Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם , ברשותי מאזדה 323F פנסים נפתחים. ואתמול קראתי מאמר על פנסים עכורים והסברים איך לחדש אותם.

החלטתי לתפוס יוזמה ולעשות זאת אך מה שלא הבנתי זה מה זה נייר ליטוש? איך משתמשים בו וכמה זה עולה?.

חוץ מזה לא הצלחתי לפתוח את הפנס ולעשות את אותה העבודה מבפנים[ ואני מתכוון לעבודה המחופפת של מריחת הפוליש על הפנס וניגובו] שזה לא עבודה בשמיים אשמח לייעוץ ממישהו שמבין.

לגבי דלת הנהג , כאשר אני לוחץ על הנעילה מרכזית בשלט [לנעול] המנוע מחליק ועושה רעש מוזררררר החלטתי לפתוח את הדלת ולפתור את הבעייה , בהתחלה שהדלת הייתה פתוחה הרעש הפסיק אך שהחזרתי אותה הרעש נמשך , שאלתי כמה אנשים והם אמרו לי שהמנוע שם מחליק או משהו כזה , וצריך להחליף אותו שזה עלות של 800 ש"ח לא חבל?

לגבי הדלת האחורית היא נעולה בגלל שאחד החברים שיחק עם הנעילת ילדים

איך אני פותח את הדלת ?

תודה רבה לעונים..

פורסם

אני כמעט בטוח שהפנסים אצלך עשויים זכוכית ולא פלסטיק. לזכוכית לא עושים ליטוש, אין בזה צורך כי זכוכית לא מעכירה ולא דוהה במהלך השנים.

האם יש בעיה מיוחדת, שבעקבותה החלטת שיש צורך בליטוש פנסים?

לגבי נעילה מרכזית - מה הבעיה שזיהית ואיך פתרת אותה?

לגבי נעילת ילדים-פתח את הדלת מבחוץ וחפש בדופן הצדדית של הדלת, ליד מנגנון המנעול מעין כפתור או צ'ובצ'יק, תזיז אותו למצב השני והנעילה תשתחרר.

בעצם, אולי לא הבנתי טוב-האם אי אפשר לפתוח את הדלת בכלל, לא מבפנים ולא מבחוץ?

פורסם

הפנסים ברכבך הם פנסי זכוכית, ליטוש פנסים אפשרי לפנסי פלסטיק.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
הפנסים ברכבך הם פנסי זכוכית, ליטוש פנסים אפשרי לפנסי פלסטיק.

לתשובכם התכוונתי לפנסי חנייה שהם הרי עשויים מפלסטיק

לגבי הדלת נעילת ילדים , אי אפשר לא מבפנים ולא מבחוץ

והבעייה אשר פתרתי היא בעצם לא נפתרה בגלל זה אני שואל לעזרה חברים

פורסם
אני כמעט בטוח שהפנסים אצלך עשויים זכוכית ולא פלסטיק. לזכוכית לא עושים ליטוש, אין בזה צורך כי זכוכית לא מעכירה ולא דוהה במהלך השנים.

האם יש בעיה מיוחדת, שבעקבותה החלטת שיש צורך בליטוש פנסים?

לגבי נעילה מרכזית - מה הבעיה שזיהית ואיך פתרת אותה?

לגבי נעילת ילדים-פתח את הדלת מבחוץ וחפש בדופן הצדדית של הדלת, ליד מנגנון המנעול מעין כפתור או צ'ובצ'יק, תזיז אותו למצב השני והנעילה תשתחרר.

בעצם, אולי לא הבנתי טוב-האם אי אפשר לפתוח את הדלת בכלל, לא מבפנים ולא מבחוץ?

יש לי קורולה 99 ואתה די טועה. הפנסים כבר דהויים מאוד, אתה לא יכול לראות שום דבר אם אתה מסתכל ממש מקרוב על העדשה, וגם לפעמים מהצד אתה רואה שהוא הצהיב ומאוד. וכן מדובר על הדגם עם הפנסים העגולים האלה. אני לא חושב ששמתי נורות זבלה(אוסרום ופיליפס לאורך שנים) שיעשו דבר כזה. זכוכית כן מעכירה כנראה.

פורסם

זכוכית לא מעכירה, אפשר לראות במכוניות בנות 20 ו 30 שנה עם פנסי זכוכית, שהיא עדיין שקופה ונראית כמו חדשה.

מה שיכול להיות אצלך זה או שיש חדירת לכלוך לתוך הפנס, או שהרפלקטור שעשוי מפלסטיק התלכלך או נהרס הציפוי שלו. או שניהם ביחד.

אתה בטוח שאצלך הפנסים מזכוכית?

פורסם

כן, גם בפורום אמרו שזה זכוכית וגם רואים למען האמת.

בכל אופן זה פגע לי בגווני הנורות שרכשתי כדי שיהיו לבנים, הבעיה שזה זכוכית ומכאן הבעיה לנקות\לטפל. במכוניות החדשות זה מפלסטיק , תמיד אפשר לעשות פוליש.

אבל יכול להיות הבעיה היא מפבנים, עד שלא מפרקים אי אפשר לדעת אבל מי יתעסק בזה...

בכל אופן לא הנושא שלי, מצטער.

• תוכן חדש...