Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5294 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

סוף סוף התחדשתי ברכב מאזדה 323F. :-D

כרגע אני נמצא בשלבי תכנון מערכת ולא יודע איזה ראש לקחת.

חלקים העקריים יהיו:

מגבר של AUDISON מדגם LRX4.1K

קומפוננט של HERTZ מדגם HSK165 או MLK165

סאב 10" של HERTZ HI-ENERGY

קבל, חיווט וכל השאר....

הבעיה שלי זה הראש, התרגלתי כבר למערכות ALPINE אבל הדגמים CDR-117xx לאחרונה לא מספיק איכותית.

בהשוואה לדגמים קודמים הם ירדו במחיר.

יש למישהו הצעות לראש איכותי ובמחיר סביר? (עלות עד 2000~)

תודה לכל העוזרים.

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

כשאתה מדבר על CDA 117 אני מבין שאתה מחפש מכשיר איכותי עם USB ועם TC

אין ב-2000 שח מכשיר טוב יותר של אלפיין מה-CDA 117 עם התכונות הנ"ל.

אני מציע לך לנסות להביא לסגור דיל על האקליפס 7200 הנ"ל:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=406531&highlight=7200

או ביותר זול על האקליפס 5030 גם מכשיר מעולה במחיר טוב:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=406088&highlight=5030

פורסם

כן, לגבי תכונות צדקת.

ה-7200 באמת חייה, רק עולה לא מעט כסף, צריך לחשוב עליו.

וה-5030, איך הTC שלו? ראיתי שיש מצב אוטומטי ואיזי, מה זה אומר איזי?

רציתי כבר מזמן לנסות אקליפס אבל לא הייתה הזדמנות.

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

יש לו אופציה ידנית להשהיית רמקולים קדמיים ואחוריים

השהיית הזמנים בין 0-10MS בקפיצות של 0.1MS

בנוסף ישנה אופציה אוטומטית בחיבור מיקרופון יעודי {MEI100}.

פורסם

נשמע גם נחמד.

חבל רק שהוא לא 24ביט, אז הוא היה ממש טוב.

פורסם

זה דווקה די קשור.

1BIT DAC עובד בשיטה קצת אחרת מאשר 16/20/24BIT.

לכן קשה מאוד להשוות אותם.

אבל הבדל בין 16BIT או 24BIT די מובן. הרזולוציה פה שונה, ב24BIT סיגנל ביציאה יהיה יותר מדוייק.

פורסם

צודק ב-100%!

אני מדבר איתך על הבדל בין 16BIT לבין 24BIT.

הרזולוציה של 24BIT יותר גבוהה ולכן האיכות עולה.

פורסם

אין קשר, גם מסך FULL HD לא יראה יותר טוב ממסך HD חלקי אם השידור לא מספיק איכותי (או במקרה שלנו השיר),

אתה לא באמת יכול לשמוע את ההבדל, ובלי קשר, זה שהמכשיר דוגם 1 ביט 24 פעמים או 24 ביט פעם אחת לא משנה שום דבר, זה לא מעיד על כלום, רק על דרך הפעולה שלו

פורסם

הדרך פעולה זה גם די משנה דברים.

ומן הסתם אם אני מרכיב מערכת לא ברמה כזאת נמוכה אז אני יתיאם את איכות השירים.

כרגע בבית אני שומע כמעט תמיד FLAC ולפעמים DTS. אז אני מנסה גם באותו לשמור על רמה.

וההבדל הוא די מורגש בין מכשירים שונים.

• תוכן חדש...