Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו פיאט הוציאו בארה"ב מתיחות פנים של דגמים קודמים של קרייזלר ואת הפיאט 500 שהיא בנתיים כישלון במכירות.

עכשיו הם הציגו את הדודג' דארט שהיא נכונית חדשה לגמרי במיוחד לשוק האמריקאי.

המכונית מבוססת על חלקים של אלפא ופיאט אבל היא לא דומה לשום דבר שאנחנו בכירים בנתיים.

http://www.youtube.com/watch?v=wrdxDk_jWkQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

01-2013-dodge-dart628.jpg

אייל

  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מקווה שזה עדיין דגם התצוגה, בתור רכב סדרתי היא קצת מצועצעת עם הגריל ופס האורות מאחורה.

פורסם

לפי דעתי נראת מעולה, אך תגרום להרבה נהגים להסתנוור בגלל פס הלד(?) הענק מאחורה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
עד עכשיו פיאט הוציאו בארה"ב מתיחות פנים של דגמים קודמים של קרייזלר ואת הפיאט 500 שהיא בנתיים כישלון במכירות.

 

זאת בדיוק הבעיה בצרכנים אמריקאיים, הם פשוט לא מצליחים להכניס את הת*ת שלהם לתוך פיאט 500 כדי להינות מהרכב המדהים הזה.

כנראה אין שם מספיק מקום לטריפל מקצ'יז עם 2.5 ליטר של קולה.

זמין 8)

פורסם

פרטים נוספים:

http://www.autoblog.com/2012/01/07/this-is-the-2013-dodge-dart-w-video/

 

החוסר הצלחה של ה 500 היא טעות שיווקית לפי דעתי,הם פתחו אולמות תצוגה רק ל 500,שום דבר אחר לא ימכר שם בשנים הקרובות עד שיביאו את אלפא אם בכלל.

לוח השעונים גם עם הפס האדום הזה

31-2013-dodge-dart.jpg

אייל

פורסם

הרכב נראה חביב ולא יותר, מזכירה לי שברולט סוניק.

מעניין אם העיצוב שלה מצביע על העיצוב של הפיאט המשפחתית החדשה.

עד כמה שאני יודע האלפא ג'ולייטה וה500 אבארט' בדרך ליבשת החדשה.

 

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

edanj זאת האלפא ג'ולייטה בגרסה האמריקאית, דחו עוד פעם את כניסת אלפא לשוק האמריקאי והשאירו את סוכניות ה 500 רק עם 500 בשלל גרסאות - אבארט' וכול דבר אחר שיעלה להם בראש.

אייל

פורסם

לדעתי נראית פי 1000 יותר טוב מהמזדה והשברולט סוניק ( אלו שחשבו שהיא דומה להם ) חבל שאין אותה בארץ :\

אוטו-מאניה :-)

פורסם

In California the 500 is a strong seller, soon we going to have the ducato, I see it being tested, also spotted the doublo few times. The ducato will replace the mercedes sprinter that is sold here with the dodge emblems.

 

The 500 is sweet, but a bit pricy, cost more than a jetta.

 

Anyways I think they're doing a good job, people aren't scared from fiat and they should and will bring other cars, one more thing, the fiat dealerships are basically a small section in dodge dealerships so it's not a problem for dealers, they got their money with the other brands.

haters will hate


×
×
  • תוכן חדש...