Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו אוטו ישן אופל קדט כל השנים היה לו רדיו טיפ שהיה מקוצר החוט הצהוב והחוט האדום שהם ביחד מחוברים תמיד לפלוס (אדום) קבוע עכשיו רציתי להחליף לרדיו דיסק ואני לא רוצה שהו יאכל לי את המצבר עכשיו השאלה מאיפה באוטו אני יכול לקחת חוט אחרי סויץ (צהוב) בשביל הרדיו דיסק?

פורסם

אולי עדיף שתגש למתקין שמבין בזה ויכול לבחון את זה ברכב שלך מקרוב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לא קשור לרדיו דיסק אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקחת בכללי

מהמצת של האוטו אפשר לקחת משהוא יודע?

פורסם
לא קשור לרדיו דיסק אני רוצה לדעת מאיפה אפשר לקחת בכללי

מהמצת של האוטו אפשר לקחת משהוא יודע?

ממש לא, אם יש לך רב מודד/מנורת בדיקה אז אפשר לעשות את זה בקלות, אבל אם אין לך ידע בהתקנות אז עדיף שתלך למישהו, שלא תשרוף משהו ברכב.

פורסם
יש לנו אוטו ישן אופל קדט כל השנים היה לו רדיו טיפ שהיה מקוצר החוט הצהוב והחוט האדום שהם ביחד מחוברים תמיד לפלוס (אדום) קבוע עכשיו רציתי להחליף לרדיו דיסק ואני לא רוצה שהו יאכל לי את המצבר עכשיו השאלה מאיפה באוטו אני יכול לקחת חוט אחרי סויץ (צהוב) בשביל הרדיו דיסק?

בשביל מה אתה צריך עוד חוט של "אחרי סוויץ'" (צהוב) ??

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם
ממש לא, אם יש לך רב מודד/מנורת בדיקה אז אפשר לעשות את זה בקלות, אבל אם אין לך ידע בהתקנות אז עדיף שתלך למישהו, שלא תשרוף משהו ברכב.

יש לי ידע בהתקנות וכל זה אני גם הייתי מגמת אלקטרוניקה אז אני מבין קצת בחוטים וזה גם בדקתי לפני שהרכבתי את הרדיו דיסק אם הוא לוקח זרם מתי שהוא מכובה וראיתי שהוא לא לוקח אז החלטתי להרכיב אותו ואז ראיתי שעשו ברדיו טיפ שהיה קצר בין אחרי הסוויץ לקבוע וחיברו אותו לקבוע בגלל זה אני שואל מאיפה אפשר לקחת + אחרי סוויץ

וחברתי את הרדיו דיסק אבל נראה לי שהוא פורק את המצבר כי נגיד ולא נוסעים עם האוטו 3 ימים או משהו כזה הוא כבר בקושי מניע

אבל אני ילך לחשמלאי לבדוק עם זה בגלל הרדיו דיסק

וחוט אחרי סוויץ אני רוצה בגלל שאבא שלי הרבה פעמים שוכח אותו פתוח

פורסם

איזה שנה האוטו ?

איזה חוטים היו מחוברים לרדיו הישן (צבעים ) אם אתה זוכר ?

פורסם
איזה שנה האוטו ?

איזה חוטים היו מחוברים לרדיו הישן (צבעים ) אם אתה זוכר ?

האוטו שנת 89

היה חוט אדום (+קבוע) שיצא מתוך הרכב שאליו היו מחוברים הצהוב והאדום בייחד

המינוס של הרדיו היה מחובר ביחד עם החיבור של האנטנה

וחיבורים לרמקולים שאני לא זוכר את הצבעים שלהם

פורסם
וואלה לא יודע , אבל הנה אחלה ספר רכב :lol:

[

חחחחחחחחח תודה על הספר רכב אבל יש לי גם בבית איפשהו אבל מאיפה אני יכול לקחת + אחרי סוויץ?

פורסם

הצחקתי אפילו את עצמי :lol:

טוב , לפי מה שראיתי אמור להיות שם חוט צהוב , תבדוק אם לא דחפו אותו פנימה

ואם אין ואתה רוצה ליצור אחד , אתה יכול להעביר חוט מתיבת הפיוזים , ממשאבת הדלק או משהו בסגנון , אבל זה אם אתה בטוח שאתה יודע מה אתה עושה

שיהיה בהצלחה , בכל מקרה תעדכן אותנו מה קורה עם זה :wink:

פורסם

עשית פיל מעכבר, קח נורת ביקורת, תדליק סוויץ תבדוק מה נותן פלוס, אחרי שמצאת את אלה שנותנים פלוס תסגור סוויץ ותראה איזה מהם לא נותן יותר, זה כל הסיפור.

פורסם
עשית פיל מעכבר, קח נורת ביקורת, תדליק סוויץ תבדוק מה נותן פלוס, אחרי שמצאת את אלה שנותנים פלוס תסגור סוויץ ותראה איזה מהם לא נותן יותר, זה כל הסיפור.

לא יעזור יוצא מהאוטו רק פלוס אחד והוא קבוע

שאלה אם הפאנל של הרדיו דיסק לא מחובר הוא לא לוקח זרם? כי הפאנל לא נשלף הוא יורד כזה

• תוכן חדש...