Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ככל הנראה יש לי נזילה ממש קלה מהגיר האוטומט ואני רוצה לבדוק אם חסר לי שמן או לא.

הרכב אצלי רק חודש אבל יש לו תופעה מוזרה: כשלוחצים על הגז הוא נוסע אבל כמורידים את הרגל מהגז הוא כאילו מאט את עצמו ולא גולש בכביש. אולי זה בגלל שחסר שמן או אולי זה בגלל שככה זה הגיר ברכבים האלה. אני לא מבין טוב בצרפתיות עד עכשיו היה לי גרמני ויפני.

יש מישהו שיודע איך בודקים שמן גיר אוטומט או איפה המדיד של הגיר?

תודה רבה

פורסם

שלום

קשה מאד לבדוק שמן גיר בלי להרים את הרכב. בתחתית הגיר נמצא פקק הסוגר צינור באורך מסוים הקובע את גובה השמן בגיר.

צינור זה מוברג לתוך הגיר והוא קבוע שם בגובה מסוים. כשהרכב מונע ידית הילוכים בנאוטרל, פותחים את הפקק ואם יש מספיק שמן

הוא נוזל החוצה. אם לא נוזל שמן יש להוסיף עד שמתחיל ליזול.

הגיר הזה צריך להיות סגור הרמטי ולפי הוראות היצרן לא צריך להחליף בו שמן, לכן לא סידרו לו מדיד נשלף.

בברכת הנותן מקבל

פורסם

תיקון קטן-לפי הוראות יצרן אין צורך בהחלפה יזומה של השמן כל x קילומטרים או שנים, אבל במחשב גיר ישנו מונה "חיי שמן", שמתקדם בתלות בשעות העבודה ובטמפרטורת השמן. כשהמונה מגיע לערך מסויים, נדלקת נורת תקלה של הגיר, ונרשם קוד תקלה, שאומר שיש צורך בהחלפת שמן.

לגבי השאלה השניה- ההתנהגות המתוארת תקינה ואופיינית לגיר הזה.

פורסם
תיקון קטן-לפי הוראות יצרן אין צורך בהחלפה יזומה של השמן כל x קילומטרים או שנים, אבל במחשב גיר ישנו מונה "חיי שמן", שמתקדם בתלות בשעות העבודה ובטמפרטורת השמן. כשהמונה מגיע לערך מסויים, נדלקת נורת תקלה של הגיר, ונרשם קוד תקלה, שאומר שיש צורך בהחלפת שמן.

לגבי השאלה השניה- ההתנהגות המתוארת תקינה ואופיינית לגיר הזה.

שלום בוקי

אתה צודק התיקון במקום, תודה

בברכת הנותן מקבל

פורסם
שלום

קשה מאד לבדוק שמן גיר בלי להרים את הרכב. בתחתית הגיר נמצא פקק הסוגר צינור באורך מסוים הקובע את גובה השמן בגיר.

צינור זה מוברג לתוך הגיר והוא קבוע שם בגובה מסוים. כשהרכב מונע ידית הילוכים בנאוטרל, פותחים את הפקק ואם יש מספיק שמן

הוא נוזל החוצה. אם לא נוזל שמן יש להוסיף עד שמתחיל ליזול.

הגיר הזה צריך להיות סגור הרמטי ולפי הוראות היצרן לא צריך להחליף בו שמן, לכן לא סידרו לו מדיד נשלף.

בברכת הנותן מקבל

שלום אמנון.

האם הסיפור זהה גם ב-306? גם שם אין מדיד,והפתח נמצא במקום לא נגיש {מאוחרי הגלגל הקדמי השמאלי}

ואם כך,אין צורך להחליף את השמן אחת ל-? {למשל כל טיפול 10K}

פורסם

אם הרכב משנת ייצור 2000 ומעלה, תיבת ההילוכים דומה לזו של 307.

הוראות יצרן הן כמו שנכתב, אבל אפשר להחליף שמן גיר אחת לכמה שנים, כטיפול מונע.

עד שנת 1999 הייתה תיבת הילוכים אחרת, אני לא זוכר כרגע מה אומרת הוראת יצרן לגביה.

• תוכן חדש...