Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 195
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קראתי הכל ובאמת... כמה שטויות בשרשור אחד.

השוק האמריקאי ככה וככה, בולשיט, ב2010 נמכרו בארה"ב 250K מכוניות ידניות, בשנות ה80 זה היה יותק ממליון, 2011 הציגה עליה ואני מחכה לנתונים שיפורסמו.

צריכת שמן:

האינפיניטי שלי אוכלת שמן, בין החלפות השמנים (אני עושה בערך כל 5-7 אלף ק"מ) אני ממלא בערך ליטר שמן.

בפורשה מילאתי 2 ליטרים של שמן לאחרונה כי היה חסר, שניהן מטופלות טוב ושותות מוטול1 סינטטי.

האינפיניטי והפורשה מצויידות בתיבה אוטומטית רגילה, הביצועים מעולים והתפעול הידני מעולה ונוח, באינפיניטי החלפתי ביוזמתי את המוח של הגיר לאחד משופר ע"מ לשפר את מהירות העברת ההילוכים, עובד מצויין.

לגבי יונדאי - הם יכולים להמציא תיבה עם 7 מצמדים ולא תהיה להם בעיה למכור אותה מכיוון שיש להם אחריות ללא תחרות, ביונדאי אלנטרה GT שהייתה לי בניו יורק, בטיפול אצל הדילר הוא פשוט התווכח איתי שהתיבה עושה רעש מוזר, משהו שלי היה נשמע סביר ביותר, הוא התעקש שנשאיר את הרכב ע"מ שהוא יוכל להחליף את התיבה בחדשה, רכב עם כמעט 100K מייל על השעון. ההחלפה בוצעה במסגרת האחריות וכמובן שהיה רכב שכור חליפי. זה שירות.

אני לא רואה בDSG משהו שהוא בגדר חובה, זה נחמד אבל לא חף מבעיות ולי אין תלונות כאשר אני נוהג על תיבה ידנית או על אוטומטית טובה (כשאני אומר טובה אני מתכוון לתפעול ידני שלא מתערב סתם כמו ב2 המכוניות שציינתי מעלה).

לכתוב שטויות כמו : אני מאחל לכל בעלי היפניות קוראניות להנות מהנהיגה כי אני נוהג על פולקסוואגן ואני לא דואג לגבי זה - זאת הסיבה שאתם מקבלים אש בשרשורים שקשורים לVAG.

VW לא המציאו את הגלגל, VW זה לא שם נרדף לחדוות נהיגה והזלזול ביפניות או בקוריאניות נובע מבורות, למה זה? כי אתה שוכח שטויוטה, נו היצרן האפרורי הזה שמייצר מקררים, הם הביאו לעולם את הסופרה, MR2 וגם גרסאות חמות ומבוקשות של הקורולה (שתתפלא יש לה קהל מעריצים שלא נופל מזה של הGTI MK1), ניסאן.... שחוץ מהאלמרה (שעושה את העבודה לשמה היא יוצרה בצורה מצויינת) תרם לנו את הGT-R, סקייליין הישנות, סילביה, ורגע כל הדאטסון הישנות שהיו מכוניות מהנות מאוד לנהיגה עוד לפני שאיזה מישהו בפולקסוואגן חשב על לדחוף מנוע חזק לגולף :) בתור חובב רכב אתה צריך לדבר עם קצת יותר כבוד על יצרנים שתרמו המון לעולם המוטורי ולזכור שטויואה זה לא רק קורולה, וניסאן זה לא רק סאני, הונדה זה לא רק סיוויק ויונדאי\קיה... מה שהם עושים ב10 שנים חברות רבות לא עשו ב30 שנה ועל זה מגיע להם כל השאפו שאני נותן להם.

שוב למען ההגינות, אינני מחזיק ביונדאי דווקא יש לי VAG בחניה וביננו וידוי קטן... האמינות לא משהו.

haters will hate

פורסם

אל תפחד אלא תקווה שזה כמו בפולקסווגן כי הגיר של פורד מתפקד גרוע יותר בעיקר בנסיעה עירונית איטית. ככה כתבו כל העיתונאים שבחנו את הרכב. בפולקסווגן לפחות נותנים לך 5 שנים אחריות עכשיו על הגיר.

פורסם

נותנים "עכשיו" 5 שנים אחריות.....

ברצינות, אני מרגיש חרא בשביל כל אלו שהתמודדו מול היבואן עד עכשיו ואכלו לוקשים.

haters will hate

פורסם
נותנים "עכשיו" 5 שנים אחריות.....

ברצינות, אני מרגיש חרא בשביל כל אלו שהתמודדו מול היבואן עד עכשיו ואכלו לוקשים.

מאחר ואני אחד מאלה, אני פותר אותך מההרגשה הגרועה. אני היום הרבה יותר רגוע מאשר מודאג והארכת האחריות סגרה לי פינה חשובה כי גם בעוד שנתיים כשאני אמכור את הרכב הגיר יהיה באחריות ולא תהיה בעיה למכור אותו. במקום להתלהם סתם ולהשמיץ צריך להיות ראלים ופרגמטים ולהבין שהיבואן לא תלוי בעצמו. הוא מוכר סחורה של מישהו אחר ותלוי בו (ביצרן). צ'מפיון או כל יבואן אחר לא יכול להחליט על דעת עצמו אם לבצע ריקול אלא כפוף להוראות היצרן בהתאם לזיכיון. מעניין מה יקרה ללקוחות היבוא האישי של חברות שונות כשיצטרכו לגשת לריקולים או לקבל שרות. אנחנו מחזיקים כיום שתי מכוניות בבית, פולקסווגן ויונדאי ושתיהן זה בזכות היבאנים בארץ שאנחנו נאמנים להם וסומכים על השרות שלהם. תתפלא אבל גם ביונדאי אנחנו חווים תקלות מכאניות אבל השרות מצוין וזה מה שחשוב לי, לדעת שיש יבואן רציני שנותן גב ולא איזה חאפר שזורק אותך מכל המדרגות. שנים רבות למעט הפסקה קצרה אני עם צ'מפיון בגלל האיכות של המוצרים וההנאה מנהיגה וכל מי שש לו DSG יודע טוב מאוד שזאת תיבה מעולה. אשתי דווקא אוהבת את היונדאי למרות שאישית לטעמי אין מה להשוות את תחושת הנהיגה ביניהן.

פורסם

רבותי , שאלה חשובה :

האם מישהו קיבל בכתב הארכת אחריות מחברת צ'מפיון או שזה רק דיבורים באויר ? ? ?

האם כולם יושבים בבית ללא גיבוי וסומכים על הכתוב בעיתון ? ? ?

האם אתם בטוחים שלא יגידו לכם בעוד 4 שנים "לכו לעיתון שפירסם את השטות הזאת" ? ! ?

תקנו אותי אם אני טועה . . .

ושלא יעבדו עליכם ! ! !

.

פורסם
רבותי , שאלה חשובה :

האם אתם בטוחים שלא יגידו לכם בעוד 4 שנים "לכו לעיתון שפירסם את השטות הזאת" ? ! ?

ושלא יעבדו עליכם ! ! !

.

שאלה טובה אבל...

אני מאמין שצמפיון לא סתם מציעה אחריות 5 שנים ושלהצעה הזו יש גיבוי מסודר של פולקסווגן גרמניה.

היבואן המקומי אין סיכוי שהיה מציע זאת על דעת עצמו ולכן אני חושב שאפשר להיות רגועים.

קובי

:-)

פורסם

joelsnet כתב:

רבותי , שאלה חשובה :

ושלא יעבדו עליכם ! ! !

.

שאלה טובה אבל...

אני מאמין שצמפיון לא סתם מציעה אחריות 5 שנים ושלהצעה הזו יש גיבוי מסודר של פולקסווגן גרמניה.

היבואן המקומי אין סיכוי שהיה מציע זאת על דעת עצמו ולכן אני חושב שאפשר להיות רגועים.

כנראה שלא הבנת את הפואנטה . . .

לא שמעתי שלקוחות צ'מפיון קיבלו מכתב הביתה ! ! !

יש רק ידיעה בעיתון שאנשים כמוך טועים ומטעים לחשוב שזה כבר "כיסוי ביטוחי" . . .

לא קיבלנו כלום מצ'מפיון , ועד אז אין מה להיות רגועים ! ! !

.

פורסם

אין שום צורך בשיגור מכתבים הביתה.

ומה אם המכונית הועברה לבעלות אחרת ?

הבטחה בכלי התקשורת מספיקה בהחלט.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אין שום צורך בשיגור מכתבים הביתה.

ומה אם המכונית הועברה לבעלות אחרת ?

הבטחה בכלי התקשורת מספיקה בהחלט.

אוי התמימות, התמימות . . .

וכשתבוא אליהם הם ישלחו אותך לעיתון ! ! !

.

פורסם

צ'מפיון מוטורס חברה גדולה וותיקה מאד בענף, וסביר להניח שמילה שלהם זו מילה.

אחרי הכל הם לא בסטה בשוק התקווה או מוכרים מוצרים ב "49.90 ש"ח כולל דמי משלוח".

כנראה שהגיעו למסקנה שהתיבה אכן בעייתית מהמקובל, ולא הלקוחות אמורים לסבול מחבלי הלידה שלה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, אם כבר מישהו הגיע למסקנה הנ"ל זאת החברה לא היבואן, אני באמת בספק שהיבואן יחליט על דעת עצמו לתת הארכת אחריות שכזאת, במיוחד אחרי שאנשים פה כתבו על הגישה בה נתקלו במוסכי היבואן.

אנשים צריכים להבין מהי אחריות ויבואנים רבים בישראל (אני לא מפנה אצבע מאשימה כלפי צ'מפיון אלא מדבר בכללי) פשוט עושים צחוק מהלקוחות שלהם.

haters will hate

פורסם
צ'מפיון מוטורס חברה גדולה וותיקה מאד בענף, וסביר להניח שמילה שלהם זו מילה.

אחרי הכל הם לא בסטה בשוק התקווה או מוכרים מוצרים ב "49.90 ש"ח כולל דמי משלוח".

כנראה שהגיעו למסקנה שהתיבה אכן בעייתית מהמקובל, ולא הלקוחות אמורים לסבול מחבלי הלידה שלה.

אני לא יודע מה מידת הניסיון שלך עם צ'מפיון מוטורס, אך אני מבטיח לך שלו היית בנעליי לא היית כותב את שכתבת, ולא היית מאמין לאף מילה שלהם.

• תוכן חדש...