Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך נתת למנוע לעבוד עם פילטרים כאלו ?:shock:

אני ממליץ לך לנקות מיכל דלק בדחיפות ולאחר מכן את הפילטרים שוב.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם כבר ניקית את הקרבורטורים לא עדיף שתחליף את הפילטרים? פילטר כזה עולה בערך 10 שקלים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

הייתי שם 2 פילטרים במקום אחד בכל צד.

יעלה יותר אבל תקבל סינון מושלם .

היה לי סרט כזה בחיפושית עם מיכל חלוד ,לא עזר שום ניקוי החלפתי אותו לאחד אחר ועכשיו נשאר לתת לצנרת להתנקות וזהו.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

כמו שאמרתי הקרבורטורים היו סתומים היה מין בוץ שחור בפנים ואין שום קשר

לפילטרים של הדלק אם תשימו לב לתמונות את הפילטרים שמתי אחר כך

ברכב זה הפילטרים נמצאים בתוך הקרבורטור אבל מין הסתם לא שמו שמה

אז חתכתי את הצינורות ושמתי ביניהם פילטרים (ישנים - מחר הקנה חדשים) עדיף מכלום

שבוע טוב

1.jpg

2.jpg

פורסם

אני לא רוצה להתערב או חלילה לפגוע, אבל מה שאתה רואה בפילטרים זה

הסיפטום ולא הבעייה, מה שניסו להגיד לך שהבעייה גדולה יותר מניקוי הקרבורטור

או החלפת המסננים.

הרכב שלך צריך שיפוץ מלא של כל מערכת הדלק, החל מנקוי יסודי של המיכל

ועד החלפת הצנרת המובילה, נקוי כיוון ותיקון הקרבורטורים, ובדיקת כל הסעפות.

אחרת אין שום משמעות לנקוי והחלפת המסננים, ובעיית הקרבורטור הבאה כבר בפתח...

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן שושני שלום רב !

אם ירדתי לסוף דעתו של פותח השרשור, ברכב לא היה קיים מסנני דלק כלל.

הסינון דלק המקורי, היה רשת סינון בכניסה לקרבורטור, לאחר פירוק הניפל ממתכת ניתן היה להבריג החוצה מכלול המכיל רשת סינון רב פעמית, או מסנן ניר מקרוני רב פעמי.

אלא מאי, חכמי חלם ביטלו את הרשת סינון המקורית, וכל הבוצה חדרה פנימה, והיא שגרמה להצפה.

השלב הבא היה לנקות טנק דלק, ולהרכיב מסנן דלק אחד גדול לפני משאבת הדלק, ולמחמירים מסנן דלק נוסף, בקו של צנרת הדלק המובילה דלק לשני הקרבורטורים.

מה שעשה הבחור ניקה קרבורטורים, גילה שאין רשת סינון מקורית בקרבורטורים, העדיף לחתוך צנרת מתכת מקורית(מיותר, ולא נחוץ), ולהרכיב זמנית מסנני דלק מטונפים שהוא מצא בזבל(מיותר, לא נחוץ, ורק מזיק, ויגרום לסחיפת בוצה נוספת לקרבורטורים שזה עתה נוקו).

ההמלצה לנקות טנק דלק ולהסתפק במסנן דלק גדול מפלסטיק ושקוף, ולהחליפו בתדירות גבוהה יותר.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה רבה על היעוץ יום חמישי אני יפרק את המיכל של הדלק

וינקה את הצינורות לגביי הפילטר הגדול שאמרת למה בדיוק ההכוונה?

פורסם

בואו נעשה קצת סדר בנושא פילטרים....

בקורבייר יש 3 פילטרים למערכת הדלק.

אחד - ראשי, נמצא בקדמת הרכב ביציאה מהמיכל וניתן לגישה רק בהרמת הרכב (כך היה במקור אלא אם ביטלו אותו, מה שלא נראה הגיוני).

שניים נוספים הם מיקרוניים ונמצאים בפתח כל קרבורטור, ניתנים לשטיפה וניקוי ואמורים לנקות שאריות של השאריות של מה שלא סונן בפילטר הראשי.

רבים מוותרים על הראשי ומיקומו לטובת פילטר שנמצא בתא המנוע, על הצינור הראשי לפני הפיצול לשני הקרבורטורים וכך גם ניתן לראות זרימת דלק (ניטור תקלות) וגם הסינון מנקה לכלוך ממערכת הדלק עצמה.

בקורבייר שלי ניקיתי את כל המערכת, מהמיכל, הצנרת הקשיחה לאורך הרכב וכן ויתרתי על הצינורות הקשיחים בתא המנוע לטובת צינורות גמישים איכותיים ומערכת דלק חשמלית, מה שאמליץ מכל הלב לבעל הקורבייר לעשות.

ליאור.

בתמונה ניתן לראות צינור שנכנס למשאבת הדלק, עם פילטר Moroso שחור וממנה יוצא פיצול לקרבורטורים.

את הפילטר השקוף (כאמור, לצורך ניטור, בעיקר) מיקמתי מתחת לבית הגלגל השמאלי, היכן שצנרת הדלק מתחברת מתחתית הרכב לתא המנוע וניתן לראותו מבחוץ.

IMG_0704.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

קובי יוסו שלום רב !

אתה לא פוגע באף אחד !

ליאור ברוך הוא קו יצור של איש אחד, המיצר פס יצור, של שלמות , גילבון, יסודיות, איכות, שלמות, ונטולת פשרות=ליאור ברוך !!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...