Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, לפני כשנה וחודש בערך עשיתי תאונה עם הרכב שלי הרכב פגע בעמוד תאורה בחוצות המפרץ בחיפה

הרכב הלך טוטאלוסט, התאונה התרחשה באופן הבא: מי שמכיר את חוצות המפרץ יודע שאי אפשר לפתח מהירות שם

אני מדבר על החניון עצמו, בכל אופן הגעתי לכיכר אחרי הכיכר היה כביש של 20 מטר אורך ולאחר מכן כיכר נוספת

ב 20 מטר הללו היה בוץ ומים ובתוך הכיכר השניה גם כן, פניתי ימינה במהירות באמת סבירה ומתאימה.

לאחר הפניה האוטו החל לחליק בגלל הבוץ והמים שהיו בגלגלים כנראה, ימינה שמאלה והופ לתוך עמוד

(*) ניידת משטרה הגיעה למקום אך לא בוחן תנועה, השוטרים לא יצאו מהאוטו אלא רק בדקו לי את הרישיון ונסעו

(*) חשוב לציין שהממטרות של המתחם היו מכוונות לכביש והם אלו שגרמו לשלוליות ובוץ בתוך הבורות שהיו בו

- כביש לא תקין במיוחד

כחודש וחצי לאחר התאונה התקשר אלי בוחן תנועה לא נחמד במיוחד וכבר אז העניינים בנינו התחממו

הוא הזמין אותי לחקירה הגעתי לחקירה עם נוסע נוסף שהיה בתאונה והוא חקר אותי ואותו אחד אחרי השני

במהלך החקירה הוא ניסע לשכנע אותי שנסעתי במהירות שלא פחות מ 150 קמ"ש ( כל זה בתוך חניון כשיש לי בסך הכל 20 מטר כביש להגיע ל 150) הזוי אבל אוקי, אני לא מכיר אוטו במדינה שלנו שמגיע ב 20 מטר ל 150 קמ"ש בערך

לאחר מכן היה בנינו תקל קטן במהלך החקירה והוא החל לצעוק ולעשות מהומה

החקירה נגמרה נתתי את הגרסא שלי וחזרתי הביתה

היום, אחרי כשנה מהחקירה קיבלתי זימון למשפט ובוא סעיפים מצוצים מהאצבע ואני מאמין שהם בגלל

הסכסוך שלי ושל בוחן התנועה

הוזכרו בו סעיפים כמו:

- נהיגה בקלות ראש

- נהיגה ברשלנות

- סטיה מהנתיב הנ"ל ופגיעה באי תנועה - למרות שבפועל לא סטיתי משום נתיב כי נשארתי באותו הנתיב

משום שזה כביש עם נתיב אחד שבינו לבין הצד השני מפריד אי תנועה נמוך באורך 50 מטר ועליו עמודים

- לא האטת את רכבך לפני עקומה חדה

- ועוד סעיף שכרגע אני לא זוכר כי אני לא בבית אבל אני אעדכן

בנוסף בהזמנה לבית משפט היה רשום כי תנאי הכביש הם תקינים למרות שהם בהחלט לא היו,

כביש רטוב כביכול תאורה טובה וראות טובה.

את כל זה הם קבעו מבלי להיות במקום ואני מבין שמבלי להתייחס לתמונות שקיבל החוקר

החוקר קיבל תמונות של מקום התאונה עם דגש על מצב הכביש הבורות והבוץ שהיה במקום

אני מניח שהסעיפים האלו הם כתוצאה מהריב שנכנסתי אליו עם בוחן התנועה ונסיון שלו להתנקם בי

בתאונה הייתי נהג חדש, המשפט יתקיים בתאריך 7.2

מה עלי לעשות והאם כדאי לקחת עו"ד ,כמה אמור לעלות ייצוג של עורך דין במקרה כזה

ובמידה והשופט והתביעה יחליטו להעניש אותי על הסעיפים השקריים האלו מה אני עלול לקבל כעונש?

תודה ולילה טוב

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אני מסיק מדברים שאתה מהקריות לדעתי התייעצות ואף שימוש בעו"ד הוא הכרחי.

מנסיון אישי סטולר הוא ה"תשובה" לכל בעיה שקשורה לבתי משפט לתעבורה!

פורסם

תעלה את כתב האישום לכאן . השמט פרטיך האישיים .

שם יהיה כתוב גם מי הם עדי התביעה.

אתה פונה לתביעה ומבקש לצלם את תיק החקירה . שם תצלם את דו"ח הבוחן , את עדויות השווטרים שהיו במקום. וכל עדות אחרת שניתנה בתיק.

אם לא קשה לך להעלות שרטוט של זירת "הפשע"

את כל אלה תצטרך גם כדי להביא לעו"ד.

על איזה תמונות אתה מדבר??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני אעלה את הכתב אישום בכתב כי אין לי מושג איך סורקים וגם הסורק נמצא בקומה למטה

השאשם\ת הנ"ל מואשם\ת בזה כדלקמן:

א. העובדות:

1. בתאריך 30.11.10 סמוך לשעה 2:30 נהג הנאשם רכב פרטי מסוג מיצובישי מספר *******

(להלן: "הרכב"), במתחם חוצות המפרץ סמוך ל"סופר סנטר"

2. הכביש במקום תקין, כביש רטוב, ראות טובה, תאורת רחוב פעלה

3. הנאשם נהג רכבו ברשלנות בכך שללא סיבה סבירה איבד שליטה על רכבו,

סטה מנתיב נסיעתו ופגע בעמוד תאורה המוצב על אי תנועה בנוי (להלן: "התאונה")

4. כתוצאה מהתאונה נחבל בגופו וניזקק לטיפול רפואי הנאשם ונוסע ברכבו

( ???? לא הבנתי את החלק המודגש)

נגזם נזק לרכב הנאשם ולעמוד תאורה.

ב. הוראות החיקוק:

1. נהיגה רשלנית - עבירה על סעיף 62(2) + 38(2) לפקודת תעבורה (סמל סעיף 2011)

2. אי האטה בכניסה לעקומה - עבירה על תקנה 52(4) לתקנות התעבורה, תשכ"א 1961 (סמל סעיף 2573)

3. התנהגות שגרמה נזק לרכוש וחבלה בגוף - עבירה על תקנה 21(ב) (2) לתקנות תעבורה(נוסח חדש) תשכ"א 1961. (סמל סעיף 2425)

אגב, אני ממש אבל ממש לא נחבלתי בגופי ולא נזדקקתי לטיפול רפואי,

ניגשתי לבית חולים לבדוק שהכל בסדר והלכתי.

מה שהכי מעניין אותי זה איך הם בכלל הגיעו למסקנות שהכביש הוא במצב תקין וכל הבולשיט הזה

מבלי שיהיה אפילו בוחן תנועה במקום, ומבלי שהזוג מתנדבים שהגיעו לשם ובקשו ממני פרטים ירדו מהרכב?

Arcticat DVX400 2008

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי היית צריך בזמן התאונה לקחת סימן שיעיד על כך שהממתרות הרטיבו את הכביש והכביש לא תקין, והתביעה היתה עוברת לעיריה,מאוחר מדי.

היום לדעתי קח לך עורך דין טוב שיוציא אותך מהסיפור.

לפי הסיפור שלך אני מאמין לך וניתקל בהמון מקרה של רשלנות מצד מעצ או עיריות בכול הנוגע לתחזוקת הדרך.

בהצלחה.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

הרכב הלך טוטאלוסט, התאונה התרחשה באופן הבא: מי שמכיר את חוצות המפרץ יודע שאי אפשר לפתח מהירות שם

אני מדבר על החניון עצמו, בכל אופן הגעתי לכיכר אחרי הכיכר היה כביש של 20 מטר אורך ולאחר מכן כיכר נוספת

ב 20 מטר הללו היה בוץ ומים ובתוך הכיכר השניה גם כן, פניתי ימינה במהירות באמת סבירה ומתאימה.

לאחר הפניה האוטו החל לחליק בגלל הבוץ והמים שהיו בגלגלים כנראה, ימינה שמאלה והופ לתוך עמוד

(*) ניידת משטרה הגיעה למקום אך לא בוחן תנועה, השוטרים לא יצאו מהאוטו אלא רק בדקו לי את הרישיון ונסעו

(*) חשוב לציין שהממטרות של המתחם היו מכוונות לכביש והם אלו שגרמו לשלוליות ובוץ בתוך הבורות שהיו בו

- כביש לא תקין במיוחד

כחודש וחצי לאחר התאונה התקשר אלי בוחן תנועה לא נחמד במיוחד וכבר אז העניינים בנינו התחממו

הוא הזמין אותי לחקירה הגעתי לחקירה עם נוסע נוסף שהיה בתאונה והוא חקר אותי ואותו אחד אחרי השני

במהלך החקירה הוא ניסע לשכנע אותי שנסעתי במהירות שלא פחות מ 150 קמ"ש ( כל זה בתוך חניון כשיש לי בסך הכל 20 מטר כביש להגיע ל 150) הזוי אבל אוקי, אני לא מכיר אוטו במדינה שלנו שמגיע ב 20 מטר ל 150 קמ"ש בערך

לאחר מכן היה בנינו תקל קטן במהלך החקירה והוא החל לצעוק ולעשות מהומה

החקירה נגמרה נתתי את הגרסא שלי וחזרתי הביתה

היום, אחרי כשנה מהחקירה קיבלתי זימון למשפט ובוא סעיפים מצוצים מהאצבע ואני מאמין שהם בגלל

הסכסוך שלי ושל בוחן התנועה

הוזכרו בו סעיפים כמו:

- נהיגה בקלות ראש

- נהיגה ברשלנות

- סטיה מהנתיב הנ"ל ופגיעה באי תנועה - למרות שבפועל לא סטיתי משום נתיב כי נשארתי באותו הנתיב

משום שזה כביש עם נתיב אחד שבינו לבין הצד השני מפריד אי תנועה נמוך באורך 50 מטר ועליו עמודים

- לא האטת את רכבך לפני עקומה חדה

- ועוד סעיף שכרגע אני לא זוכר כי אני לא בבית אבל אני אעדכן

בנוסף בהזמנה לבית משפט היה רשום כי תנאי הכביש הם תקינים למרות שהם בהחלט לא היו,

כביש רטוב כביכול תאורה טובה וראות טובה.

את כל זה הם קבעו מבלי להיות במקום ואני מבין שמבלי להתייחס לתמונות שקיבל החוקר

החוקר קיבל תמונות של מקום התאונה עם דגש על מצב הכביש הבורות והבוץ שהיה במקום

אני מניח שהסעיפים האלו הם כתוצאה מהריב שנכנסתי אליו עם בוחן התנועה ונסיון שלו להתנקם בי

בתאונה הייתי נהג חדש, המשפט יתקיים בתאריך 7.2

מה עלי לעשות והאם כדאי לקחת עו"ד ,כמה אמור לעלות ייצוג של עורך דין במקרה כזה

ובמידה והשופט והתביעה יחליטו להעניש אותי על הסעיפים השקריים האלו מה אני עלול לקבל כעונש?

תודה ולילה טוב

אני אעלה את הכתב אישום בכתב כי אין לי מושג איך סורקים וגם הסורק נמצא בקומה למטה

השאשם\ת הנ"ל מואשם\ת בזה כדלקמן:

א. העובדות:

1. בתאריך 30.11.10 סמוך לשעה 2:30 נהג הנאשם רכב פרטי מסוג מיצובישי מספר *******

(להלן: "הרכב"), במתחם חוצות המפרץ סמוך ל"סופר סנטר"

2. הכביש במקום תקין, כביש רטוב, ראות טובה, תאורת רחוב פעלה

3. הנאשם נהג רכבו ברשלנות בכך שללא סיבה סבירה איבד שליטה על רכבו,

סטה מנתיב נסיעתו ופגע בעמוד תאורה המוצב על אי תנועה בנוי (להלן: "התאונה")

4. כתוצאה מהתאונה נחבל בגופו וניזקק לטיפול רפואי הנאשם ונוסע ברכבו

( ???? לא הבנתי את החלק המודגש)

נגזם נזק לרכב הנאשם ולעמוד תאורה.

ב. הוראות החיקוק:

1. נהיגה רשלנית - עבירה על סעיף 62(2) + 38(2) לפקודת תעבורה (סמל סעיף 2011)

2. אי האטה בכניסה לעקומה - עבירה על תקנה 52(4) לתקנות התעבורה, תשכ"א 1961 (סמל סעיף 2573)

3. התנהגות שגרמה נזק לרכוש וחבלה בגוף - עבירה על תקנה 21(ב) (2) לתקנות תעבורה(נוסח חדש) תשכ"א 1961. (סמל סעיף 2425)

אגב, אני ממש אבל ממש לא נחבלתי בגופי ולא נזדקקתי לטיפול רפואי,

ניגשתי לבית חולים לבדוק שהכל בסדר והלכתי.

מה שהכי מעניין אותי זה איך הם בכלל הגיעו למסקנות שהכביש הוא במצב תקין וכל הבולשיט הזה

מבלי שיהיה אפילו בוחן תנועה במקום, ומבלי שהזוג מתנדבים שהגיעו לשם ובקשו ממני פרטים ירדו מהרכב?

רכב לא מגיע לטוטל לוס מנסיעה במהירות של 20 קמ"ש

לא מוזכר בכלל שנסעת במהירות מופרזת

ברור שסטית מנתיב נסיעתך ועלית על אי התנועה בו היה העמוד.

ביקרת בבית חולים משמע פגיעה , האם גם הנוסע איתך הלך לבית החולים ? ופגיעה ברכוש בוודאי הייתה.

מה מצב העמוד? האם קיבלת תביעה על הנזק שנגרם לעמוד ? או טרם?

הגשת תמונות שצולמו במקום בו רואים את הבורות ואת הרטיבות ?. למרות שהרטיבות מופיעה גם בכתב האישום.

ולבסוף אין לך כל מושג אם בוחן לא היה במקום התאונה , אחרי שהלכת. העובדה שכתב האישום מציין כי הכביש היה רטוב מעידה שמישהו ביקר במקום , או שייתכן והמתנדבים רשמו מזכר כלשהו בקשר לאירוע..

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, לא ציינתי שנהגתי ברכב במהירות 20 קמ"ש, אמרתי שלקחתי את הפניה במהירות בהחלט סבירה שלא

תעבור על המהירות המותרת כמובן ושתתאים לכל זה שבכל זאת יש מלפני כיכר כן ?

האוטו החל להחליק לאחר שכבר יצאתי מהכיכר כמה מטרים אחריו,

האוטו עצמו לא ספג נזק כבד במיוחד להערכתי רק בגלל שהפגיעה עם העמוד הייתה חזיתית בצד של הנהג

והיה נזק יחסי לשלדה האוטו כן ירד מהכביש, אני מאמין שעם יישור שלדה אפשר לסדר הכל, אבל זו הייתה החלטת

השמאי להוריד את הרכב מהכביש ( כתוצאה מהתאונה גם קורות A-B התעקמו כנף שמאל נפלה מכסה המנוע התעקם הטמבון נשבר לחצי הפנסים נשברו אך לא היה נזק למנוע או משהו רק לשלדת הרכב צד שמאל

הכריות אוויר נפתחו, מה כבר אפשר לעשות אחרי שהם נפתחו? בטח שלא להשאיר את הרכב על הכביש..

לא התכוונתי שבכתב האישום מוזכר המהירות אלא התכוונתי שבמהלך החקירה החוקר ניסה לדחוף לי סעיפים

ולהפיל עלי אשמה בתאונה בכך שנסעתי לפחות 150 קמ"ש בתוך חניון.

פגיעת רכוש כמובן שהייתה, קיבלתי תביעה על סך 14,000 ש"ח על העמוד שנגרם לו נזק - קיבלתי את המכתב

שמודיע על זה מהביטוח שלי שהם משלמים אותו כמובן.

הנוסע שהיה איתי הלך גם כן לבית חולים לבדיקות שגרתיות וזה הכל, לא התפנינו באמבולנס אלא באופן עצמאי

לאחר כמה שעות כי לא יכולתי להשאיר את הרכב ותכולתו לבד עד שהגיע בחור מהביטוח שישמור עליו ויחכה לגרר

כאשר הייתי בחקירה הגעתי לחקירה עם תמונות וצילומים ממקום התאונה, החוקר בכלל לא ידע איך נראה

מקום התאונה עד שהצגתי בפניו צילומים ותמונות, אני מאמין שהחוקר לא הלך חודש אחרי התאונה

לבדוק את מצב הכביש ואם הוא עדיין רטוב... דבר כזה יכול להתייבש בן לילה.

Arcticat DVX400 2008

פורסם

בכתב התביעה ישנם עדי התביעה . מי הם? האם הבוחן ? האם המתנדבים?

כפי שאמרתי הנזק לא מוכיח על מהירות נמוכה , ובוודאי שהיא לא תאמה את תנאי הדרך , והראיה היא ההחלקה שלך .

הפניה למיון והבדיקות שנעשות שם , מבחינת החוק מדובר בנזק גוף.

האם בתמונות רואים את הבורות?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

העד הראשון שמצויין הוא החוקר שחקר אותי בחקירה, אחריו החבר שהיה איתי בתאונה והרופא מהמיון כנראה

שרשום שם שלא יוזמן.

וכן בתמונות יש צילומים של כל אורך הכביש כולל הכיכר והכביש שבו התחלתי להחליק.

החלקה יכולה להגרם גם בשל תנאי דרך לקויים וחוסר דיוק הגה שיכול להיות שזה מה שהוסיף לתאונה לקרות

כשהאוטו החל להחליק הברקסים לא עבדו הברקס נתקע וההגה לא הגיב לשום תנועה, ז"א האוטו משך את עצמו

לאן שהגלגלים כיוונו ואני מאמין שתוך כדי גם הייתה עליה במהירות למרות שאני לא זוכר את רגע המכה

אני זוכר שבאמת הייתי במהירות סבירה ואין לי שום סיבה לשקר או לתת פה איזשהו חומר שקרי, זה לא

שמשטרת ישראל עוקבת אחרי כאן בפורום ויש לי צורך לספר סיפורים אחרים ממה שקרה בפועל.

ולדעתי זה דיי טיפשי שמבחינת החוקר תיעוד על בדיקה מבחינתו היא פציעה ונזק גופני

משום שבתיק הרפואי מהמיון צויין שאין שום נזק והכל בסדר, אני הלכתי לשקט הנפשי שלי

למרות שצויין בתיק הרפואי שהכל תקין ואין נזק גופני, איך בכל זאת בדיקה שגרתית נחשבת כנזק?

זה בסך הכל בחירה שלי אם להבדק או לא, לא הייתי צריך אפילו להציג לו מסמכים שביקרתי בבית חולים

הכביש היה בהחלט לקוי כתוצאה מרשלנות של המתחם הנ"ל, הכיכר והכביש שלפניה עמוסים שבילי מים

כתוצאה מהממטרות פניה במהירות סבירה כביש יחסית עקום ולא ישר אולי טיפה הגה עודף והופ האוטו יצא

להחלקה שהלוואי והיה דרך למנוע בשניות הבודדות שכל זה קרה

Arcticat DVX400 2008

פורסם

הלכתם למיון אתה וחברך. מי שילם על הבדיקות משהו כמו 600-700 ש"ח לאחד. ביטוח החובה שלך? מכאן נובע שזו תאונה עם נפגעים.

ולא החוקר קובע זאת.

כפי שכתבתי בהתחלה בקש לצלם את חומר החקירה בתיק נדע מה אומר החוקר מה היו מסקנותיו מה אמר החבר שלך בחקירה מה אתה אמרת.

שאלתי מספר פעמים האם רואים בתמונות את הבורות שכתבת שהיו בכביש?

תחשוב רגע בעיניים של החוקר / השופט.

עוברים במקום X מכוניות אף אחד מהם לא מחבק את העמוד אלא רק אתה. מה המסקנה ?

האם סיימת כבר את תקופת הנהג החדש?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

למי או לאן אני צריך ללכת ולפנות בכדי לקבל את חומר החקירה?

בקשר לתמונות אני כמעט בטוח שכן אין לי את התמונות כרגע הם נמצאים בתיק התאונה ולא אצלי במחשב

אני עברתי שם בשעות הקטנות של הלילה, אני יודע שפעולת הממטרות הם בלילה בלבד

כמה אנשים כבר יהיו בתוך מתחם כזה בשעה 2 וחצי בלילה שתהיה להם הזדמנות לחבק עמוד או קיר?

סיימתי את תקופת הנהג החדש.

Arcticat DVX400 2008

פורסם

למחלקת התביעות או בחיפה או בזבולון.

תראה מי מחלקת התביעות שכתובה בכתב האישום לפי זה תדע.

באתר המשטרה תמצא את הכתובות של לשכות התביעה.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תנסה בטלפון לתאם מועד לצילום או פשוט תגיע פיזית , עדיף תיאום מראש.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

תודה ישה, אתה יכול בערך לומר לי מה צפוי לי במשפט ע"פ הסעיפים הנ"ל ?

ובמידה ואקח עו"ד האם העונש\הקנס צפויים להיות פחותים משמעותית?

Arcticat DVX400 2008

• תוכן חדש...