והקלאץ ובכלל מחיר כזה עם בעיות כאלה שווה??

פורסם

והודעה כזו אתה פותח במילים "נפלה לי מציאה"?

מה מציאה באוטו הזה? עבר טיפולים ב12 אלף שקל בשנה האחרונה, ואחרי כל זה עדיין בלי גיר, בלי קלאץ', בלי מגבים, עם תקלה במזגן וחלון שלא עולה. מה כבר תיקנו בו בכל הכסף הזה, חוץ מהמנוע? מה הוא היה לפני כן, פסל סביבתי?

ומה זה אומר "התגלה לי שהגיר הלך"? המוכר לא הציג את זה בפניך? רע מאוד.

תברר במוסך שבו היית הולך לטפל אם היית קונה את הרכב מה עלות התיקון של כל הדברים האלה, כולל גיר וקלאץ'. כנראה שעל המזגן והמגב לא יוכלו לתת לך הערכה מדוייקת כי צריך יהיה לראות את האוטו בשביל זה. גם על הגיר לא בטוח שיוכלו לענות לך במדוייק, כי התקלה בו לא ממש ברורה. מצד אחד אתה אומר שהגיר "הלך", ומצד שני אתה איכשהו מתכוון להמשיך לנסוע איתו. אבל תברר לגבי עלות של גיר חדש, בשביל הערכה פסימית כמה שיותר.

בכל מקרה, נשמע כמו שק של צרות. מבחינתי גם 1000 שקל לא שמים על אוטו כזה. גם לא לחלקים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

המציאה פה היא שבד"כ רכבים כאלה נמכרים בסביבות 10 אלף ש"ח. הבחור קונה את הרכב ב-4 אלף ש"ח.

עם זאת, אני לא מתרשם שמדובר ברכב מטופל במיוחד. גם רכב שמטופל במוסך מורשה, אם הלקוח הוא קמצן חאפר - ייראה בהתאם.

אצלי למשל בפונטו ספייס, יש 150K על השעון ואין אפילו תקלה אחת מבין כל אלה שאתה מציין כאן. לא מוסיף אפילו לא גרם שמן בין טיפול לטיפול. אין צורך!

אז קח בחשבון שיש פה לא מעט דברים לסדר, סביבות 3-4 אלף ש"ח במינימום (מה זה גיר שהלך? אתה מתכוון קלאץ' או כל הגיר?),

וסביר להניח שגם כל היתר לא במצב כזה להיט. אגזוז, ממיר קטליטי, בולמי זעזועים, חלקי פרונט, רדיאטור. בטח הכל גמור, כמו האוטו הזה, שטחנו לו את הצורה ופשוט לא מכרו אותו בזמן לפראייר :cry:

פורסם

הנחתי שה"מציאה" היא בגלל המחיר. אבל לקנות ב4000 ש"ח רכב שללא ספק טופל בצורה מזעזעת עד כה, ושלא רואים באופק סוף להוצאות שלו- זו לא מציאה בעיניי, גם אם יעלה שקל.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• תוכן חדש...