Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

אני רוצה להשכיר רכב לטובת נסיעה מחיפה לאילת משישי בבוקר עד ראשון בצהריים , אילו מבצעים יש ? מחפש את הכי זול שאפשר .

כמו כן כמה לדעתכם יעלה לי דלק הלוך חזור חיפה אילת ברכב קטן?

פורסם

המחיר לרכב קטן (פנדה, i10 וכו') הוא באזור ה-100 ש"ח ליום. שים לב גם להגבלת קילומטרים שמשתנה מחברה לחברה ועלולה ליקר את העסק (בדרך כלל 100 עד 200 קילומטרים ליום השכרה).

נסיעה מחיפה לאילת זה בערך 450 קילומטרים. לפי צריכת דלק של 12 קילומטרים לליטר מדובר על בערך 37.5 ליטר שהם 270 ש"ח לכיוון.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מאה השקלים הללו כוללים ביטוח?

יש חברה ספציפית שאתה ממליץ עליה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
מאה השקלים הללו כוללים ביטוח?

יש חברה ספציפית שאתה ממליץ עליה?

מבחינה שירותית - הרץ ואוויס.

מבחינת מחיר - קל אוטו או שלמה-סיקסט.

אולי זה בכלל לא כלכלי וכדי לעשות את זה בטיסה?

אנחנו 4 חברה שמתחלקים במחיר

ארבעה חברה' לא יצליחו להיכנס על ציודם לרכב קטן. אלא אם בקטע שלכם לנסוע כמו סרדינים, לא כיף גדול. תצטרכו לשכור רכב גדול יותר, משהו משפחתי שעולה בסביבות ה130-150 ש"ח ליום.

פורסם

לא אכפת לנו להיות סרדינים , וציוד לא נביא הרבה רק תיק כל אחד.

השאלה אולי זה בכלל משתלם לטוס כי יש טיסות מנתבג ב150 לכיוון

פורסם

הכי משתלם אוטובוס.

הכי יקר באוטו. מצד שני, לדעתי זה גם הכי כיף. נוסעים כל החברה' ביחד, עוצרים בדרך לטיול קצר (הנגב מדהים בעונה זו!!), מפרקים בקבוק שוקו גדול ביוטבתה ובשבת קופצים לחוף האלמוגים עם האוטו.

הכי מיותר לדעתי זה טיסה. לפני כמה חודשים ירדתי עם החברה' לאילת. אחד החברים החליט לחזור בטיסה. אחלה, אבל הטיסה שלו יצאה שעה וחצי אחרי שאנחנו יצאנו מאילת עם הרכב. עד שהוא הגיע לשדה באילת, עד שעלה למטוס, עד שיצא מהטרמינל בנתב"ג ועד שבאו לאסוף אותו ולקחת אותו הביתה (לתל-אביב) כבר היינו בכניסה לרמת השרון.

אם כבר טיסה, אז רק ישירות לחיפה. טיסה לנתב"ג זה פיקציה שנועדה לגרום לך להרגיש שאתה בחו"ל.

פורסם

אוטובוס + מוניות אקראיות ייצא יותר זול, ואפשר לישון או לפחות לנוח בדרך.

רכב גמיש יותר מן הסתם.

מצטרף לצביקה בנוגע למטוס - מחיפה זה הגיוני ועובד לא רע בכלל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...