Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אנשים יקרים

ברשותי סיאט איביזה SC 1.4 ידנית בתולה וחדשה מספר חודשים על הכביש

ברצוני להחליף את האוטו למשהו קצת מאסיבי יותר, הנסיעות שלי הם יחסית מאוד קצרות,

20 ק"מ לעבודה כל כיוון ובסופ"ש יציאות של 40-50 ק"מ, אני לא נוסע הרבה יחסית.

חשבתי לשדרג את הרכב (אני קורא לזה שידרוג תבינו בהמשך) לפאג'רו קינג קצר 2007

אומנם אני יורד בשנתון, אבל הקיץ מתקרב ובהחלט ג'יפ היא אופציה מעולה.

רציתי לשאול, מה יהיו עלויות האחזקה של הקינג? סולר או בנזין? ובכלל יש טעם לעלות לג'יפ

או שכדאי לי לחשוב על אופציה אחרת? שירוקו גם אופציה למרות שלא מועדפת, כל העניין הוא לשדרג לרכב גדול יותר מבחינה פיזית.

אני בחור בן 21 שרק השתחרר מהצבא, הסכום אותו אני מוכן להשקיע הוא עד 120K

פורסם

המטרה העיקרית זה לעלות בגודל הפיזי? אוקיי.

אתה רוצה ג׳יפ כי אתה מתכוון לרדת איתו לשטח או סתם כי הוא גדול?

אם אתה לא הולך לרדת לשטח אז אני חושב שיהיה כדאי יותר לשקול משהו מקטגוריית המשפחתיות הגדולות (מזדה 6 וכאלה..) כי זה יהיה זול יותר לאחזקה.

V5

פורסם

שיקול נוסף בקניית הג'יפ הוא היוקרה וה"פוזה" ניקרא לזה ככה,מעבר לים בשבתות אני לא מתכוון לרדת איתו לשטח.

אני לא נשוי ואין לי משפחה,לא מחפש משפחתית אלא רכב יותר מאסיבי.

פורסם

אתה נשמע קצת מבולבל שקופץ מאיביזה חדשה לג'יפ משומש ושואל לגבי שירוקו...

הפאג'רו רכב מצוין ואתה תהנה ממנו, אבל קח בחשבון עלויות אחזקה מאוד גבוהות ובעיקר ביטוח מטורף. חוץ מזה עם ג'יפ בגיל שלך אתה הופך להיות סנג'ר של החברה וכולם יתעלקו עליך.

לים ממילא אי אפשר לרדת כיום לחופים בגלל החוק ואתה עלול לאבד אלפי שקלים אם יתפסו אותך ובשביל להגיע לחניה של החוף לא צריך להחזיק ג'יפ יקר. אם היית מטייל בשטח אז הפאג'רו הוא אופציה נהדרת, חזק, נוח ובעלת יכולת עבירות גבוהה למרות בעיית פלסטיקה קלה.

לך על השירוקו לתקופת הרווקות שלך. אם אתה מחפש פוזה כמו שכתבת אז השירוקו יתן לך את זה בכמויות חוץ מזה שהרכב מאוד מהנה לנהיגה.

• תוכן חדש...