Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם מי שזוכר אותי מהטופיק הישן שלי לגבי התייעצות לגבי הסקודה אז בסוף היא הגיעה והיא פשוט מטורפת (מדובר על הדגם 1800 המפואר)

עכשיו יש לי אפשרות להביא קיט קסנון של בוש הגרמנית מקורי שישב על קופרה בקושי 3 חודשים והבנתי שבגלל שיש לי עדשה אופטית/עדשה עם מרקוז או משהו כזה זה מאוד מאוד איכותי זה יצא בצורה הכי מושלמת שאפשר כמעט וכנראה שזה לא יגרום בעיות כאלה ואחרות ולא יסנוור.

רציתי לדעת האם זה נכון והאם כדאי להרכיב אותם או ללכת על החיקוי קסנון אבל משהו די איכותי (METC SUPER WHITE) או שפשוט להישאר עם האורות הרגילים.

תודה לכולם על העזרה

:)

פורסם

ככל הנראה כי הוא לא נוהג עם קסנון.

אם כבר יש לך עדשות מתאימות ויש לך אפשרות להביא קיט איכותי- לא הייתי חושב פעמיים (בייחוד שזה רכב חדש ולא נראה לי שרשויות החוק יעשו לך בעיות עם קסנון בגוון נורמלי).

השינוי בעוצמת התאורה ביחס לנורות הלוגן רגילות\נורות לבנות לא פחות מדרמטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

שזה די טפשי בפני עצמו כיוון שיש היום מערכות קסנון שגם בלי פרוג'קטור אינן מסנוורות כיוון שהן מצויידות במערכת כיוון גובה אוטומטית (אצלי מותקנת מערכת כזאת, אני לא מסנוור, נבדק לעומק הנושא).

אם המערכת מסנוורת אזי יש הצדקה לפסול את הקסנון, אם אין סנוור- זה שיפור בטיחותי ממעלה ראשונה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם התקנה מקצועית והסתרת המגברים באופן מקצועי אז מומלץ .

לא מסנוור,לא רואים התקנה פעראטית אז איאפשר לדעת.

הרי קסנון לא רשום ברישיון רכב.

Honda Civic Mugen RR

פורסם

קסנון זה משהו שמנסים ונשבים.

שווה כל שקל, כשנוסע ברכב ללא קסנון בחושך, אני מנסה להדליק אורות אחרי שכבר הדלקתי.

כי בטוח שהאורות כבויים.

ברכבי הנוכחי יש גם קסנון באור גבוה.

חיי ניצלו בזכות זה מהתנגשות בגמל בכביש ים המלח.

חובה,בתנאי וזה פנס קסנון מקורי ולא נורות לבנות.

פורסם

אני הבנתי שקסנון רשום ברשיון רכב, ולפי זה יודעים אם יש קסנון חוקי ברכב או לא.

לגבי המתזי מים הבנתי שאם יש אופטיקה בפנסים והם איכותיים ולא יסנוורו אז אין בעיה לתקין קסנון.

אשמח לדעת ממש את החוק.

פורסם
אם התקנה מקצועית והסתרת המגברים באופן מקצועי אז מומלץ .

לא מסנוור,לא רואים התקנה פעראטית אז איאפשר לדעת.

הרי קסנון לא רשום ברישיון רכב.

בפעם האחרונה שבדקתי .. קסנון רשום ברישיון רכב תחת קטג' - תוספות .

אבל ניחא , השוטרי תנועה לא הכי מתוחכמים בימינו .

פורסם

תקנה קיט קסנון ב100 שקל באיביי לא כזה יקר גם אם תזרוק לפח למרות שאני בטוח שאנשים יקנו ממך את המחשבים בכפול מחיר.

פורסם

אין אזכור לקסנון ברישיון הרכב

להתקין קסנון ברכב שלא הגיע עם זה מהיצרן לא חוקי בישראל

עדשה+ קיט קסנון איכותי+ התקנה איכותית+ מודעות של הנהג וכיוון ידני עדיין עלול לסנוור ללא מערכת כיוון אוט' אבל לרוב זה זניח ולדעתי מתגמד לעומת היתרון הבטיחותי של התאורה הזאת.

קיט קסנון על סופרב חדשה לא יעורר את חשדם של השוטרים, קיט כזה על אוקטביה אולי כן. אני הייתי לוקח את הסיכון הזה עלי (לקחתי בעבר עם אוקטביה)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...