Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגדול העונש עם עו"ד קטן יותר רק לזה מתווסף "העונש" = התשלום לעו"ד.

מציע לך ראשית להוציא את החומר ממנו תלמד / נלמד אנחנו מה קורה בתיק ועד כמה הדברים חמורים או לא ולפי זה ניתן יהיה לייעץ עם עו"ד או בלי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן בגדול חשבתי על זה שאם אני אקח עו"ד זה אפילו יעלה יותר ממה שאני אקבל קנס..

אבל ע"פ מה שאני כביכול מואשם בו.. מה שמאשימים אותי בו הוא חמור?

בסה"כ איבדתי שליטה על הרכב בגלל תנאי דרך לקויים פגעתי ברכוש ציבורי ולא גרמתי נזק לאף אדם חלילה

מבדיקה נוספת הבנתי שהביטוח שלי לא שילם את העמוד אלא תבע את המתחם על התאונה בשל התנאי דרך הלקויים

ותבע אותו על הורדת הרכב מהכביש

מבחינת המשטרה זה תאונה עם נפגעים למרות שזו תאונה עצמית ללא נפגעים אף ע"פ שהלכתי לבית חולים לבדיקה

שגרתית כדי לבדוק עם עצמי שאינ בסדר, זה שהביטוח שלי שילם את המיון זה לא אומר שנפצעתי חלילה.

לפי מה שהבנתי בתאונה עם נפגעים כאשר מגיעה המשטרה היא לוקחת את הרישיון שלי לחודש ימים קודם כל

כשהגיע המשטרה וראתה את המצב הרישיון שלי לא נלקח ולא נעליים, מה הליקויים פה?

האם יש אפשרות מסויימת לשנות את הגדרת התאונה לתאונה עצמית ללא נפגעים מתאונה עםנפגעים ולבטל

את הסעיף על האשמה הזו שאני מעריך כי הוא כבד?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

באיזה מצב עומדת התביעה מול המתחם?

אין חובה לפסול מינהלית רשיון נהיגה במקרה כמו שלך

אתה מואשם ב 3 סעיפי אישום

הסעיף ה 3 לא ישונה גם אם לא מדובר בנזק גוף כיון שיש גם נזק לרכוש.

הסעיף הכבד הוא דווקא הסעיף הראשון.

כפי שאמרתי , לך תוציא את החומר יהיה יותר קל לייעץ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...