Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה אני כל יום משנה את ההגדרות ב HU על מנת להשיג תוצאות יותר טובות בעקבות "טיפים" של חברים שיושבים איתי באוטו, אפשר להגיד שאני כבר לא יודע מה "נכון" למרות שהעניין דיי סובייקטיבי מהסיבה שלכל אחד יש את ההעדפות שלו (אחד אוהב יותר באס, השני פחות וכו') אבל יש לי כמה נושאים שמטריפים אותי:

1- חבר המליץ להוריד את הבאס מהרמקולים הקדמיים (קומפוננט) כמעט לגמרי! על מנת שלא יתאמצו (כי גם ככה יש סאב) ולהגביר את הסאב - מה אתם אומרים? הרי בכל זאת הסאב נועד יותר להשלים את הסאונד לא? שהבאס בא רק מאחורה זה טיפה שונה...

2- תדרים - לכל הגדרה למיד/טרבל/בס יש ערוצים (1.00 / 2.00) מה זה אומר? יש טעם לשחק עם זה? אני כבר לא זוכר על מה זה היה אז החזרתי בכולם ל 1...

תודה לכל המשיבים.

פורסם

קודם כל, יעזור מאוד אם תפרט אילו רכיבים בדיוק מותקנים, בהרחבה ככל שניתן.

לגבי שאלת הבאס- הקומפוננט שלך אמור להפיק מידה מסוימת של באס במסגרת היכולות שלו על מנת לשלב את הסאב עם הסט הקדמי ולמנוע ממנו להישמע כמגיע מאחור, לכן יש למצוא ת נקודת החיתוך האופטימלית בין הסאב לסט.

מעבר לכך, אני ממליץ לך בחום להגיע לאחד מהמפגשים שאמורים להתקיים ביום שישי, תוכל להיעזר שם באנשים רבים, לקבל חוות דעת נוספות על המערכת שלך (למרות ששלך היא הקובעת :) ) ולשמוע עוד מערכות כדי לקבל רפרנס טוב יותר לאיך דברים אמורי להישמע או מסוגלים להישמע.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

מצטער על חוסר הפרטים של המערכת הקיימת, תודה על התשובה והנחתי שצריך איזון בין באס שמגיע מן הקומפוננט לבין הסאב עצמו.

מדובר ב:

קומפוננט של FOCAL לא סגור בדיוק על הדגם אני אצרף את זה בהמשך.

מגבר של HERTZ

SUB של ROCKFORD

HU של KENWOOD...

את הדגמים המדויקים אני אעלה בהמשך.

פורסם

יש הבדל משמעותי בין היכולת של פוקאל A1 להפיק באס על מגבר HE של הרץ עם ר"ד ללא HPF לבין היכולת של K2P על מגבר HP עם ר"ד בעל חיתוכים מגוונים.

או במילים אחרות- תן לנו דגמים.

ושוב אציין- קח בחשבון שהדרכה בכיוונים דרך הפורום היא פחות טובה מאשר בזמן אמת, כשהשינויים נמדדים ע"י שמיעה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...