Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

נכון להיום אני בעל דייהטסו שרייד 98 ובימים האחרונים חשבתי להתחדש במעט ולעלות בשנתון ובאיכות אבל אני די מפחד מלעשות את הצעד הזה מסיבה אחת, שההבדל לא יהיה כזה משמעותי וסתם אני אחליף רכב אמין וטוב שאני כבר מכיר ויודע את הנקודות החלשות שלו לרכב שצריך ישור קו ורכב שהוא פחות אמין.

מה שכן השרייד אוטו אמין מאוד, חזק (כן כן כמה שזה נשמע עלוב אבל גם אני היתי מופתע) והדבר הקטן הזה בן 14 מצליח לתת בראש לכמה משפחתיות מודרניות. אבל נכון לעכשיו די מתחיל להמאס לי בין אם זה נוחות,מראה.

אשמח לשמוע את דעתכם.

האופציה שחשבתי עליה ונראת לי הכי משתלמת היא פולו 2001-2002 ידנית.

פורסם

הפולו תהיה אכן קפיצת מדרגה,איכות חומרים,בטיחות,נוחות.אם תתן תקציב אפשר יהיה גם והעדפה לידני או אוטומט אפשר יהיה לתת לך עוד אופציות במידה ואתה לא נעול על הפולו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפולו תהיה אכן קפיצת מדרגה,איכות חומרים,בטיחות,נוחות.אם תתן תקציב אפשר יהיה גם והעדפה לידני או אוטומט אפשר יהיה לתת לך עוד אופציות במידה ואתה לא נעול על הפולו.

תקציב סביבות ה20K ורק ידנית.

פורסם

בנוסף לפולו הייתי מוסיף את הספייס,תוכל לקנות גם משנתון מתקדם יותר מהפולו.

קח בחשבון שתצטרך לעשות יישור קו בהתחלה ואולי יהיו הפתעות שבעלים הקודם הזניח.

למרות ש2 הרכבים ההלו יהיו קפיצת דרך,הייתי ממליץ בנתיים עם השרייד,בעצמך אמרת שהיא לא עושה בעיות ולאסוף בנתיים כסף לקניית רכבים יותר חדשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם היית יכול לשלם מדי חודש סכום חודשי מסויים, עם תקציב של 20K אפשר לגשת לחברות הליסינג ולרכוש רכב מתקדם בהרבה משנתון 2009.

עם הפסקת הייבוא של דייהטסו, אני חושב שתוכל גם להוציא במחירי זנות את מלאי הסיריונים שעדיין מסתובב בחברות השכרה\ליסינג :twisted:

• תוכן חדש...