Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חיפוש מקיף בפורום הבנתי שפשוט מרססים ספרי קרבורטור לבית המצערת, מנקים עם סמרטוט וזהו?

אין צורך בניתוק מצבר? עוד פעולות שצריך לעשות?

תודה!

פורסם

אתה צריך לנקות את הפיח שנוצר מסביב לפרפר המצערת,

ריסוס לבד לא יעזור ולכן אתה צריך להיעזר בסמרטוט ולנקות את כל הפיח ,

קח בחשבון שלאחר ריסוס הספריי קרבורטור יהיה לרכב אולי קשה מעט להניע - אל תבהל ולחץ מעט על דוושת הגז עד שהרכב יניע.

אין צורך לנתק משהו מלבד הצינור אוויר שמתחבר למצערת מהפילטר(רק אל תשכח לחבר חזרה).

פורסם
אתה צריך לנקות את הפיח שנוצר מסביב לפרפר המצערת, וגם סביב מנוע הצעדים,

ריסוס לבד לא יעזור ולכן אתה צריך להיעזר בסמרטוט ולנקות את כל הפיח מומלץ לפרק את בית המצערת כולו, ולנקות אותו באופן יסודי, לגבי שלבים מפורטים - משתנה מרכב לרכב,

קח בחשבון שלאחר ריסוס הספריי קרבורטור יהיה לרכב אולי קשה מעט להניע - אל תבהל ולחץ מעט על דוושת הגז עד שהרכב יניע.אם תחליט לנקות רק ע"י ריסוס ספריי קרבורטור לבית המצערת, תזהר שלא לרסס יותר מדי, אם תרסס יותר מדיי, החומר יצתבר לנוזל שעלול לגרום לנעילה הידרוסטטית ונזק בלתי הפיך למנוע.

אין צורך לנתק משהו מלבד הצינור אוויר שמתחבר למצערת מהפילטר(רק אל תשכח לחבר חזרה).

לא מדוייק, במידה ותרצה לנקות רק ע"י ריסוס, כן, במידה ותרצה לנקות בצורה יסודית התהליך הוא ארוך יותר, ומסובך יותר.

אני ממליץ לא להתעסק בזה אם אין ידע וניסיון. תן למישהו אחר לראות איך זה נעשה ורק אח,כ בצע לבד.

*אם יגרם נזק לרכבך בעקבות פעולות כלשהן שתחליט לנקות, כל הנזק תחת אחריותך המלאה*.

נ.ב. כשרציתי לנקות את בית המצערת בפיז'ו שלי, תחילה ניגשתי לאחד המוסכים כדי לראות איך זה מתבצע, ורק אח"כ ביצעתי זאת על הרכב שלי.

• תוכן חדש...