Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ביום חמישי נתקע לי הרכב וסרב להניע. הסיפור היה שבעת ההתנעה היו כל מיני תקתוקים (נשמע כמו תקתוקים של ממסר) והרכב לא הניעה - חשבתי מספר כיוונים ובסוף הגיע הגרר וטען שזה המצבר.

כאמור הוחלף המצבר שגם ככה היה בסוף היו (4 שנים) והתקלה לא חזרה.

היום בבוקר שמתי לב שברגע שאני מניעה יש שוב את התקתוק הנ"ל אך הרכב מניעה בלי בעיה (יש לציין שמתוך כ4 פעמים בהם הנעתי היום ב3 זה קרה).

מה לדעתכם התקלה? מה זה יכול להיות? אני רוצה לתת תרופה למכה כדי שלא תפתיע אותי עוד הפעם.

יש לציין שלפני כשבועיים הוסרה קודנית מהרכב ואולי זה קשור איכשהו.

תודה לעוזרים

פורסם

שלום

יש בודאי מגע רופף באחד מחיבוי המצבר או בגלל שלא הידקו טוב, או בגלל ליכלוך וקורוזיה על חיבורי המצבר.

יש לודא חיבור טוב גם לגוף הרכב וגם למתנע.

בברכת הנותן מקבל

התיקתוקים שאת שומעת נובעים ממפל מתח בזמן ההתנעה

פורסם

תודה על התגובה

נראה שדווקא זה מהודק מאוד טוב

לגבי הליכלוך/קורוזיה - במידה ויש איך אפשר להסיר?

לגבי המתנע (סטרטר לא?) - בעיקרון לא נגעו בו. איך אפשר בכל זאת לבדוק את זה?

פורסם

מים רותחים לשפוך קצת על הקטבים לחכות קצת ואז עוד הפעם לשפוך

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כשהרכב מתיישן , מגעי החשמל מתרופפים ואין ביניהם מגע מושלם .

מפלי המתח יכולים לגרום לאבחנות שגויות בתקלות .

הרבה סטרטרים ומצברים הוחלפו עקב מפלי מתח שלא אובחנו נכון .

• תוכן חדש...