Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הגיעו לביניין שכנים חדשים, השבוע הם עברו וביקשו חתימות על טופס של חברת יס על מנת להגיע ולהתקין את הצלחת לויין שלהם.

אתמול הגיעו מחברת יס להתקין את הצלחת, בערב כשהגעתי הבייתה אימא שלי ביקשה שאני יבדוק למה הטלוויזיה לא עובדת.

הפעלתי אותה וראיתי שהממיר עידן פלוס כותב שאין תקשורות.

פתחתי את הארון חשמל+אנטנות בקומה שלנו, וראיתי שהמתקין של יס חתך את האנטנה שלנו, חתך חיבורי חשמל שלנו בתוך הארון והלביש במקום הנק' חשמל שלנו את השנאי לצלחת לווין שלהם.

כמובן שעכשיו אני לנו טלווזיה(בעצם מאתמול) והחשמל שלנו מנוצל על ידי זה שהמתקין החליט לחסוך ולא הרכיב את השנאי על הקומה שבה היה צריך להיות אלא שם את השנאי במקום הכי קל, כאשר מישהו כבר חצב והכין נקודה(שבמקרה הזה זה לא אני, אלא חשמלאי מטעמי ששילמתי לו עבור הנק' הזאת).

את הכבלים שלנו לא רק שהם חתכו הם גם לקחו.

השאלה היא מה אני עושה כרגע?

התקשרתי ליס, צעקות והם מעבירים את זה למנהל, שהעביר את זה למחלקת תלונות שיחזרו אליי תוך יום עסקים.

אחרי חצי שעה שוב התקשרתי ואחריי שעה בערך התקשרו אליי מהנגיד תלונות לבדוק מה קרה, ועל מה המהומה, עכשיו הם אמרו לי שהם יעבירו את זה לאחראי של ההתקנות.

כל זה לא עוזר לי כי מאתמול אנחנו מנותקים מהטלווזיה, ואנחנו עוד מממנים את החשמל של השנאי(נכון זה לא גדול אבל בעיקר. בגלל החוצפה שלהם אני לא מוכן שזה יהיה מחובר על הארון חשמל שלי, בטח שזה לא זמני אלא קבוע בעצם לעולם).

אני שוקל להגיש תביעה כי אני רוצה פיצוי כספי(איזה עוד פיצוי אני יכול לבקש בעצם?), הייתי צריך לצאת יותר מוקדם מהעבודה בגלל שהם עושים את הבאלגן הזה כדיי לבוא ולבדוק לאימא שלי מה קרה ולנהל עם יס את הטרטור הטלפוני.

זאת פעם ראשונה שלי אז תגידו לי מה עליי לעשות על מנת לקבל את הפיצוי המגיע לי?

קובי

פורסם

תנתק את השנאי מהחשמל ותן לשכנים שלך להזמין את הטכנאי ותתפוס אותו על הדרך

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לטעמי אתה מתעצבן בחוסר אפקטיביות.

לו אני במקומך, לא היתה מסתיימת שיחה עם נציג יס ללא סיכום שטכנאי שלהם מגיע עוד היום לתקן מיידית את הנזק שנגרם ורק אחרי זה היינו עוברים לדבר על פיצוי.

אולי המילים "תלונה במשטרה על פגיעה ברכוש" ו"החזר הוצאות עבור הזמנת טכנאי פרטי" יגרמו להם להבין כמה כדאי להם לטפל בך ברצינות.

פורסם

הפעלתי אותה וראיתי שהממיר עידן פלוס כותב שאין תקשורות.

פתחתי את הארון חשמל+אנטנות בקומה שלנו, וראיתי שהמתקין של יס חתך את האנטנה שלנו, חתך חיבורי חשמל שלנו בתוך הארון והלביש במקום הנק' חשמל שלנו את השנאי לצלחת לווין שלהם.

אני מכיר מישהי שהמנכ"ל של יס הגיע עד אליה הביתה, כדי שתקבל פיצוי על נזק פחות ותשמור את הפה סגור. פנה אל יס עם תמונות ותעוד, תגיד ג'ק, תקבל צ'ק...

עד אז, תנתק את החיבור ללוח שלך. זכותך.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

האמת, הכי פשוט, אם לא תקבל תגובה, תגיש תלונה במשטרה...

זו חבלה ברכוש וגניבה.

נ.ב. שתף את השכנים החדשים, אין סיבה לפתוח חזית נגדם, הם לא אשמים.

פורסם

עדכון:

איזה טכנאי התקשר ואמר לי שהוא עבד אתמול והוא לא חתך כלום והוא לא מבין על מה אני מדבר, לאחר מכן התברר שהוא עבד בתוך הדירה עצמה וצוות אחר עבד מחוץ לדירה.

ברגע שאמרתי לו אוקי אם זה לא אתה ולא אני אז אני פשוט יחתוך לגנוב הזה את כל החוטים אז הוא אמר שהוא יבדוק מול הצוות השני, ושהוא אישית יגיע ב5 וחצי לראות מה הבעיה כי יש לו ניסיון של 14 שנה בתחום.

כמובן שאף אחד לא דיבר איתי מאז ואני התקשרתי מספר פעמים ולא עשו עם זה כלום.

אני מבין שטלווזייה לא ניראה בימים הקרובים, איך אני מבצע תביעה?

אני הולך למשטרה ופותח תלונה(ויקח איתי תמונות של הנזק שנגרם- עוד מעט אני יעלה תמונות גם לפה) מגיש תלונה על השגת גבול, גניבה, וגרימת נזק.

השאלה מה הלאה?

פונים לעורך דין?

מה קורה אם מחר פתאום מגיע טכנאי מסדר את הכל והולך?

יש לי אפשרות לנעול את הארון הנ"ל, לנעול אותו או שהם יכולים לומר שהם שלחו טכנאי והארון היה סגור אז הם לא יכלו לטפל בבעיה?

לגבי השכנים החדשים- הם לא קשורים לכלום, אני בת'כלס מרחם עליהם שהם נפלו באמצע בגלל זה עדיין לא ניתקתי את השנאי מהארון שלי.

הם עולים חדשים מרוסיה הם לא ממש יודעים עברית ואני מרגיש לא בנוח לדפוק להם את הטלוויזיה הם לא מבינים כלום וזה לא יחזיר את האנטנה שלנו.

קובי

פורסם

אין שום צורך בשנאי לצורך יס, הצלחת יכולה לקבל חשמל מהממיר אצל הלקוח, אני מדבר מתוך ניסיון של מתקין וטכנאי לשעבר, להבדיל מהוט שאם יש צורך במגבר סיגנל הוא מצריך ספק כח חיצוני

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
אני מבין שטלווזייה לא ניראה בימים הקרובים, איך אני מבצע תביעה?.

קודם כל, תשיג מישהו שיתרגם לך עם השכנים. זה חשוב בעיני יותר מהכל.

דבר שני, מה אתה רץ לתבוע?!

אתה חושב שתקבל משהו?

תגיש תלונה בכתב, עם צילומים, לשירות של Yes, ובמקסימום, תגיש גם תלונה במשטרה (שלח גם אותה ל-Yes, שיתחילו להפעיל את המחלקה המשפטית).

אם מחר יבואו ויסדרו הכל, זה לא סוף הסיפור, אם יהיה לך כוח להציק ליס ולאיים בפרסום וכו', אבל משפטית לא תקבל נאדה (נזקיך אפסיים).

פורסם

ועוד איזה תביעה , השגת גבול , גניבה? לא הגזמת?

במקום לבזבז זמן צלם תמונות שלח ליס בתוספת מכתב מאיים , וכמו שאמרו לפניי , לדעתי שיחה לא צריכה להסתיים בלי שמגיע טכנאי באותו היום ומסדר לך את הטלוויזיה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

היו אמורים להגיע היום, אבל כמובן שהם לא באו.

אני לא צריך לצאת מוקדם מהעבודה כי הם צריכים לבוא והם לא יבואו

הם מלכתחילה לא היו אמורים לחתוך לי את הכבלים, ולהתחבר לנק' חשמל שלי.

יש צילומים אני רק לא מוצא את הכבל, אם אני לא ימצא בדק' הקרובות אז אני יצלם גם בפלאפון על מנת להעלות פה כדיי שתתנו את חוות דעתכם.

לגבי השכנים- אני לא ניתקתי להם, ואל תדאגו לפני הכל מצאתי מישהו על מנת לתקשר איתם(יש להם משפחה שמבינה בארץ ואני מתקשר דרכם).

קובי

פורסם

חפש עורך דין שעובד באחוזים

אם הוא יסכים להיכנס לזה , אז זה אומר שיש שם בשר

תקליט שיחות תצלם תמונות , שיהיה כמה שיותר חומר

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

עד עכשיו לא באו לתקן או אפילו לבדוק על מה המהומה.

הנזק שלנו:

1. מנותקים מטלווזיה מה10 לחודש.

2. הכבלים של האנטנות הפרטיות שלנו חתוכים במספר מוקדים שונים.

3. מכשיר כולשהו שהטכנאי שחיבר לנו בזמנו את האנטנה הפרטית נלקח על ידי המתקין, אין לי תמונה של המכשיר אבל אני יכול לצייר אותו ולומר שהיה לנו אספקת חשמל(ולכן יש לנו שם נק' חשמל) והיו לו חיבורים של אנטנה ונורת ביקורת אדומה.

4. התחברות לחשמל הפרטי שלנו, נכון זה רק שנאי ולא מכונת כביסה אבל עדיין, אני לא מעוניין שזה ישאר ככה למשך ה20 שנים הבאות.

לפנות למשטרה?

האם אני יכול לגשת לבית משפט לתביעות קטנות או שאם אני רוצה לתבוע אז ללכת לבית משפט ולקחת עורך דין?

קובי

פורסם

ענינו לך כבר:

1. תפנה למשטרה (זה לא עולה כסף ויזיז את המחלקה המשפטית של Yes).

2. שלח מכתב רשום ל-Yes עם תעוד של מה שהיה (התלונה, השיחות + תמונות).

3. נתק את החיבור של Yes מהלוח שלך.

4. שתף את השכנים.

5. צור קשר עם העיתונות.

פורסם

קובי,

אני מניח שברגע שתנתק את השנאי מהשקע שלך, תשתבש קליטת השידורים אצל השכן. הוא כבר ידאג להתקשר ל-YES ולהתלונן והם יגיעו הרבה יותר מהר.

בינתיים ב-YES יודעים שאתה רק כלב נובח ולא נושך. אילו היית נושך, כבר מזמן השנאי היה מנותק מהחשמל. העובדה שלא עשית זאת, מראה לאנשי YES שחוץ מלצעוק, לא באמת תעשה משהו וגם אם תעשה משהו, כנראה תשקיע פול גז בניוטרל.

ועכשיו גש לארון החשמל ונתק את השנאי.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...